HolotropikumOrákulum horoszkóp 2018. június 4.-10. között!

Orákulum horoszkóp 2018. június 4.-10. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Erre a hétre Osho Zen Tarot kártyái révén juthatsz hozzá a csillagok üzeneteihez. Fogadd meg a jótanácsokat, mert így az előtted álló hét napban elkerülheted a nehézségeket, és a pozitív dolgokra összpontosíthatsz.

Kos – Lassulás

Itt az ideje, hogy a saját életedet éld, és vállald a felelősséget a döntéseidért. Lassíts az életed tempóján, fordíts időt a pihenésedre, figyelj oda a tested jelzésére, mozogj sokat, méregtelenítsd a szervezeted, törekedj az egyensúly, a harmónia megteremtésére.

Bika – A kívülálló

Egy átmeneti időszakon mész keresztül, és valami miatt azt érzed, hogy kívülálló vagy, ezért inkább magadba fordulsz, és a gondolataiddal leszel elfoglalva. Szabadítsd fel önmagad, és változtasd meg magad legbelül, és ezáltal az életed is teljes fordulatot vesz, mégpedig pozitív irányba. A napokban új barátokra tehetsz szert.

Ikrek – Kreativitás

Mindegy, hogy miként mutatkozik meg a kreativitásod az életedben, a lényeg, hogy maradj nyitott, és mindig a jó dolgokra figyelj. Szeress minden olyan dolgot, ami örömet okoz, fess, rajzolj, írj, éld ki a vágyaidat, összpontosíts az önmegvalósításra, mert ekkor érzed igazán úgy, hogy élsz, hogy teljes vagy.

Rák – Újjászületés

Bármilyen élethelyzetben is légy, tudd azt, hogy a következő időszak a fejlődésé, a pozitív változásoké lesz. Legyél spontán, a benned élő kisgyermek arra vágyik, hogy játssz. hogy jól érezd magad, és a belső hangjaidra figyelj. Kérd az Univerzum segítségét, ha valamiben elakadsz, és higgy önmagadban, mert ezáltal tudod megvalósítani leginkább az álmaidat.

Oroszlán – Leválás

Végéhez közeledik az életed azon időszaka, amely a leválásról szól, legyen az szakmai, családi, vagy párkapcsolati jellegű. Lazíts, engedd szabadjára a dolgokat, és éld úgy az életedet, ahogyan szeretnéd. Többé ne engedd, hogy a múlt negatív energiái sarokba szorítsanak, mert csak így tudsz saját, független életet kialakítani magadnak.

Szűz – Az alkotó

Törekedj arra, hogy megőrizd az alkotás tüzét, mert ezáltal meg tudod tartani a harmóniát és a bölcsességet az életedben. Most elérkezett az idő, hogy elkezdj dolgozni azon, ami igazán érdekel, amiért rajongsz, imádsz. A célod az, hogy kitartó munkával megvalósítsd az álmaidat, a lelkedben békére találj, az elmédben meg nyugalom alakuljon ki.

Mérleg – Kimerültség

Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy az életenergiáid lemerülőben vannak, ezért fordíts időt a pihenésre, a lazításra, engedd, hogy a spontaneitás teret nyerjen az életedben, fordíts figyelmet a szellemi táplálékodra, és éld át a jelen által kínált szép pillanatokat, lehetőségeket.

Skorpió – Minden a megszokott módon

Egy eléggé zaklatott, és stresszes perióduson vagy most túl, de hamarosan megnyugodhatsz, mert kialakul a harmónia az életedben. Az őrangyalok vigyáznak rád, szeretnek és folyamatosan azon dolgoznak, hogy megtaláld az utat az életedben. Segíts te is másokon, és szabadulj meg a félelmeidtől.

Nyilas – Halasztás

Ha mindig elhalasztasz valami fontos dolgot, akkor csalódottság és feszültség érzetek kerítenek hatalmukba, amelyek így megakadályoznak abban, hogy elérd a vágyaidat, megvalósítsd az álmaidat. Kérd az angyalok segítségét, hogy visszaállítsd az egyensúlyt az életedben.

Bak – Önvád

Nincs semmi abban, ha néha hibákat követsz el. A fontos az, hogy tanulj a hibáidból, és lépj tovább, élj a jelenben. Az önvádaskodás csapdájába nem szabad beleesned, mert ez aláássa az önbizalmadat, az önbecsülésedet. Lélegezz mélyet, és lépj tovább, ez a legjobb, amit tehetsz.

Vízöntő – Belső hang

A belső hangod mindig az igazat mondja, ezért igyekezz megtalálni, mert így mindig tudni fogod, hogy mitévő légy. Légy bátor, magabiztos, tölts több időt a természetben, önmagaddal, így a belső hangod még erőteljesebbé válik.

Halak – Barátság

Felkészült vagy egy igazi barátság kialakulására, így önmagad lehetsz, jól érezheted magad, mert nem kell senkinek megfelelned. A következő időszakban jól teszed, ha ismét nekifogsz tanulni, ha érdekel valamilyen szakterület, ne habozz, vesd bele magad annak tanulmányozásába.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek