HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. július 30. és augusztus 5. között!

Orákulum horoszkóp 2018. július 30. és augusztus 5. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Osho Zen Tarot orákulum kártyái sietnek minden csillagjegy segítségére, útmutatást, tanácsokat adva nekik, hogy az előttük álló napokban eligazodjanak az élet tekervényes ösvényein.

Kos – Új látásmód

Teljes újjászületésen mész keresztül, aminek a végén megtudhatod, hogy ki vagy valójában. Ne ítélkezz senki fölött, mert nincs olyan, ami, vagy aki teljesen rossz, vagy teljesen jó. Tanulj meg újból szeretni, vigyázz az egészségedre, és tedd mindig azt, ami a legnagyobb örömet okozza.

Bika – Ugrás

Egy olyan ponthoz érkeztél, amikor rádöbbensz arra, hogy már nem tudod, hogy ki vagy valójában. Légy bátor, és hagyd magad mögött a múltadat. Tapasztald meg a szabadságot, az életenergiát. Most eljött annak az ideje, hogy ugorj egy nagyot előre, és valósítsd meg az álmaidat, mert így kitisztul a cél előtted.

Ikrek – Ártatlanság

Most eljött az idő, hogy felfedezd a benned lévő ártatlanságot, és odafigyelj a belső hangodra, amely a szeretetével, a kedvességével folyamatosan irányt mutat neked. Tárd ki a szíved az Univerzum előtt, és engedd beáramlani a pozitív energiákat, lehetőségeket. Lélegezz mélyeket, és hangolódj rá az életre.

Rák – Teher

A sok “kell” megnehezíti az életed, folyamatos terhet róva rád. Ne tekints többé az életre úgy, mint egy nehéz, megpakolt bőrönd, amit mindig cipelned kell. Emlékeztesd magad az álmaidra, és kezdj el dolgozni azok megvalósításán. Éltél már eleget az elvárásoknak, most ideje, hogy önmagad ura légy.

Oroszlán – Lét

A következő napokban rájössz arra, hogy az otthon nem minden esetben egy fizikai hely, hanem inkább egy érzés, ahol jól érzed magad, ahol szeretetben, megértésben élsz. Légy nyitott a változásokra, légy rugalmas, segítőkész, barátságos, mert ekkor fogod megtapasztalni leginkább az élet csodáit.

Szűz – Hit

Vizsgáld meg az életedet, és nézd meg, hogy mely területeken tudsz előrelépést elérni. A magadba vetett hited a legnagyobb segítőd, amely feltölt életenergiával. Mindig hordj magadnál egy jegyzetfüzetet, amibe beleírhatod azokat a csodákat, amiket észreveszel.

Mérleg – Magány

Lehet, hogy úgy érzed, hogy a környezeted nem ért meg igazán, nem tudja elfogadni a belső értékeidet. Ez szomorúságot, erőtlenséget eredményezhet az életedben. Azonban jó ha tudod, hogy a fény, az erő ott rejtőzik a szíved mélyén, és ha kapcsolatot tudsz teremteni, ezzel az energiával, többé nem leszel magányos.

Skorpió – Lehetőségek

Egy olyan helyzetben találod magad, ahol minden tele van lehetőséggel, új eséllyel. Harmóniában vagy önmagaddal, tudod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. Élj az Univerzum által kínált lehetőségekkel, figyelj az egészségedre, és minden remekül fog alakulni az életedben.

Nyilas – Virágzás

A munkád kezdi meghozni a gyümölcsét, aminek örülj, mert az álmod beteljesülése így egy lépéssel közelebb kerül. Hallgass a szívedre, figyelj azokra az üzenetekre, amelyek hallás, szaglás, tapintás útján jutnak el hozzád. Ha úgy érzed, hogy fel szeretnél hívni valakit, rajta. És szeresd önmagad, mert ettől megszépülsz.

Bak – Türelem

A legfontosabb, amit tehetsz most, hogy vársz. Várj, mert most nem fog történni semmi. Az elültetett magnak is időre van szüksége, amíg kipattan belőle az élet. Emlékeztesd magad arra, hogy nem vagy egyedül, és senkinek nem lehet hatalma fölötted.

Vízöntő – Elszigeteltség

Egy olyan perióduson mész keresztül, ahol megtisztulnak a gondolataid, begyógyulnak a lelki sebeid. Ne nyomd el az érzéseidet, engedd, hogy kitörjenek belőled, akár düh, akár könnyek formájában. Teremts újra kapcsolatot önmagaddal, és éld át a pozitív vibráció energiáit.

Halak – A Mester

Most elérkezett az idő, hogy a saját életed mesterévé válj. Tegyél meg mindent, amit szeretnél, keresd meg a szépet az életben, mert az minden pillanatban jelen van. Bízz az érzéseidben, ne félj kifejezni a véleményedet, és vállalj felelősséget az életedért, a döntésidért.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek