HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. október 22-28. között!

Orákulum horoszkóp 2018. október 22-28. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid Wisdom of Hidden Realms nevű kártyáiból tudhatod meg, hogy milyen hét áll előtted. Olvasd végig az információkat és próbáld megfogadni a tanácsokat.

Fotó: Pixabay.com

Kos – The Swan Queen

A hét, ami most kezdődik, remek időszak lesz arra, hogy nyugalomban magadra figyelhess. Az elmúlt hetekben szerzett tapasztalatok révén bölcsebbé váltál, ezért tudni fogod, hogy melyik úton kell haladnod tovább. Ne feledd, minden szükséges eszköz rendelkezésre áll, hogy elérd azt, amit szeretnél.

Bika – Gaia’s Garden

A következő napokban figyelj jobban arra, hogy mit teszel, és tartsd szem előtt azt, hogy amit adsz az életben, azt fogod visszakapni. Törekedj az egyensúlyra, a harmóniára, mert érzelmileg csak ilyen állapotban lehet élvezni az életet. A konfliktusokat gyorsan megoldod.

Ikrek – The Fire Prince

Az elmúlt napok idegeskedései, szorongásai rányomták a bélyegüket a hangulatodra. Ne agresszív módon próbáld meg rendezni a konfliktusokat, mert abból mindenki csak vesztesen jöhet ki. Hallgass a megérzéseidre, és kerüld azokat a helyzeteket, ahol nem tiszta a dolog. Légy figyelmes.

Rák – The Sun Dancers

Lehet, hogy a múlt, vagy a jövő jobban vonz, mint a jelen, de ezzel le kell állnod. Az aggódást felejtsd el, és koncentrálj a jelenre, éld át a pillanatokat, játssz, szeress, örülj az életnek. Ne harcolj másokkal, mert az élet nem erről szól.

Oroszlán – The Keeper of the Scales

Váratlan események következhetnek be, amelyek zavartságot okozhatnak, felbolydítva a nyugodt életedet. Ha lehetőséged van arra, hogy elutazz, pihenj, akkor tedd azt. Ne foglalkozz többé azokkal az emberekkel, akik mellett kényelmetlenül érzed magad. Légy hálás a pozitív dolgokért az életedben.

Szűz – The Arrow Master

Ezen a héten olyan fontos üzeneteket kapsz, amelyek arra figyelmeztetnek, hogy az út, amin haladsz, nem a legjobb választás. Sőt, ha nem változtatsz, akkor kényelmetlen és kellemetlen meglepetésben lehet részed. Mindig hallgass a belső hangjaidra, mert ezáltal tudni fogod, hogy mi az a cél, amelyért igazán érdemes megdolgoznod.

Mérleg – The River Queen

Ezen a héten koncentrálj a rugalmasságra, és a szabadságra. Próbálj megszabadulni a merevségtől, engedd el a görcsös ragaszkodásokat, légy egy kissé játékosabb, bohémebb. Könnyen megoldást találsz a problémákra. Próbálj lélekben erősebb lenni.

Skorpió – The Altar Priestess

Ezen a héten figyelj oda a benned lévő lélek igényeire, fordulj bizalommal az Univerzumhoz. Minden cselekedeted fontos, minden gondolatodnak ereje van. A megbocsátással, elfogadással csodákra vagy képes. Tekints úgy a világra, hogy az tökéletes, ahogyan te is.

Nyilas – The Winged Wise Ones

Bármilyen helyzetbe is kerülj a héten, számíthatsz segítségre. A következő napokban megleled a megoldást a problémáidra, felgyógyulhatsz a régi sérelmeidből, amelyek a múltban következtek be. Figyelj az üzenetekre, mert ezek fontos és hasznos információkat tartalmazhatnak.

Bak – The Resting Tree

Ezen a héten ismét stresszesebb, idegesebb leszel a szokásosnál, de ne feledd, ez az állapot nem tesz jót az egészségednek, ezért igyekezz leszámolni a negatív érzelmeket kiváltó okokkal. Tedd azt, ami megnyugtat, ami felszabadít a feszültség alól. Törekedj arra, hogy tiszta fejjel gondolkozz.

Vízöntő – The Desert Prince

Ha valamivel kapcsolatban úgy érzed, hogy túl szép, hogy igaz legyen, akkor légy figyelmesebb, vizsgálj meg minden részletet, eshetőséget, mielőtt bármire is igent mondanál. Most ne menj bele kompromisszumokba, élj a jelenben.

Halak – The Eagle King

Ezen a héten nézz a dolgok, események mögé, hogy rálelj az igazi okokra, amelyek mindent irányítanak. Ha így teszel, rájössz, hogy nem úgy működnek a dolgok, ahogyan azt elképzelted. Törekedj arra, hogy megtaláld az igazságot, így nyugodt lelkiismerettel élhetsz tovább.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek