HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. június 18.-24. között!

Orákulum horoszkóp 2018. június 18.-24. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha kíváncsi vagy, hogy mire számíthatsz az előtted álló héten, akkor ebben segítenek az Osho Zen Tarot nevű orákulum kártyák. Igyekezz betartani a leírtakat, fogadd meg a jótanácsokat, és így nem ér váratlan meglepetés, és időben fel tudsz készülni az esetleges nehézségekre.

Kos – Részvétel

Lehetőséged nyílik egy olyan nagyszabású projekt részese lenni, ahol szükség van a te tapasztalatodra, szemléletedre, hiszen új energiákat, új látásmódot hozol magaddal. Szólj bele a dolgok alakulásába, és most ez egy jó alkalom arra, hogy más szemszögből vizsgáld meg a körülötted élő emberek élethelyzetét.

Bika – Új látásmód

Ezen a héten olyan dolgokat is tisztán láthatsz, amelyekre korábban nem volt esélyed. A kreativitásodnak köszönhetően most mindent egy új perspektívából vehetsz szemügyre. Az élet apró rezdüléseit is megfigyelheted, így hamarosan egy olyan új tudatállapot alakulhat ki, amelynek számos pozitív hozadéka lehet.

Ikrek – Harmónia

A következő napokban jó ha kissé lazább leszel, és befogadóbb, ami a környezetedet illeti, így számtalan pozitív és örömteli dolgot vehetsz észre, ami nap mint nap körülvesz. Te vagy az egyetlen, aki képes az életedet alakítani, befolyásolni. Hallgass a szívedre, és minden rendben lesz.

Rák – Lemondás

Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy olyan játékot játszol, amely nem vezet sehová. Szabadulj meg a fejedben lévő negatív gondolatoktól, mert azok frusztrálttá, idegessé tesznek. Inkább alkalmazd a meditációt, csillapítsd le az elmédet, és keresd meg azt az utat, amely elvezet a te boldogságod forrásához.

Oroszlán – Villám

Olyan napok következnek, mikor azt érzed, hogy támadások sorozatának vagy kitéve, és a biztonságodat komoly veszély fenyegeti. A családod támogatására nem számítasz, de azért tarts ki, mert a végén teljesen új ember válik belőled. Légy nyitott és légy csak az események megfigyelője, most ne cselekedj, ha lehet.

Szűz – Ugrás

Olyan helyzetben vagy most, ami nem egyáltalán nem tetszik, viszont van elég erőd és akaratod ahhoz, hogy változtatni tudj ezen. Valami belül azt súgja, hogy változtass a régi szokásaidon, és engedd, hogy új energiák áramoljanak a testedben, szellemedben. A végén, ha mindent jól csinálsz, egy teljesen új ember válik majd belőled. Bízz magadban, hallgass az Univerzumra.

Mérleg – Halasztás

Néha valamit elhalasztani akár pozitív végkifejletet is eredményezhet, de ha mindig elnapolod a fontos döntéseket, akkor egyszerűen lebénulsz, és csak egy helyben fogsz toporogni. Figyelj arra, hogy a félelmeid ne gátoljanak meg abban, hogy elérd a céljaidat. Légy kitartó.

Skorpió – Mi vagyunk a világ

Oszd meg másokkal is a tapasztalataidat, a tudásodat, mert együtt könnyebb nagyobb dolgokat megvalósítani. Ha eleinte félsz is, ne habozz sokat, inkább cselekedj, mert ez is jobb a tétlenségnél. A világ rád vár, arra, hogy alkoss, ünnepelj, és szüless újjá, mert ezzel a világ is egy sokkal jobb hely lesz.

Nyilas – Kimerülés

Bármit is csinálsz, úgy érzed, hogy a nap végén teljesen kimerülsz, és nem tudsz teljesíteni, ahogyan szeretnél? Akkor lehet, hogy túl komolyan veszed az életed, és begörcsölsz. Próbálj meg lazítani, hiszen ha elengeded magad, azzal feltöltődsz energiákkal, és ismét tudsz kreatív gondolkodni. És egy kis spontaneitás sem árt.

Bak – Újjászületés

Megtörténhet, hogy a következő napokban úrrá lesz rajtad a depresszió, a lázadás, vagy az álmosság érzése. Amit ilyenkor tehetsz, hogy megadod magadnak a legnagyobb szabadságot, és azt teszed, amire igazán vágysz. Higgyél magadban, a képességeidben, és kitartással, kemény munkával teljesen újjászülethetsz.

Vízöntő – Állapotmegőrzés

Ezen a héten kénytelen leszel a sarkadra állni, összeszedni a bátorságodat, és megmondani a véleményedet, vonatkozzon az családi, vagy munkahelyi életedre. Igyekezz szabadnak lenni, nyitottnak maradni, és sportolj, mozogj sokat.

Halak – Teljesség

Ezen a héten lehetőséged nyílik arra, hogy megtapasztald a teljességet, az élet örömeit, ezért légy aktív, és csak a fontos dolgokra figyelj, ami fölösleges, arra kár időt és energiát fecsérelni. Alkalmazd a kreatív, teremtő energiáidat, légy önmagadhoz hiteles, így élhetsz teljes életet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek