HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. november 12–18. között!

Orákulum horoszkóp 2018. november 12–18. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

November harmadik hetében tartunk. Lássuk mit üzennek a következő napokra Colette Baron-Reid orákulum kártyái. Érdemes figyelmesen végigolvasni az üzeneteket, mert sok fontos dolog kiderülhet belőlük.

Kos – Lady of the Mirror

A hét, ami most kezdődik, remek alkalom lesz arra, hogy magadba nézz, megvizsgáld az érzéseidet, a vonzódásaidat, vágyaidat. Rájössz arra, hogy ami a fejedben van, azt fogod bevonzani. Ezért koncentrálj a pozitív dolgok bevonzására, mert ezáltal az életed harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb lehet.

Bika – The Camel Boy

Mindenki tudja rólad, hogy te szeretsz mindent elintézni, de azért vannak olyan időszakok, amikor nem árt segítséget kérned, mert a te energiakészleted sem végtelen. Elsősorban a barátaid, családtagjaid részéről számíthatsz segítségre, így képes leszel könnyebben megvalósítani a céljaidat, álmaidat.

Ikrek – The Sacred Union

A következő napokban lehet, hogy döntened kell, és néhány emberrel meg kell szakítanod a kapcsolatot, mert különben a saját életedet teszed tönkre. Keresd azoknak az embereknek a társaságát, akik között jól érzed magad, akik vidámak, pozitívak, mert az ilyen találkozásokból te is töltekezhetsz.

Rák – The Metal King

Ez a kártya arra hívja fel a figyelmedet, hogy az utóbbi időben többet törődtél másokkal, mint saját magaddal. Ez azért nem szerencsés, mert elhanyagolod önmagadat, és távol kerülsz a vágyaidtól, a céljaidtól. Ezért jobban teszed, ha most magaddal foglalkozol egy darabig, határozd meg a céljaidat, mert csak te tudod, hogy mi a legjobb neked.

Oroszlán – The Resting Tree

Stresszes, zsúfolt napokra számíthatsz, amely mentálisan és fizikailag is megterhelő lesz. Ezért annyit tehetsz, hogy jobban odafigyelsz a testedre, lelkedre, mentális állapotodra, mert az egészséged mindennél többet ér. Törekedj a józan gondolkodásra, hallgass a szívedre.

Szűz – The Well Watcher

Egy olyan hét következik, amikor rendet tudsz rakni a fejedben, a gondolataid között, mert így rájöhetsz arra, hogy melyek a te valódi képességeid, erényeid. Az Univerzum minden lehetőséget megad neked, hogy megvalósítsd az álmaidat, hogy azt tehesd, amit igazán szeretsz. Higgy magadban, és légy kitartó, bátor, így minden nehézséget képes leszel legyőzni.

Mérleg – The Ringmaster of Scrutiny

Lehet, hogy amiről úgy gondoltad, hogy stabil és megbízható, arról most kiderül, hogy nem így van, így hamis elvárásokat támasztottál a dolgok irányában. Próbálj a józan eszedre hagyatkozni, koncentrálj a jelenre, mindig tartsd a te vágyaidat szem előtt, mert így biztosan képes leszel megtalálni mindenben a számításodat.

Skorpió – The Phoenix

Most egy új életciklus veszi kezdetét, ami jelenthet egy új szerelmet, egy új munkahelyet, vagy akár egy új városba, lakásba is költözhetsz. Ez azért jó, mert így új energiákra tehetsz szert, amelyek új lehetőségeket hoznak az életedben. Légy őszinte magadhoz, így nem érhet csalódás.

Nyilas – The Rainbow Prince

Ezen a héten olyan kihívásokkal találkozol, amelyek arra irányítják a figyelmedet, hogy neked kell az életedről, saját magadról gondoskodnod, hiszen az nem jó, ha átadod az irányítást valaki másnak, és hagyod, hogy ő döntsön a sorsodról. Neked kell megküzdened a sikereidért, ezért küzdj bátran, határozottan.

Bak – The Dream Walker

Vége az álmosság korszakának, ébredj fel, és nézz szembe a valósággal. Emlékeztesd magad arra, hogy mik azok a dolgok amelyek szenvedélyt, örömet, pozitív bizsergést váltanak ki belőled. Ne add fel az álmaidat, éleszd újra magad, küzdj, és mindig a megoldáson törd a fejed.

Vízöntő – The Cosmos

Fordíts különös figyelmet a kreatív ötleteidre, projektekre, mert ezáltal kiszabadíthatod magad a hétköznapok rutinjából. Az energiáid egy részét fektesd alkotásba, mert meg fog térülni. Légy türelmes, kitartó. Játssz, szórakozz, mert ezek a tevékenységek inspirációval töltenek fel.

Halak – The Altar Priestess

Érdemes a figyelmedet a spiritualitás felé irányítanod, mert ha hinni kezddel valamiben, akkor jobban eligazodsz a világban, a lelkedben harmónia alakul ki. Mielőtt meghoznál egy döntést, mérlegelj, fontolj meg mindent. Hallgass a belső hangodra, mert abban megbízhatsz. Légy körültekintő.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek