Augusztus közepén járunk, így aki kíváncsi, hogy mit tartogat számára ez a forró, nyári hét, az figyelmesen olvassa végig Colette Baron Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáinak üzenetét a saját csillagjegyére vonatkozóan. Lássuk a részleteket.

Kos – Listening

Ezt a hetet az érzékenység fogja áthatni, jó, ha figyelsz minden apró jelre, rezdülésre. Próbálj olvasni a sorok között, fontos üzenetet kaphatsz most a jövőddel kapcsolatban. Fordulj egy kicsit befelé, a csendben fogod meghallani a választ.

Bika – Magical Map Shifter

Egymás után történnek a csodák az életedben ezen a héten. Ahhoz azonban, hogy észrevedd őket eléggé nyitott kell legyél, és jobban kell bíznod a megérzéseidben. Mindenütt jeleket vélsz felfedezni, úgy érzed, hogy minden mindennel összefügg. Fogadd nyitott szívvel a csodákat!

Ikrek – Gentle Gardner

Hajlamos vagy arra, hogy elvessz a részletekben, állandóan elemzel, ítélkezel és összehasonlítást végzel. Saját gondolataid csapdájába esel, nem tudsz megnyugodni. Ez a kártyalap arra ösztökél, hogy figyelj az állandóan visszatérő gondolatokra, hiszen ezeknek fontos szerepe van az életedben. Légy optimista, próbálj egy kicsit pozitívabban gondolkodni.

Rák – In The Unknown

Általában akkor érzed magad biztonságban a világban, ha előre ki tudsz számítani minden pillanatot. Ez a hét arra tanít, hogy légy egy kicsit spontánabb, hagyd magad sodródni az árral, fogadj el minden lehetőséget, amit az élet kínál neked. Viszont csak akkor lépj, amikor az intuíciód azt sugallja.

Oroszlán – Sacred Pool

Az utóbbi időben nem érezted túl jól magad a bőrödben, viszont ezen a héten újra sikerül felülkerekedned a félelmeiden. Hidd el, hogy a lehető legjobb helyen vagy az életben, ott tartasz, ahol lenned kell. Pihenj, lélegezz nagyokat, olvass, sétálj, neked is jár egy kis töltekezés. Fordulj magad és a világ felé nagyobb szeretettel.

Szűz – Cleaning House

Elérkezett a “nagytakarítás” ideje, főleg, ha mostanában úgy érezted nem túl kielégítő az életed. Napjaidat leginkább a feszültség, a félelem, és az életöröm elvesztése jellemzi. Szabadulj meg a régi beidegződésektől, negatív gondolatoktól! Próbálj egy kicsi ellazulni, add át magad a pozitív érzéseknek, tégy valami olyat, amitől boldog leszel.

Mérleg – Dragon’s Lair

Ez a kártyalap azt mutatja, hogy itt az ideje, hogy egy másik utat válassz. A felmerülő akadályok, figyelmeztetések arra utalnak, hogy nem a megfelelő úton jársz. Állj meg, és figyelj befelé, soha nincs késő változtatni, és elindulni egy másik úton.

Skorpió – Rescue

A valóság és az illúzió közötti különbségre utal ez a kártyalap. Légy figyelmes, mert az is lehet, hogy valaki félrevezet, ne hagyd, hogy becsapjanak. Csatlakozz a belső erőidhez, ismerd fel a valóságot, és így sokkal kevesebb akadállyal kell megküzdened. Nyugodtan vállald a felelősséget a döntéseidért, meglátod, mennyire felemelő érzés.

Nyilas – Balancing Act

Itt az ideje, hogy egy kicsit jobban megvizsgáld az életed azon területeit, ahol egyensúlyhiány lépett fel. Ne hagyd, hogy mások irányítsák az életed, nem kell mindenki elvárásának megfelelned. Csak akkor fog visszaállni az egyensúly az életedbe, ha végre a kezedbe veszed az irányítást, és alkalmazkodsz a változásokhoz.

Bak – Slow and Steady

Ezen a héten megteremted saját magad számára azt a tökéletes környezetet, amelyben tökéletesen élvezni tudod az életet. Légy türelmes, koncentrálj mindig a jelen pillanatra, add át magad az élet kínálta lehetőségeknek. Az utóbbi időben kissé elhanyagoltad a kedvenc időtöltéseidet, itt az ideje, hogy újra a hobbidnak élj.

Vízöntő – Wizard of Awarness

Meg kell tanulnod, hogy nem vagy egyenlő a gondolataiddal, ne hagyd, hogy olyan nagy mértékben befolyásolják az életed. Légy egy kicsit csak megfigyelő, nem kell minden eseményre reflektálnod. Bízz a jelen pillanatban, maradj nyitott az új dolgok előtt.

Halak – Unexpected Visitors

Váratlan változások lesznek ezen a héten az életedben. Ne lepődj meg, ha semmi sem úgy lesz, mint ahogy azt előre eltervezted. Új lehetőségekkel, és új emberekkel fogsz találkozni, melyek hatására teljesen megváltozik az életed. Még ha egy kicsit fel is kavarnak a változások, bízz az életben, hiszen minden okkal történik.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.