HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. október 1.-7. között!

Orákulum horoszkóp 2018. október 1.-7. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Kezdetét veszi október első hete, így jöjjön is az első orákulum horoszkóp, amely Colette Baron-Reid Enchanted Map nevű kártyáinak üzenetét tartalmazzák. Lássuk a részleteket.

Kos – The Fire Prince

Légy figyelmes, elővigyázatos ezen a héten, ugyanis az agresszivitás miatt komoly konfliktusok alakulhatnak ki. Légy türelmesebb, visszafogottabb. Ha veszélyben érzed magad, mindig hallgass a megérzéseidre. Ideje visszanyerned a belső energiád egyensúlyát.

Bika – The Dream Walker

Elcsigázott vagy, aki nem látja a célját az életben. Ezért ezen a héten törekedj arra, hogy ismét megtaláld a szenvedélyt, a vágyat, amely boldoggá tesz. Minden kezdet nehéz, de indulj el az utadon. Tapasztald meg az élet szépségeit, de azért vigyázz is magadra. Jó utat.

Ikrek – The Web Weaver

Minden esemény összefüggésben áll egymással. Ha valami fontos dologgal szeretnél foglalkozni, akkor nem árt ha tudod, hogy bármit is teszel, az kihatással lesz az életed következő szakaszára. Koncentrálj a jóra, és bízz a képességeidben, így a próbálkozásaidat siker koronázza.

Rák – The Diamond Dreamer

Ezen a héten törekedj arra, hogy rendezd az anyagi hátteredet. Nem árt az sem, ha tudatosítod magadban azt, hogy a pénz nem minden, hiszen általa nem lehet megvásárolni a boldogságot, vagy a szeretetet. Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy nem minden esetben rossz dolog a kudarc, vagy a csalódás, mert ezáltal bizonyos dolgokra más szemmel fogsz nézni.

Oroszlán – The Horse King

Tényleg azt gondolod, hogy meg tudsz oldani mindent egyedül? Pedig ez nagyon fárasztó és megterhelő dolog. Itt az ideje, hogy elfogadd a segítséget, amelyre szükséged van, mert különben nem tudod elérni a kitűzött célt. Figyelj jobban oda az egészségedre, az étkezésedre.

Szűz – The Swan Queen

Ezen a héten lehetőséged lesz arra, hogy tisztán lásd az életedet. Az okokat ne kint keresd, hanem magadban. Minden esetben hallgass a belső megérzéseidre. A meditáció során fontos üzeneteket kaphatsz, amelyeket felhasználhatsz az életed jobbá tételére. Légy kitartó, és a szerencse is melléd áll.

Mérleg – The Queen of the Light

Ez a kártya egy rég várt jó hírt hozz számodra. Annyi a dolgod, hogy a megérzéseidre hallgatsz, és hagyod, hogy a sorsod elinduljon azon az úton, amelyen haladnia kell. Légy büszke magadra, az erődre, a kitartásodra. Számos lehetőség előtt állsz, használd is ki azokat.

Skorpió – The Desert Prince

Egy olyan életszakaszon mész keresztül, ami eléggé hihetetlennek tűnik. A megváltozott körülmények nagy valószínűséggel elhomályosították a látásodat, így nem nagyon tudod eldönteni, hogy amit látsz az valós, vagy hamis. Ha valamiről úgy gondolod, hogy túl szép, hogy igaz legyen, akkor légy óvatos.

Nyilas – The Shadow Queen

Légy megértőbb magaddal szemben, mert a sok önostorozás, állandó negatív hozzáállás magaddal szemben nagyon csúnyán le tudja rombolni az önbizalmadat. Minden nap egy lehetőség, aminek révén fejlődhetsz, jobb lehetsz. Ne rejtőzz el a felszínesség maszkja mögé, hallgass a szívedre, légy önmagad.

Bak – The Keeper of the Scales

A héten kialakuló események hatására elveszettnek, zavartnak érezheted magad. Csökkenhet az önbizalmad, vagy valaki a viselkedésével egyszerűen kikészít, és teljesen tehetetlennek érzed magad. Tegyél meg mindent, amit csak tudsz, hogy ismét harmóniába kerüljön az életed, ez nem könnyű, de nem is lehetetlen.

Vízöntő – The High Lord of Gratitude and Service

Ez a hét remek lesz arra, hogy kissé mélyebbre nézz a lelkedbe, megvizsgáld annak a titokzatosságnak a működését, szerkezetét. A cselekedeteid tesznek különlegessé, ezért csináld azt, ami a legnagyobb örömet okozza neked, amitől többnek érzed magad. A csodák olykor a legnagyobb káoszban születnek.

Halak – The Sun Dancers

A dolgok, amelyeket szeretnél elérni, megtanítanak az Univerzum legfőbb törvényeire. A pozitív energiák ugyancsak pozitív vibrációkat bocsátanak ki, ezért használj ki minden lehetőséget, amelyek elvezethetnek a céljaidhoz. Ha a szívedben félelmet is érzel, gondolj arra, hogy az Univerzum mindig megvéd a bajtól.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek