Orákulum horoszkóp 2018. június 11.-17. között!

Már kijelenthetjük, hogy megérkezett a nyár, és mivel a hét eleje van, ezért következzen pár remek tanács Colette Baron-Reid Enchanted Map nevű orákulum kártyáiból.

Kos – Rescue

Igyekszel valakit megmenteni, vagy téged kell megmentsen valaki? Mit gondolsz, a szeret ereje képes meggyógyítani egy beteg embert? Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy vedd figyelembe a valós tényeket, dönts a realitásérzéked alapján. Tegyél különbséget a valóság és fantázia között, és így megtalálod a választ a kérdéseidre.

Bika – Making a Choice

Ha továbbra is engeded, hogy mások döntsenek helyetted, akkor azzal nem könnyíted meg az életedet. Ne köss kompromisszumokat, csak azért, mert félsz szembenézni a választásaidból adódó következményekkel. Mindig van megoldás, bízz magadban, élj a lehetőségeiddel. Koncentrálj a humorra, mert az sok nehézségen átsegíthet.

Ikrek – Flying

Ebben a periódusban kerülj minden olyan lépést, amellyel meghaladhatod a saját lehetőségeidet, korlátaidat. Légy türelmes, alázatos, és koncentrálj a belső lelki erőd megszilárdítására. Bármilyen nehéz helyzetben is légy, ne feledd, hogy megoldás mindig létezik. Légy következetes és kitartó.

Rák – Ghostlands

Tanulj a múlt hibáiból, képzelj egy szép jövőt, de élj a jelenben, mert ez a legfontosabb. Higgy az álmaidban, dolgozz a céljaidért, és minden megtett lépéseddel kerülj közelebb a vágyaidhoz, azok megvalósításához. Ne ragadj a múltban, mert azon képtelenség változtatni. A mottód ez legyen: “Csak a jelen!”

Oroszlán – Rock Bottom

A szabadság egyik feltétele, hogy nem erőltetsz bizonyos dolgokat. Szabadulj meg a függőségektől, azoktól az akadályoktól, amiket az agyad állít föl. Képes vagy tovább lépni, és olyan irányba terelni az életed, amely számodra megfelelő és kézenfekvő lesz. Időnként lazíts, lélegezz mélyeket, mert ez jót tesz az önuralmadnak.

Szűz – Deep Freeze

A következő időszakban koncentrálj arra, hogy több időt tölts pihenéssel, lazítással, és most ne foglalkozz a terveiddel. Néha egy kis szünet sokkal jobb hatással van a teljesítményedre, mint a megfeszített munkatempó. Sétálj sokat a természetbe, kapcsolódj ki a barátaiddal, családtagjaiddal.

Mérleg – Wishing Well

A következő napokban ne erőltesd a dolgokat, főként azokat, amelyek sehogy sem akarnak összejönni. Tégy egy lépést hátra, végy egy mély lélegzetet, és koncentrálj arra a dologra, ami igazán érdekel. Bízz magadban, törekedj az egyensúly és a harmónia megteremtésére.

Skorpió – Intention

Tisztában vagy a céljaiddal, vagy teljesen ködös minden, és nem tudod, mitévő légy? Ezért most állj meg egy percre, ülj le, és gondold végig az életedet, hogy milyen úton szeretnél tovább haladni. Légy őszinte magadhoz, és engedd szabadjára a benned áramló energiát, így kitisztul az út előtted, amelyen haladnod kell.

Nyilas – Bone Collector

Ez a kártya arra ösztönöz, hogy igyekezz minél hamarabb begyógyítani a múlt sérelmeit, a fájó lelki sebeket. Mert amíg ezt nem teszed meg, addig a múlt hibái megismétlődnek, az életedre rávetül a negatív életszemlélet árnyéka. Ha ezt nem szeretnéd, akkor változtass a hozzáállásodon, mert különben nehéz időszak köszönt rád.

Bak – Strength

Most figyelj nagyon oda az egészségedre, mert a testednek, lelkednek és az elmédnek szüksége van a megerősítésre, a támogatásra, a méregtelenítésre, mert különben számos egészségügyi, legyen testi, mentális, vagy pszichés, probléma alakulhat ki. Tölts több időt önmagaddal, lazíts, pihenj, töltődj fel pozitív energiákkal.

Vízöntő – Into to Unknown

Számos lehetőséggel találkozol a következő napokban, így lehetnek olyan időszakok, amikor felkészületlennek érzed magad. Erősítsd az önbizalmadat, készülj fel minden lehetőség kiaknázására, növeld a pozitív energia áramlását az életedben, légy kreatív és szorítsd vissza az egoizmusodat. Ha mindez sikerül, a sikerek sem maradnak el.

Halak – Protecting Treasure

Az életben egyes dolgokban kompromisszumra, egyezségre kell jutni. A következő hétben törekedj az egyensúly, a harmónia visszaállítására. Dolgozz azért, hogy jól érezd magad a bőrödben, és ne feledd, hogy a legfontosabb az, amire a szíved igazán vágyik. Ennek rendeld alá az életedet, így a boldogság könnyebben megvalósul.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top