HoroszkópOrákulum horoszkóp 2019. április 15-21. között!

Orákulum horoszkóp 2019. április 15-21. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Erre a hétre Osho Zen Tarot orákulum kártyáiból tudhatjuk meg azt, hogy mire számíthatunk az előttünk álló hét során. Mindenki olvassa végig a saját csillagjegyének megfelelő üzeneteket, tanácsokat.

Kos – Lehetőségek

A következő napokban nyugalomra, békére számíthatsz, harmóniában vagy a természettel és önmagaddal. Érezd jól magad a bőrödben, lazíts, pihenj, töltődj fel, hiszen ezáltal csupa pozitív és jószándékú embert vonzhatsz be.

Bika – A múlthoz való kötődés

Az előtted álló napokban lehetnek kellemetlen pillanataid, főként, ha mindent a múlt szűrőjén keresztül szemlélsz. Ne feledd: a múlton nem lehet változtatni, sokkal fontosabb, hogy a jelenre összpontosíts, mert ezáltal tudni fogod azt, hogy mi zajlik az életedben, mi az, amire oda kell figyelned.

Ikrek – Kompromisszum

Ezen a héten olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor muszáj lesz kompromisszumot kötnöd, ha nem szeretnél valamit kellemetlen szájízzel befejezni. Próbáld megérteni a párodat, a munkatársadat, s ha valamit nem tudsz, kérj bátran segítséget.

Rák – Elszigeteltség

A világ, amelyben élsz, tanít, oktat, csak észre kell venned. Az egyik legfontosabb dolog, amire az Univerzum tanít az az, hogy ne félj, hanem légy bátor, és tedd azt, amire a leginkább vágysz. Az angyalok mindenben támogatnak, ezért légy magabiztos és határozott.

Oroszlán – Bizalom

Ezen a héten olyan energiák keletkeznek, amelyek kitisztítják az elmédet, ennek köszönhetően jobban rálátsz majd a dolgok alakulására, így odahaza és a munkahelyeden is többnyire harmónia és béke fog uralkodni. Most ne tervezz még hosszú távra, a lehetőségek mindig akkor jönnek, amikor a legnagyobb szükség van rájuk.

Szűz – Villám

Gyors változásokra számíthatsz az életedben, lesznek olyan pillanatok, amikor úgy érzed, hogy nem tudod követni az eseményeket. Azonban jobb ha tudod, hogy a tested és lelked nagyon erős, és bármikor képes regenerálódni. Használj ki minden lehetőséget, hogy több mindent megtapasztalj és fejlődj.

Mérleg – Halasztás

A lelked mélyén stabilitásra, biztonságra vágysz, azonban sok fontos dolgot hajlamos vagy elhalasztani, ezért kényelmetlenül érzed magad a bőrödben. Oldd fel a blokkoló energiákat, amelyek megbénítják a lelkedet, és olyan helyről fogsz segítséget kapni, ahonnan nem is számítanál.

Skorpió – Álom

Még mindig arról álmodsz, hogy egyszer valaki elhozza számodra a boldogságot? Azonban ez lehet, hogy téves út, hiszen csak te magad vagy képes megvalósítani mindazt, amire vágysz. Használj ki minden pillanatot arra, hogy elérd a célodat, amire mindig is vágytál.

Nyilas – Részesedés

Ezen a héten oszd meg a pozitív energiáidat, szeretetedet, örömödet, mosolyodat a számodra kedves emberekkel. Kezdj bele valami újba, mert most az Univerzum megad minden támogatást. A tested ápolása mellett ne feledkezz meg a lelkedről sem, törődj az érzelmeiddel, találd meg a boldog pillanatokat.

Bak – Hallgatás

Használd ki az előtted álló napokat, lelj békére, nyugalomra, csendesedj el, hallgasd meg a szíved szavát. Most ne kapkodj, mert minden úgy fog alakulni, ahogyan azt az Univerzum elrendezi. Bízz magadba, és figyelj a körülötted lévő szépségekre.

Vízöntő – Kaland

Valami olyan újdonság fog történni veled a héten, ami egy csodás kalandra fog ösztönözni. Az életedben felborulnak a prioritások, és olyan dolgokra fogsz odafigyelni, amelyekre korábban nem. Légy minden percért hálás, mert az élet ajándék.

Halak – Intenzitás

Ez elmúlt időszakban tapasztalt történések rádöbbentettek, hogy erősebb vagy lelkileg, mint azt korábban gondoltad. Most megismerkedhetsz az igazi éneddel, a szándékaiddal, a valódi vágyaiddal. Légy hálás, hogy vannak olyan barátaid, akikkel egy hullámhosszon vagy.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek