HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. október 15-21. között!

Orákulum horoszkóp 2018. október 15-21. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Október közepén járunk, így indulhat egy új hét Colette Baron-Reid Enchanted Map nevű orákulum kártyáinak üzenetével. Olvasd végig a csillagjegyedre vonatkozó információkat, így tudni fogod, hogy mi a dolgod.

Kos – Sivatag

Ha úgy érzed, hogy kifogytál az ötletekből, nincsenek lehetőségeid, akkor ne izgulj. Egy olyan hét indul számodra, amikor megtalálod a számításaidat. Nézz mélyen önmagadba, keresd meg az igazat, a valót, és utána tudni fogod, hogy mi legyen a következő lépés az életedben.

Bika – Védd a kincset

Ezen a héten előfordulhat, hogy kockáztatnod kell, mert ahogyan a mondás is tartja, aki mer, az nyer. Ne aggódj, a csillagok jelzései szerint védve vagy. Maradj lojális, főként magadhoz. Igyekezz különbséget tenni, hogy mi reális és mi nem az, a mai világban, mert ez meghatározhatja, hogy milyen irányba megy majd az életed.

Ikrek – Goblinok

Ez a hét nem lesz könnyű számodra, mivel kiderül rólad, hogy eléggé sebezhető vagy, ami az érzelmi manipulációkat illeti. Ezért próbáld meg elkerülni ezeket a helyzeteket, és több figyelmet szentelj az együttérzésre, a szeretetre, hiszen ezáltal lelki védelemben részesülhetsz.

Rák – Egyedüllét

Erős vágyat érzel, hogy elbújhass a világ zaja elől, és egyedül, békében létezhess, ahol nyugalom és harmónia vesz körül. Azonban vigyázz arra, hogy teljesen ne szigeteld el magad a külvilágtól, mert az elmagányosodás érzése sok szempontból ártalmas lehet. A barátaidat időnként hívd fel.

Oroszlán – Metamorfózis

Lehet, hogy az életed kaotikus és sok átalakuláson mész keresztül. Megtörténhet az is, hogy valaki meg akar akadályozni abban, hogy szabadon elmondhasd a véleményed. Légy bátor és kitartó, hiszen jogod van a szabad véleménynyilvánításhoz, mert ezzel tudod meghatározni saját egyéniségedet.

Szűz – Elkötelezettség

Ezen a héten egy fontos szerződést írhatsz alá, de olvasd figyelmesen végig a szöveget, figyelj részletekre, és ha bármi gyanút ébreszt benned, azonnal mutasd meg a szerződést egy jogtanácsosnak. Szintén ebben a periódusban véget vethetsz azoknak a dolgoknak, amelyek nem hoztak számodra semmiféle hasznot. Légy következetes.

Mérleg – Viharmezők

Ezen a héten kényelmetlenségek sora, káosz lehet úrrá rajtad. Elintézetlen ügyek bukkanhatnak fel, amelyeket jobb, ha sürgősen elintézel, különben konfliktusok kirobbanására számíthatsz. Azonban nem minden vihar pusztító, így nagyon fontos, hogy minden körülmények között őrizd meg a nyugalmadat.

Skorpió – Mágikus imádság

Nem szabad megengedned, hogy a negatív erők és energiák lerombolják az önértékelésedet, felemésszék az életerődet. Mindig törekedj arra, hogy szem előtt tartsd a számodra fontos dolgokat. Ha úgy érzed, hogy pihenésre van szükséged, akkor tedd azt. Légy mindig önmagad.

Nyilas – Mélypont

Ezen a héten megfigyelheted magadon azokat a rossz és ismétlődő szokásokat, amelyektől érdemes megszabadulnod. Például ne egyél egészségtelen ételeket, főként nagy mennyiségben, koncentrálj arra, hogy mi az, amire a szíved vágyik. Ha megtalálod a célt az életedben, akkor egy csapásra minden jobbra fordul.

Bak – Hegy

Néha egy leküzdhetetlennek tűnő akadály nem más, mint egy kihívás, amit a kreativitásod segítségével kell megoldanod. Mindig van más lehetőség, hogy rendezni tudj egy helyzetet. Légy elfogadó, türelmes, és ne siesd el a dolgokat. Az életben mindennek meg van a maga ideje, ezen érdemes elgondolkodnod.

Vízöntő – Tanulás

A túlzott makacsságod, önfejűséged megakadályozhat abban, hogy elérd a céljaidat az életben. A bölcsesség nem csak arról szól, hogy minél több ismeretet, adatot magadba szívj, hanem azt is jelenti, hogy tisztában vagy vele, hogy mikor kell elengednek bizonyos dolgokat, és mikor jobb méltósággal, emelt fővel távozni valahonnan.

Halak – Szomorú ölelés

Egy olyan hét következik az életedben, amikor elveszíthetsz valamit, egy álmot, egy célt, egy kapcsolatot, vagy egy fontos személyt. A kihívás ebben az, hogy megtanuld elfogadni a dolgokat, még akkor is, ha dühöt, haragot, kétségbeesést érzel. Légy erős!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek