HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. szeptember 17-23. között!

Orákulum horoszkóp 2018. szeptember 17-23. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy új hét kezdődik, ami azt jelenti, hogy Colette Baron-Reid Enchanted Map nevű orákulum kártyái új üzeneteket hoznak az összes csillagjegy számára. Lássuk, melyeket ezek!

Kos – Into the Unknown

Az élet egy nagy kaland, ami számtalan olyan lehetőséget tartalmaz, amire korábban sosem számítottál volna. Bízz jobban önmagadban, törekedj arra, hogy felismerd, megtaláld a rejtett kincseket az életedben. Ne fecséreld az időt a mérgező kapcsolatok megtartására, hanem összpontosíts a jó dolgokra.

Bika – Strength

Képes vagy a rendkívül nehéz helyzetekből is kikeveredni. Ez a kártya arra hívja fel a figyelmed, hogy az elveid, amelyek szerint élsz, jók, és még jobban elmélyítheted a következő hetekben, aminek következtében felszabadulnak a pozitív és kreatív energiák benned. Használd ki ezt a remek időszakot, és őrizd meg a jókedvedet.

Ikrek – Intention

Lépj egyet hátra, hogy jobban ráláthass az életedre, annak irányára. Vizsgáld meg jobban a vágyaidat, és igyekezz minél jobban azoknak élni, mert csak így tudod megvalósítani mindazt, amit szeretnél. Az emberekkel légy kedvesebb, együttérzőbb, mert ezáltal jobban mennek majd a dolgaid.

Rák – Flyinh

A türelmed, a várakozásod most a végéhez közeledik, és meg is lesz ennek a pozitív eredménye. A célodért továbbra is dolgozz kitartóan, ne feledkezz meg arról sem, hogy megfelelő egyensúlyt tarts meg a magánéleted és a munkád között. Mozogj naponta 30 percet, mert ezáltal képes leszel továbbra is azon az úton haladni, amin szeretnél.

Oroszlán – Spirit of Place

Egy konfliktus miatt nem leled a nyugalmad, annak megoldásán dolgozol. A lényeg az, hogy próbálj meg lazítani, mert csak úgy tudsz rájönni arra, hogy miként tudod ezt a nehéz helyzetet áthidalni. A legnagyobb erényed és erősséged a hitelességed, amiért mások tisztelnek, és szeretnek. Maradj önazonos magadhoz, minden körülmények között.

Szűz – Bone Collector

A múlt sebei még elő-előtörnek, főként ami a gyerekkorodban történt. Megtörténhet, hogy emiatt úgy érzed majd, hogy teljesen kudarcot vallasz az életben, nem lesz elég erőd és bátorságod, hogy azt tedd, amit igazán szeretsz. Nézz előre, mert az, amit a gyerekkorodban elvettek tőled, már sosem kaphatod vissza.

Mérleg – Protecting Treasure

Olyan időszakon mész keresztül, amikor újraértelmezheted az emberi kapcsolataidat, a baráti viszonyaidat. Igyekezz mindig erősnek mutatni magadat, mert ha mások meglátják rajtad a félelmet és kétségbeesést, felhasználhatják mindazt ellened. Légy őszinte mindig magaddal, kövesd az álmaidat.

Skorpió – Compass

Megtörténhet, hogy egy olyan élethelyzetben vagy, amiből fogalmad sincs, hogy miként tudnál kikeveredni. Hallgass a megérzéseidre, mert annak révén képes lesz megtalálni a helyes irányt az életedben. Indulj el egy olyan utazáson, amikor megtalálod a belső hangodat, aminek segítségével megismered a vágyaidat, álmaidat.

Nyilas – Encouragement

Az Univerzum minden lépésedet figyelemmel kíséri, és vigyáz rád. Arra ösztönöz, hogy találd meg a célodat a világban. Ha a szívedre hallgatsz, csodás dolgokat tapasztalhatsz meg. Menj ki gyakrabban a természetbe, így töltve fel magad pozitív energiákkal, olyan erőforrásokkal, amelyek segítenek a céljaid megtalálásában.

Bak – Slow and Steady

Lassíts ezen a héten, törekedj a nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életre, mert ezáltal nagyobb lesz annak az esélye, hogy béke költözzön a szívedben. Fektess hangsúlyt a pozitív szemléletmódod kialakítására, megtartására, és emlékezz azokra az ígéretekre, amelyeket magadnak tettél.

Vízöntő – Magical Map Shifter

Ez a kártya tudatosítja benned azt, hogy mennyire fontos dolog az odafigyelés, a törődés. Figyelj oda az emberekre, és igyekezz azokkal jó kapcsolatot ápolni, akik pozitív érzéseket váltanak ki belőled. Ha megismered igazán önmagad, akkor képes lesz rálelni arra az útra, ami elvezet a boldogságodhoz.

Halak – Making a Choice

Ne engedd át más kezébe a döntéseket, amelyek rád is vonatkoznak, mert ezzel könnyen ellehetetleníthetik az életedet, és számos kompromisszumot is kénytelen leszel megkötni. Törekedj inkább az önálló, őszinte életre. Bízzál jobban a képességeidben, a megérzéseidben, mert ezek előre visznek majd a céljaid elérésében.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek