HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. március 5-11. között!

Orákulum horoszkóp 2018. március 5-11. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén születtek meg a csillagjegyek üzenetei. Olvasd végig figyelmesen az útmutatásokat, tanácsokat, mert sok hasznos dolog derülhet ki számodra.

Orákulum horoszkóp 2018. március 5-11. között!

Kos – Új vízió

Egy olyan hét kezdődik számodra, amikor egy új látásmód kialakítására nyílik lehetőséged. Értékeld jobban magad, mert több vagy pusztán egy testnél, hiszen rendelkezel olyan képességekkel, amelyekkel más nem. Légy nyitott a lehetőségek felé, és váratlan ajándékok, örömök fognak érni. Az ametiszt kristály segíthet, hogy a pozitív energiák rád találjanak.

Bika – Harc

Az elmédben most számos gondolat kering, olyan ez a “terület”, akárcsak egy harctér. A külvilág támadásaival szemben a leghatásosabb pajzs a magabiztosság, és az, ha sikerül a lelki sebeidet begyógyítanod. Ne légy egyedül, alakíts ki egy jó baráti társaságot, és bízz az Univerzumban. Szakíts időt könyvek olvasására, és figyelj a láthatatlan jelekre, amelyek a belsődből, érzésként törnek a felszínre.

Ikrek – Kompromisszum

Ha kompromisszumot kötsz, akkor valamilyen szinten elárulod azt, aki vagy, és cserébe hatalomra, elismerésre teszel szert. Vajon mindez megéri? Inkább kérj segítséget, de ne menj bele semmiféle kompromisszumba, mert ezzel csak még mélyebbre ásod magad. Figyelj mindig a belső megérzéseidre, mert ott található az igazság.

Rák – Ünnep

Ez a kártya arra hívja fel a figyelmed, hogy ahhoz, hogy ünnepelj, nincs szükséged egy bizonyos napra, egy piros betűs ünnepre, hanem bármikor kinevezhetsz egy időpontot, amikor jól érzed magad, és amikor szívből-lélekből ünnepelni kezdesz. Légy önmagad, hallgass az Univerzum üzeneteire, így egy teljesen új életet kezdhetsz.

Oroszlán – Átalakulás

Érdemes szembe nézned az elmúlt időszak történéseivel, és elfogadnod azt, hogy bizony voltak fájdalmas, nehéz, szomorú pillanatok, amelyeket átéltél. Mindez azért fontos, mert csak így következhet be az életedben a pozitív változás, átalakulás. Légy nyitott, őszinte és kérd az angyalok üzenetét, mert így pozitív változásokat eszközölhetsz az életedben.

Szűz – Kívülálló

Lehetséges, hogy a következő napokban bizonyos helyzetekben kizártnak, kiközösítettnek érzed magad. Ezen érzésed gyökerei a gyerekkorodra nyúlnak vissza. Próbáld meg elérni, hogy te magad légy az életed ura, te irányíts mindent, ami rád és hozzád tartozik.

Mindig koncentrálj a jelen eseményeire. Próbáld ki a táncot és az éneklést, mert ez jót tesz önbizalmadnak.

Mérleg – Szomorúság

Ez a kártya arra hívja fel a figyelmed, hogy a nehéz pillanatok hatására az életed átalakulhat. Nem maga a fájdalom tesz szomorúvá, hanem a gondolatok, a benned rejlő félelmek. A fájdalom olykor pozitív hatással is bír, mert ráébreszt arra, hogy valami baj van, és ezáltal megvilágosodhatsz, és megoldást találhatsz a felmerülő gondokra.

Skorpió – Skizofrénia

Lehetséges, hogy olyan helyzetben találod most magad, amikor képtelen vagy döntésre jutni egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Ez a gátló tényező, ami benned él, lehet, hogy kapcsolatban áll a szüleiddel, a házastársaddal, pároddal, vagy a gyerekeiddel. Ha nem oldod fel magadban ezt a blokkot, akkor kibillenhet az életed az egyensúlyából. Az egyetlen kiút ebből a helyzetből, ha a szívedre hallgatsz.

Nyilas – Lassulás

Most ez az időszak ideális lesz számodra, hogy azon dolgozhass, amit szeretsz csinálni, amiért rajongsz. Szakíts időt azokra a dolgokra, amelyeket szeretsz, mert ez pozitív életenergiával tölt fel. Sosem késő elkezdeni mindezt. Légy büszke magadra, mert az életedet te alakíthatod, és csak te tudod, hogy mi a legjobb neked.

Bak – Megértés

Ne keresd többé azokkal az emberekkel a kapcsolatot, akik társaságában nem érzed jól magadat. Ideje új életet kezdened, új kapcsolatokat kialakítanod, amelyek egyben új lehetőséget is hoznak az életedben. Légy türelmes, szánj időt azokra az emberekre, dolgokra, akik megérdemlik ezt. Ha azt érzed, hogy elérkezett a megfelelő pillanat, csak akkor cselekedj.

Vízöntő – Sodródás az árral

Ideje, hogy az életet lazábbra vegyed, ezért hagyd, hogy egy ideig maguktól történjenek a dolgok. Ne irányíts, ne szabj határt semminek, hanem lazítsd, pihenj és szabadulj meg a benned lévő feszültségtől, haragtól, amely a múltban halmozódott fel benned. Bízz magadban, és figyelj jobban oda a testedre, az lelkedre.

Halak – Az illúzió transzcendenitása

Ez a kártya arra emlékeztet, hogy az igazságot a lelkedben, belül kell megtalálnod, és nem a külsőségekben. Te alakítod a sorsodat, és ebben az Univerzum is a segítségedre lesz. Bocsáss meg mindenkinek aki megbántott, engedd el a sérelmeket, és élj szabadon, bűntudat és kötöttségek nélkül. Semmi pozitívum nem tud bekövetkezni az életedbe, ha a múlt sérelmeitől nem szabadulsz meg.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek