HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. május 14-20. között!

Orákulum horoszkóp 2018. május 14-20. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Colette Baron-Reid Wisdom of Hidden Realms nevű orákulum kártyáiból tudhatod meg azt, hogy mi lesz a teendőd a következő 7 napban. Olvasd végig a figyelmesen az üzeneteket és lehetőleg fogadd is meg a jótanácsokat.

Kos – The Fire Prince

Ezen a héten figyelj jobban azokra a dolgokra, amiket csinálsz, amely ügyek éppen folyamatban vannak, mert elég egy apró figyelmetlenség, hogy baj legyen. Igyekezz türelmes lenni, mert ezáltal könnyebben el tudod érni a céljaidat. Hallgass a megérzéseidre, és most elérkezett az idő, hogy az életedet ismét egyensúlyba hozd.

Bika – The High Lord of Gratitude and Service

A következő napokban előjön egy kérdés, amelyre válaszolnod kell. Ez a következő: “Nem feledkeztél meg a napokban valakiről, akinek megígérted, hogy segítesz?” Emellett meg kell találnod az életcélodat, amivel a következő években szeretnél foglalkozni. A siker érdekében olykor szemléletváltásra van szükséged.

Ikrek – The Desert Prince

Olyan időszakon mész keresztül, amit korábban elképzelni sem mertél volna. Eddig csak a siker hajszolása volt a célod, ami megakadályozott abban, hogy megtapasztald az igazi sikert, boldogságot. Fogadd el önmagadat, élj át minden pillanatot, és bízz a megérzéseidben, mert az az egy erő, amely sosem fog átejteni.

Rák – The Dream Walker

Ezen a héten azt érzed, hogy elfáradtál, kimerültél, így igyekezz minél több időt pihenéssel tölteni. Ha majd erőre kaptál, akkor koncentrálj azokra a dolgokra, amelyek számodra örömet okoznak, és ha van némi nehézség, ne add fel, küzdj, harcolj, mert a végén ott van a siker, a boldogság. Hajra!

Oroszlán – The Sun Dancers

Azok az energiák, amelyek a vágyaidat működtetik, olyanok, akár egy mágnes, minden úgy fog alakulni az életedben, ahogyan reagálsz a változásokra. Engedd meg magadnak az örömet, a boldogságot. Bízhatsz a kreativitásodban, a bölcsességedben, amelyek mindig is az erősségeid közé tartoztak.

Szűz – The Diamond Dreamer

Ezen a héten rá fogsz jönni arra, hogy nem mindig a pénz, az anyagi javak birtoklása a legfontosabb, mert sokszor jóval nagyobb árat fizethetsz a kapzsiságodért, a nagyravágyásodért, mint azt képzelnéd. Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy azzal foglalkozz, ami igazán örömet okoz neked, a megfelelési kényszertől meg igyekezz megszabadulni.

Mérleg – The Swan Queen

A következő napokban a gondolataid egy, a múltba történt eseményen fognak elidőzni, de te eléggé bölcs vagy ahhoz, hogy tudd: nem szabad a múlt eseményeink túl sokat gondolkodni, mivel ezzel nem teszel jót magadnak, és másoknak sem. Fontos, hogy elcsendesedj, meditálj, és rendezd a gondolataidat, és igyekezz csökkenteni a rád nehezedő nyomást.

Skorpió – The Horse King

Azon elképzelésed és erőfeszítésed, hogy minél több dolgot az irányításod alatt tarts, egyrészt nem kifizetődő, másrészt meg nagyon fárasztó, ami azért gond, mert ezáltal több lehetőséget szalaszthatsz el. Néha olyan helyzetekben kerülhetsz, amikor mások segítségére lesz szükséged, mert különben képtelen leszel elérni a célodat. Ami még fontos, hogy figyelj jobban oda az egészségedre.

Nyilas – The Web Weaver

Ez a kártya azt jelenti, hogy mindig van remény, annak lángja sosem alszik ki, ezért bízz magadban, értékeidben, az álmaidban, mert ezek mind pozitív energiával töltenek el, ami elengedhetetlen a nyugodt, kiegyensúlyozott élethez. Ne feledd, hogy a megbocsátás beindítja a szervezet és a lélek gyógyulását.

Bak – The Shadow Queen

Próbáld meg jobban elfogadni magadat, ne kritizáld a döntéseidet, ne ostorozd mindenért önmagadat, mert ezzel lerombolsz mindent, amit addig felépítettél. A félelmeidet, a bizonytalanságodat ne rejts el az arrogancia álarca mögé, hanem vállald fel önmagad.

Vízöntő – The Queen of the Light

Ez a kártya egy rég várt jó hírt hoz számodra, amely kapcsolatban áll a sikerrel, az örömmel. Nagyon sokat dolgoztál azért, hogy a vágyaid végre valóra válhassanak. Jutalmazd meg magad az elhivatottságodért, a kitartásodért, így az életed egyensúlyba kerül, aminek számos pozitív hozadéka lesz.

Halak – The Keeper of the Scales

A héten bekövetkező események hatására némi zavartság alakulhat ki az életedben, ezért tartózkodj az előítéletek gyártásától és önmagad hibáztatástól. Most a legjobb az lenne, ha tartanál egy kis szünetet, menj el szabadságra, ahol feltöltődhetsz, és megfeledkezhetsz a nehézségekről, negatív emlékképekről.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek