HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. július 2-8. között!

Orákulum horoszkóp 2018. július 2-8. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Július első hete indul, így Colette Baron-Reid Enchanted Map nevű orákulum kártyái jóvoltából következzenek a legfontosabb üzenetek, csillagjegyekre bontva. Figyelj a részletekre, tartsd be a jótanácsokat, és minden rendben lesz.

Kos – Protecting Treasure

Ebben a pillanatban teljesen biztonságban érezheted magad, mert az angyalok figyelmeztetnek a veszélyforrásokra. Fontos, hogy maradj hű az elveidhez, az értékeidhez, az álmaidhoz. A környezetedben élő emberekkel erősítsd a kapcsolatodat, légy jó mindenkihez. A bátorság a legjobb szövetségesed most.

Bika – The Magical Map Shifter

Az életedben új emberek bukkannak fel, akik inspirálnak, megihletnek. Megtörténhet, hogy találkozol a lelkitársaddal, vagy megvilágosodhatsz, ami az életcélodat illeti. Légy jelen, koncentrálj az Univerzum üzeneteire, ismerd meg jobban önmagad, és a világot, mert ezáltal lelki gazdagságra tehetsz szert.

Ikrek – Rock Bottom

Az életed most olyan korszakához érsz, amikor új változások következhetnek be. Lépj ki a komfortzónádból, köszönd meg mindazt, amit az Univerzumtól kaptál, mert a jó dolgok jelen vannak az életedben, csak észre kell venned. Törekedj arra, hogy új életet kezdj, hogy a régitől megszabadulj

Rák – Strength

A következő hetekben, napokban szentelj nagyobb figyelmet az egészségednek, mert fontos, hogy testileg, szellemileg és lelkileg is kiegyensúlyozott légy. Sportolj, pihenj, lazíts, töltődj fel élményekkel, mert ezek pozitív energiát generálnak az életedben. Azokkal a dolgokkal ne foglalkozz, amelyek nem okoznak örömet.

Oroszlán – Moonlight

A Hold most arra késztet, hogy tarts belső önvizsgálatot, keresd meg azokat az erőket, amelyek pozitív energiákat árasztanak. Most ezek az erők a feminin energiákhoz kapcsolódnak. Bízz ezekben a női energiákban, és próbálj átlépni a korlátaidon. Tölts több időt pihenéssel, lazítással, a lelked ápolásával, mert ezek azok a módszerek, amelyek visszaadják az életenergiádat.

Szűz – Follow the Leader

Vedd át az irányítás a párkapcsolatodban, mert a te szavad is ugyanolyan fontos, mint a párodé. Légy bátor, és nem foglalkozz az elvárásokkal, mert most az a fontos, amit te gondolsz, és amit te érzel. Ha van terved, ötleted, akkor ne félj kimondani. Vitasd meg másokkal is az elképzeléseidet, és meglásd, sikeres leszel.

Mérleg – Encouragement

Mindig van valami új felfedeznivaló, és te most a legjobb életszakaszban van, hogy átéld ezeket az új élményeket. Próbálj megszabadulni a régi sérelmektől, mert ezek meggátolnak abban, hogy új kalandok részesei lehess. Törekedj a boldogság megtalálására, mert az öröm a legjobb társ az életben. És ne feledkezz meg a lelki táplálék adagolásáról sem.

Skorpió – Dry Desert

Olyan helyzetben vagy, ami első ránézésre gyümölcsözőnek tűnhet, de ez nem más, mint puszta illúzió, sajnos. Próbáld elkerülni azokat a helyzeteket, embereket, akik megbabonáznak, inkább örülj mindannak, ami jó és szép az életedben. Fogadd el önmagad, úgy ahogy vagy, mert ez ad egy olyan valóságalapot az életben, amire bátran építkezhetsz.

Nyilas – Wide Open

Tisztában vagy azzal, hogy minden lehetőséged meg van ahhoz, hogy itt és most érvényesülhess. Ez a kártya azt üzeni, hogy képes vagy megteremteni azokat a lehetőségeket, amelyek elvezetnek az álmaidhoz. Próbálj meg minél átfogóbb, szélesebb látókört kialakítani. Fejtsd ki a gondolataidat, engedd, hogy az álmaid inspiráljanak, mert az Univerzum minden kívánságodat tárt karokkal fogadja.

Bak – Stuck in the Mud

Jelenleg úgy érzed, hogy az életed jelenlegi szakaszában megrekedtél, de ez nagyban köszönhető a makaccságodnak. Próbáld átgondolni a dolgaidat, mert azok a vágyak, amelyekhez ragaszkodsz, most nem vezetnek sehová. Lépj egyet hátra, próbáld kitisztítani az elmédet, és egy idő után tudni fogod, hogy mitévő légy. Sok sikert!

Vízöntő – Listening

Az az érzésed lehet, hogy a falnak beszélsz, mert senki sem akar meghallgatni. De az is lehet, hogy te nem vagy elég befogadó, figyelmes, mások üzenetére. Lélegezz mélyeket, és meglásd, hamarosan minden jobb lesz, ha kitisztul a lelked és az elméd. Törekedj arra, hogy önazonos maradj az értékeidhez.

Halak – One-Ring Circus

Most úgy érezheted, hogy te vagy az az egy ember, aki képes segíteni a szeretteinek, barátainak. Azonban próbálj kissé lazább lenni, mert lehet, hogy nem mindenki igényli a segítségedet, és hogy ne érjen akkora csalódás, inkább igyekezz visszafogni magad, ami mások életének irányítására vonatkozik. Szóval, lazíts!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek