HoroszkópOrákulum horoszkóp 2019. április 8-14. között!

Orákulum horoszkóp 2019. április 8-14. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Erre a hétre Osho Zen Tarot orákulum kártyái fognak útmutatást, tanácsot adni mind a 12 csillagjegy számára.

Kos – Kaland

Akárcsak egy kíváncsi gyerek, hamarosan megragadod az alkalmat, és elindulsz felfedező útra, kilépsz a komfortzónádból, és csak a pillanatnak, kalandnak élsz majd. Légy magabiztos, válaszd a világosságot, mert nagy dolgokra vagy képes.

Bika – Állagmegőrzés

Most egy olyan periódusban vagy, amikor ki kell fejezned az egyéniségedet, mutasd meg azt, hogy ki vagy valójában, és ragaszkodj azokhoz a tulajdonságokhoz, amelyek téged leginkább jellemeznek. Koncentrálj arra, amit szenvedélyesen szeretsz csinálni, ne menj mások után, légy önazonos magadhoz.

Ikrek – Utazás

Ezen a héten változásokra számíthatsz, készülj fel, hogy el kell utaznod, lehet hogy egyik országból át egy másikba. Bárhogy is alakuljanak a dolgaid, mindig próbáld meg meglátni a szépet, a jót az utazásban, légy elfogadó, nyitott, és ne félj az ismeretlentől. Tölts több időt gyerekek társaságában.

Rák – Újjászületés

Egy fejlődő, de változó korszakon mész keresztül. Koncentrálj a jelenre, és bízz magadban, a tudásodban, mert ezáltal új lehetőségeket tudsz megragadni, ami a fejlődésedet szolgálja. Most elérkezett a pillanat, hogy átéld a kalandvágyat, a bátorság érzését, mert ezáltal olyan dolgokat tudsz megtapasztalni, ami a testi, szellemi és spiritualitás erődet gyarapítja.

Oroszlán – A bolond

A következő napokban a megérzéseidre kell hagyatkoznod, mert csak így fogod tudni azt, hogy milyen teendőknek kell eleget tenned. Haladj lépésekben a céljaid felé, légy optimista. Minden tapasztalat, amit életed során gyűjtöttél, erősebbé, kitartóbbá tesz, ezért ne feledd, legyél bármilyen helyzetben, abból is képes lehetsz profitálni.

Szűz – Harc

Nem mutatod meg az igazi arcodat, nem feded fel a lapjaidat, de ez azzal jár, hogy a lelkedben nagy küzdelmek, harcok folynak. Ezért épp itt az ideje, hogy többé ne játszd meg magad, hanem mutasd meg azt, hogy igazából ki vagy. Fogadd el, hogy az élet nem mindig igazságos, de mégis, a valós helyzettel könnyebb mit kezdeni, mint egy illúzióra és hazugságra épített élettel.

Mérleg – Semmi különös

Fontos, hogy ezekben a napokban felismerd azt, hogy az apró dolgoknak is lehet örülni. Töltsd több időt a szeretteid körében, foglalkozz többet a gyerekeiddel, figyelj oda a lelkedre, testedre. Ezen a héten rájöhetsz arra, hogy a boldogsághoz nincs szükség nagy dolgokra.

Skorpió – Lemondás

Rendszerezned kell az életed érzelmi részét, tiszta vizet kell öntened a pohárba, mert ha nem tudsz lemondani bizonyos érzelmeidről, akkor nem tudod tisztán látni a helyzetedet. Mindent nem lehet így sem megoldani, de törekedned kell arra, hogy minden jobb lesz ezután. Légy nyitott és barátságos.

Nyilas – A világ mi vagyunk

Ezen a héten figyelj oda a kommunikációra, oszd meg másokkal a lelki és szellemi gazdagságodat, amelyek az elmúlt években halmozódtak fel benned. Lépj ki az elszigeteltségből, örülj az életnek, a szép dolgoknak. Szabadítsd fel az elmédet minden nehéz gondolat alól, légy szabad és szenvedélyes.

Bak – Résztvétel

Sok dolgot kell megosztanod másokkal, vegyél részt minden eseményen, rendezvényen, ahol emberek társaságában lehetsz. Most remek alkalom kínálkozik arra, hogy megszabadulj a negatív érzelmeidtől, emlékeidtől. Ne ijedj meg a kihívásoktól, hanem nézz bátran szembe velük.

Vízöntő – Villám

Kissé mozgalmas, nyugtalan időszak előtt állsz, sok dolog kiszámíthatatlanná válik az életedben. Lehet, hogy most úgy érzed, hogy az életedben a káosz uralkodik, de ne feledd: a vihar után az ég kitisztul, minden lenyugszik és megbékél. Ha fáradt vagy, meríts erőt önmagadból, tedd azt, amit a legjobban szeretsz csinálni.

Halak – Leválás

Ezen a héten olyan változásokat tapasztalhatsz, amelyek érzelmileg felzaklathatnak. Ha egy kapcsolat, helyzet átalakul, megváltozik, annak idő kell a feldolgozásához. Ne feledd, mindig van választási lehetőséged, mindig van kiút a szorult helyzetből is, csak arra figyelj, hogy őrizd meg az optimizmusodat és légy felelősségteljes.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek