HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. október 8.-14. között!

Orákulum horoszkóp 2018. október 8.-14. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Osho Zen Tarot orákulum kártyái segítségével most mindenki megtudhatja, hogy mit üzennek erre a hétre a csillagok. Olvasd te is végig a tanácsokat, információkat, mert így tudni fogod, hogy mit kell tenned.

Orákulum horoszkóp 2018. április 9-15. között!

Kos – Átalakulás

Lehet, hogy nem veszed észre, de minden pillanatban végbemegy valamilyen kis változás az életedben. A kérdés az, hogy te milyen változásra vágysz. Ahhoz, hogy megleld a kérdésre a választ, a szívedre kell hallgatnod, mert az érzéseid nem csapnak be. Bízz magadban.

Bika – Bőség

A bőség jelen van az életedben, a tudásod, a tapasztalatod, a kitartásod által. Most egy virágzó életszakaszban vagy, ahol jelen van a bőség, a harmónia, és ez boldogsággal tölt el. Törekedj továbbra is arra, hogy a jót, a szépet vedd észre, és légy minél együttérzőbb.

Ikrek – Teher

Úgy cipeled magadon a terhedet, mint egy hangya a szállítmányát. Mindenhova magaddal hurcolod. Ez azért nem jó, mert a nap végére mindig elfáradsz, kimerültnek, elégedetlennek érzed magad. Hagyj fel azzal, hogy mindenkinek meg akarsz felelni, többé ne hazudj magadnak, hanem kezdj el igazán élni. Mert neked is jár a szabad élet.

Rák – A Mester

Mesternek lenni azt jelenti, hogy a magad ura lehetsz. A következő napokban törekedj arra, hogy ezt a Mestert megtaláld önmagadban, mert ott van benned. Hallgass a megérzéseidre, vigyázz arra, hogy miként viselkedsz más emberekkel. Ha jót teszel másokkal, a te életed is jó irányba fog előre mozdulni.

Oroszlán – A lázadó

Ezen a héten megtapasztalod majd azt, hogy mit jelent igazán bátornak, felelősségteljesnek lenni. Légy hű magadhoz, csak akkor cselekedj, ha úgy érzed, mert így felelősséget tudsz vállalni mindenért. Ha úgy érzed, hogy pihenésre van szükséged, tedd azt, a meditáció nagyon sokat segíthet.

Mérleg – Szenvedés

Ez a kártyalap arra sarkall, hogy nézz szembe őszintén önmagaddal, vizsgáld meg, hogy miért szigetelted el az elmúlt időszakban magadat az ismerőseidtől. Ne feledd, bármennyi vagyont is felhalmozhatsz, azt nem fogod magaddal vinni a halálod után. Törekedj a béke, a harmónia megteremtésére.

Skorpió – Játék

A játékról nem szabad megfeledkezned ezen a héten, mert az élet nem mindig olyan komoly és szürke, mint azt első ránézésre gondolnád. Tölts több időt gyerekek társaságában, mert a kicsit felvidítanak, és a játék is jól fog esni a lelkednek. A következő napokban légy laza, rugalmas és játékos, mert így a nehézségeket is jobban leküzdheted.

Nyilas – Siker

A siker kapujában vagy, ezért ideje, hogy el kezdj örülni annak, amit elértél. A lehetőségek mindig ott vannak előtted, csak ki kell nyitnod az ajtót, és be kell lépned rajta. Iktasd ki a szóhasználatodból a következőket: nem tudom megcsinálni, én erre úgysem vagyok képes. Élj szabadon.

Bak – Tudatosság

Ezen a héten megvilágosodsz, megtalálod azokat a módozatokat, amelyek segítségével sikert és eredményeket érhetsz el. Örülj annak, hogy meg tudod találni a lehetőségeket, amelyek elvezetnek a céljaidhoz, az álmaidhoz. Jól teszed, ha a megérzéseidre hallgatsz.

Vízöntő – Utazás

Ideje változtatnod az életeden, ezért utazz el valahová. Ez nem lesz megterhelő, minden jól fog alakulni, és úgy érezheted végre, hogy az életed jó útra tért. Légy mindig nyitott az újra, és ne feledd azt sem, hogy sosem vagy egyedül, örülj a szerelmednek, a barátaidnak, a családodnak.

Halak – Pillanatok

Az élet pillanatokból épül fel, és ezzel tisztában is vagy. Azonban néha még mindig a múlton és jövőn gondolkozol, pedig ennek nincs sok értelme, mert az egyiken már nem lehet változtatni, a másikon pedig sosem lehet, mert nem tudjuk, mi fog történni. Szabadulj meg a félelmeidtől. Légy hálás mindenért, ami jó az életedben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek