HoroszkópOrákulum horoszkóp 2019. április 1-7. között!

Orákulum horoszkóp 2019. április 1-7. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Elérkezett április, lássuk az első hétre mit jósolnak Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái. Fontos figyelni az üzenetekre, mert ezáltal könnyebben tudunk majd megoldásokat találni a felmerülő problémákra.

Kos – The Web Weaver

Ezen a héten koncentrálj a viselkedésedre, arra, hogy miként bánsz, beszélsz másokkal, és figyelj arra, ha valakivel nem vagy őszinte, vagy valaki nem őszinte veled. Többé ne leplezd az érzelmeidet, hanem légy nyitott és őszinte.

Bika – The Lady of the Lightening

Megtörténhet, hogy ezen a héten kapsz pár kellemetlen hírt, vagy bizonyos helyzetekben erőtlennek érzed majd magad. Ezért jobb, ha a következő napokban nem hozol fontos döntéseket, inkább koncentrálj a nyugalomra, a belső harmóniád megteremtésére.

Ikrek – The Altar Priestess

Ezen a héten újra megalapozhatod a kapcsolatodat az Univerzummal, de ez a kapcsolat sokkal elmélyültebb lesz, mint korábban. Épp ezért törekedj arra, hogy megteremtsd a lelkedben a harmóniát, a békét, vedd magad körül szeretettel, kedves emberekkel, tölts minél több időt csendben, távol a világ zajától. És ne felejts el a természetben sétálni.

Rák – The Dream Walker

Ez a hét fontos számodra, ugyanis most lehetőséged nyílik arra, hogy az álmaid valóra váljanak. Figyelj a jelekre, hallgass a szívedre, mert most az Univerzum megsúgja, hogy mit kell tenned az életedben. Ezen a héten bizonyos dolgok maguktól megoldódhatnak, légy nyitott mindenre.

Oroszlán – The Resting Tree

Ha az elmúlt napokban sokat aggódtál, stresszeltél, akkor jobb, ha most a nyugalomra összpontosítasz, mert annak, hogy szétidegeskeded magad, nincs semmi értelme. Ha fontos pillanatok előtt állsz, mélyülj el a gondolataidban, figyelj a légzésedre, és mindent tisztán fogsz látni.

Szűz – The Eagle King

A csillagok arra késztetnek, hogy néz egy kicsit a dolgok mögé, mert előfordulhat, hogy nem minden a terveid szerint fog alakulni. Tanácsot kérhetsz egy olyan embertől, akiben megbízol, mert ezáltal plusz lelki erőre tehetsz szert, ami jól fog jönni mikor a céljaid megvalósítására kerül a sor.

Mérleg – The Well Watcher

Ezen a héten próbálj rendet tenni a fejedben, a gondolataid között, és döntsd el, hogy melyek a prioritásaid az életben és ezt közöld az Univerzummal. Mert ha tudod, hogy mit szeretnél, akkor az Univerzum is tudni fogja mozgósítani azokat az energiákat, amelyekre szükséged lesz. Szakíts időt a pihenésre és a családodra.

Skorpió – The Swan Queen

Az előtted álló hét nagyszerű időszak arra nézve, hogy csendben, nyugalomban légy önmagaddal, mert csak így tudod feldolgozni a múltadat. Engedd, hogy a megérzéseid irányítsanak, és ne feledd, minden képességgel és erőforrással rendelkezel ahhoz, hogy megvalósítsd az álmodat.

Nyilas – The Diamond Dreamer

Az utóbbi időszakban inkább az anyagi javakra fókuszálták, és nem vetted figyelembe a spirituális, lelki dolgokat, amelyek ugyanolyan fontosak az életben. Most koncentrálj ez utóbbiakra, érezd, hogy a lelked megtelik szeretettel, bőséggel, szép dolgokkal. Összpontosíts a jelenre, az együttérzésre, a kedvességre.

Bak – The Queen of the Light

Ez a hét számodra remekül fog alakulni, mivel minden, amire vágysz, az teljesülni fog, és a sikert is megízlelheted. Intelligens vagy, és csak úgy ragyogsz, mert tudod, hogy amire vágysz, azt most megkaphatod, mert a céljaidért keményen megdolgoztál. Légy büszke magadra.

Vízöntő – The Desert Prince

Egy váratlan ajándékban, meglepetésben részesülsz, amely nagyon jól fog esni a szívednek. Mindig bízzál önmagadban, higgy az álmaidban, légy bátor és merész, mert most minden sikerülhet, amire vágysz. Fordíts több időt a pihenésre, a lazításra, mert fontos a testi és lelki regeneráció.

Halak – The Sun Dancers

Az elmúlt időszakban mindig a jövőddel foglalkoztál, de most tedd ezt félre, és összpontosíts a jelenre. Ne foglalkozz most a problémákkal, a fölösleges aggodalmakkal, hanem igyekezz megélni minden pillanatot, és meg fogsz lepődni, mert ha így teszel, választ kapsz a kérdéseidre. Bízzál önmagadban, az Univerzum erejében.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek