HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. november 26. és december 2. között!

Orákulum horoszkóp 2018. november 26. és december 2. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten véget ér a november és beköszönt a december, így érdekes lehet, hogy a csillagok milyen változásokat idézhetnek elő az életünkben. Ennek megfejtésében segítenek Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái.

Kos – Talisman

Ezekben a napokban bölcs leszel, tudni fogod, hogy milyen változások köszöntenek be az életedbe. Az ismerőseid kikérik a véleményedet, és te segíthetsz nekik, hogy rájöjjenek a válaszokra, mert így tudni fogják, hogy mi a legjobb nekik, miben lesznek képesek fejlődni. És mindezt neked köszönhetik.

Bika – Magic Stream

Semmi sem történik véletlenül az életedben, minden esemény egy kirakós darabja, ami hozzájárul a nagybetűs Élet képének teljességéhez. Te is részese vagy ennek az Univerzumnak, és a döntéseid hatással vannak mindenre, ezért légy felelősségteljes.

Ikrek – Fields of Dream

Úgy tűnik, hogy egy olyan időszak veszi kezdetét, amely elterelheti a figyelmedet a számodra fontos dolgokról. Ezért igyekezz időt szakítani a szellemi és lelki elmélyülésedhez, mert ez segíthet a megvilágosodás megtapasztalásában. Ne félj felfedezni új dimenziókat, koncentrálj a vágyaidra.

Rák – Balancing Act

A következő időszakban esélyed lesz arra, hogy az életedben megteremtsd az egyensúlyt. Bízz magadban, határozd meg, hogy melyek a legfontosabb dolgok az életedben, mert csak így tudod kialakítani a harmóniát, amely segít átlendülni a feszült helyzeteken.

Oroszlán – Into the Unknown

Ezen a héten új lehetőségek adódhatnak az életedben, ezért vigyázz, hogy ne szalaszd el ezeket a lehetőségeket. Próbáld meg leküzdeni a félelmeidet, a kétségeidet, még akkor is, ha nem mindig tudod pontosan, hogy milyen irányba haladsz. Félelemmel a szívedben nem lehet élni, inkább bízz magadban, és cselekedj.

Szűz – One-Ring Circus

Egy olyan élethelyzetben találod magad, ahol a függetlenséged ismét napirendre kerül. Bölcs vagy, meg van a magadhoz való eszed, ezért ha akarsz, akkor változtathatsz az életeden. Figyelj oda az ismerőseidre, embertársaidra, mert együtt mindig könnyebb.

Mérleg – Protecting Treasure

Lehet, hogy úgy gondolod, hogy veszélyes, kockázatos tovább menned azon az úton, amelyen jelenleg vagy, de ne félj, mert vigyáznak rád, és minden rendben lesz. Vannak segítőid, akik bíznak benned, így bízz te is magadban. Ne hagyd, hogy mások becsapjanak, légy magadhoz őszinte.

Skorpió – Golden Palace

Kellemes időszak köszönt be az életedbe, részed lesz egészségben és bőségben. A párkapcsolatodban beköszönt a szenvedély, a szerelem. Próbáld minél több emberrel megosztanod a boldogságodat, a pozitív élményeidet. Légy továbbra is elkötelezett a céljaid iránt és nyitott a lehetőségek felé.

Nyilas – Commitment

Most jó alkalom nyílik arra, hogy új szövetségeket, barátságokat alakíts ki, vagy a régi kapcsolatokat elevenítsd fel újra. Törekedj arra, hogy elégedett légy az életeddel. Most ne köss kompromisszumokat, hanem élj tudatosan, a saját megérzéseidre hagyatkozva.

Bak – Storm Fields

Ezen a héten lehet, hogy összecsapnak a hullámok a fejed fölött, de maradj higgadt, és figyelmesen vizsgáld meg, hogy miként tudnád elsimítani a konfliktust, amelyet lehet, hogy egy múltbeli esemény generált. Használj ki minden lehetőséget, hogy a végén számodra kedvező döntés szülessen.

Vízöntő – Wide Open

Ezen a héten törekedj arra, hogy kordában tartsd az egódat, amely olykor képes felborítani az egyensúlyt az életedben. Ha ez nem sikerül, akkor képtelen leszel megtalálni a célokat az életedben, kihasználni az adódó lehetőségeket. Légy kedves az emberekkel, figyelj jobban az érzéseidre, mert azokat senki sem veheti el tőled.

Halak – Spirit of Place

Minden helynek megvan a maga energiája, varázsa, bárhova is menjél. Próbálj meg ehhez kapcsolódni, ezt a spirituális energiát átérezni. A háborúskodást hagyd abba, mert az nem vezet sehová. Törekedj a béke, a harmónia megteremtésére, amely könnyebbé teszi a létezésedet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek