HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. november 5-11. között!

Orákulum horoszkóp 2018. november 5-11. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezúttal is Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáiból derül ki, hogy milyen fontos üzenetekre kell figyelniük a csillagjegyeknek, melyek azok a tanácsok, amelyeket meg kell fogadniuk a következő hét folyamán.

Kos – Wizard of Awareness

Figyelj oda az energiáidra ezen a héten, ugyanis gyorsan alakulnak az események, akadályokba, nehézségekbe ütközhetsz, így nem tudod olyan könnyen megvalósítani a céljaidat, ahogy azt szeretnéd. Amit tehetsz, legyél pontos és célratörő, mert csak így tudsz érvényesülni a hétköznapok szürkeségében.

Bika – Talisman

Ha valamit nagyon szeretnél, akkor azt képes leszel elérni, megvalósítani. Azonban csak olyan dolgokra szakíts időt, amelyek valóban fontosak neked, mert mindent, amit teszel, energiát emészt fel, és ezeket az energiákat, a megfelelő cél elérése érdekében kell befektetni. Ismerd fel, hogy különleges vagy, ez erőt ad.

Ikrek – Golden Palace

A legfontosabb dolog, hogy megtaláld a boldogsághoz vezető utat, mert csak így tudsz megnyugodni egy ilyen kaotikus világban. Ahhoz, hogy egyszerűbben lásd a dolgokat, meg kell találnod az apró örömöket, amelyek felvidítanak, jobb kedvre derítenek. Ilyen lehet egy erdei séta, egy wellness-fürdőzés, vagy egy remek könyv elolvasása.

Rák – Coming to Life

Fontos, hogy optimistán tekints a világra, megőrizd a hitedet, mert ennek köszönhetően még a legnehezebb időszakokban is helyt tudsz állni. A pozitív energiáidat használd a teremtésre, valaminek a megvalósítására, mert így tudod megvalósítani az álmaidat, a céljaidat.

Oroszlán – Magical Map Shifter

Fel vagy készülve a változásra, vagy inkább azt szeretnéd, ha minden maradna a régiben. Ez a kártya azt tanácsolja, hogy légy bátor, tégy egy határozott lépést előre, vállald a felelősséget, és változtass. De ne feledkezz arról sem, hogy maradj hiteles önmagadhoz. Tedd azt, amire a leginkább vágyik a szíved.

Szűz – Bone Collector

Azért jó, ha meg tudod határozni azt, hogy ki is vagy valójában, mert így tisztában vagy azzal, hogy mi az ami örömet okoz neked, mitől tud meggyógyulni a tested és a lelked. Ha nem ismered magad, nem tudod, hogy mi okoz a testednek, szívednek örömet.

Mérleg – Ghostlands

Mitől félsz? A múltban elkövetett hibáid következményeitől? Ha igen, akkor meg kell szabadulnod ettől a romboló érzéstől, koncentrálj a jelen szépségeire. Ne légy önmagad ellensége, mert egy idő után olyan csapdában találhatod magad, amiből nehezen tudsz kimászni. Inkább koncentrálj az élet szépségeire.

Skorpió – Balancing Act

Ezen a héten koncentrálj az egyensúly, a harmónia kialakítására, mert ez a legfontosabb az életben. Adj hangot a háládnak, mindannak, ami örömet, elégedettséget okoz. Ne feledd, te határozod meg az irányt a saját életedben, ezért a boldogság, az egyensúly megteremtése is a te kezedben van.

Nyilas – Magic Prayer

Az Univerzum mindig a rendelkezésedre áll, mindig megfogalmazhatod a kéréseidet, mert azok meghallgatásra kerülnek. És ha teszel is a céljaidért, az Univerzum támogatni fog és hozzájárul a sikeredhez, a boldogságodhoz. Hangolódj jobban a belső énedre, figyelj a lelked szavára, mert az elárulja, hogy mit kell tenned az életben.

Bak – Slow and Steady

Folyamatosan pörögsz, tempósan dolgozol, de vajon ez a ritmus mikor fog csökkenni? Mikor fogsz több időt szánni a belső vágyaidra, a lelki szükségleteidre? Egy ilyen rohanó társadalomban persze ez nem könnyű, de a saját magad érdekében törekedned kell arra, hogy időt szakíts a nyugalomra, a pihenésre, mert csak így élheted túl a hétköznapok fizikai és lelki taposómalmát.

Vízöntő – Sad Embrace

Itt az idő, hogy a régi barátságokról letöröld a port, és ismét felelevenítsd a kapocsolatokat, mert ezáltal jobban fogod magad érezni. A közérzeted javulni fog, mivel mindig jó vicces, jókedélyű, őszinte emberek társaságában tartózkodni. Engedj teret ezen pozitív élményeknek. Élj át minden pillanatot.

Halak – Into the Unknown

Nem könnyű elindulni egy ismeretlen úton, de olykor egy bizonyos életszakaszban meg kell tenni az első lépést. Minden élmény egy új tapasztalatot jelent, amitől gazdagabbá válsz. Légy bátor és ne riadj vissza a kudarcoktól, hanem meríts erőt belőlük és próbálkozz újra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek