HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. július 23-29. között!

Orákulum horoszkóp 2018. július 23-29. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Július utolsó hetében Colette Baron-Reid Wisdom of Hidden Realms nevű orákulum kártyáiból tudhatja meg minden csillagjegy, hogy mire kell odafigyelnie a következő napokban.

Kos – The Chess Queen

Olyan rejtett képességeket fedezel fel magadban, amelyek elhozzák számodra a békét, a jólétet, a teljesség érzését. Egyszerűen azt veszed észre, hogy jobban mennek a dolgaid, közelebb kerülsz a céljaidhoz, és egy nap megvalósítod a legnagyobb álmodat, amire nem is kell olyan sokat várnod. Légy figyelmes a külső jelekre, mert azokból sok mindent megtudsz.

Bika – Sisters of the Seasons

Elérkezett az idő, hogy megszabadulj olyan rossz gondolatoktól, amelyek hátráltatnak. Ez jó jel, és amit ez a kártyalap üzen az az, hogy ne a könnyebbik, rövidebb utat válaszd, mert ez hosszú távon nem fogja meghozni a várt eredményeket. Légy bölcs, és hallgass a szívedre, így éld az életedet.

Ikrek – The High Lord of Gratitude and Service

A következő napokban remek lehetőség kínálkozik arra, hogy önvizsgálatot tarts, mert a gondolataid rendszerezésével közelebb kerülhetsz a céljaidhoz. Emiatt lehet, hogy eltávolodsz a családodtól, de ahhoz, hogy megtaláld a saját utadat, erre talán szükséged is lesz valamilyen mértékben. Vegyél ki szabadságot, vonulj el pár napra, ahol nyugodtan tudsz önmagadban lenni.

Rák – The Mapmaker of Destiny

Most lehetőséged lesz arra, komoly változtatásokat eszközölj az életedben, mert az a legfontosabb, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ha valamit meg akarsz változtatni, akkor cselekedj, vizsgáld meg a helyzetet, majd lépj. Ha úgy érzed, hogy az életedet te irányíthatod, sokkal teljesebbnek fogod érezni magad.

Oroszlán – The Camel Boy

Lehet, hogy bizonytalan vagy, nem tudod, hogy melyik irányba folytasd az életedet, milyen lehetőségekre mondj igent. A kártyalap azt tanácsolja számodra, hogy most foglalkozz a mindennapi teendőkkel, a kis dolgokkal. Emellett pihenj, lazíts, meditálj és sétálj a természetben, mert ezáltal nő az életenergiád.

Szűz – The Hungry Ghosts

Az előtted álló napokban úgy érezheted: lehet túl sokat gondolkodtál, elmélkedtél a vágyaidon, és konkrét lépéseket nem tettél annak érdekében, hogy azokat megvalósíts. A megoldás: a cselekvés. Kezdj neki az álmaid megvalósításának, és ne csak kergesd azokat. Légy te a sorsod irányítója.

Mérleg – The Eagle King

Úgy néz ki, hogy a jó úton haladsz, ami a céljaid elérését illeti, ezért továbbra is lépkedj ezen a nyomvonalon. Képes vagy összefüggésekben látni a világ dolgait, ami előnyös lehet olyan helyzetekben, mint a munkahelykeresés, vagy a meglévő szakmai életed fejlesztése. Légy kreatív, fejleszd a képességeidet, mert ezáltal tudsz fejlődni.

Skorpió – The High Lady of Love and Compassion

A gondjaid nem attól fognak megoldódni, hogy mindig csak magadra gondolsz, és a saját érdekeidet nézed. Lehet, hogy az elmúlt években szövetségesekre szert tettél, de barátokra nem, ezért inkább törekedj az igazi emberi kapcsolatok kiépítésére. Légy türelmes, és együttérző másokkal.

Nyilas – The Eyes of Beauty

Nézz körül, és írd le, hogy miként látod a világot. Lehet, hogy sok negatívumot tapasztalsz, de nem árt, ha tudod, hogy a pozitív dolgok is ott vannak a szemed előtt, csak észre kell venned. Tudatosan változtasd meg a szemléletedet, lásd mindig félig tele a poharat.

Bak – The Dragon’s Duel

Választanod kell, mert nem élhetsz többé kettős életet, mert ez felemészt, és folyamatosan feszültséggel tölt el. Bárhogy is dönts, jó lesz, mert ezentúl csak egy dologra összpontosíthatsz, így több időd marad a pihenésre, a hobbidra, a családodra. Légy mindig következetes.

Vízöntő – Dream Walker

Ideje, hogy felébredj, és rátalálj ismét önmagadra, a szenvedélyedre, a hobbidra. Az álmok azért fontosak, mert értelmet adnak az életednek. Mindig van egy út, amelyik elvezet a céljaidhoz, csak meg kell találnod azt. Ne feledd, a sorsodat te alakítod.

Halak – The Shadow Queen

Sok részletre, amelyekről azt gondoltad, hogy fontos az életedre nézve, a napokban fény derül. Légy viszont türelmes, és próbáld meg tisztán látni az életedet, derítsd ki a titkos vágyaidat, és légy bátor, még akkor is, ha segítségre szorulsz. Mindig kövesd a fény útját.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek