HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. július 16–22. között!

Orákulum horoszkóp 2018. július 16–22. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Indul az újabb hét, és érkeznek a csillagok üzenetei. Colette Baron-Reid Enchanted Map nevű orákulum kártyáiból most megtudhatod, hogy mire kell odafigyelned a következő napokban. Lássuk a részleteket.

Kos – Sacred Pool

Ha úgy érzed, hogy az életedben van egy olyan dolog, ami elégedetlenséggel tölt el, akkor találj ki valamilyen megoldást. Ne játszd a sértődöttet, mert ettől nem tudsz előrelépni, és nem tudod megélni az élet nyújtotta szépségeket. Tedd meg az első lépést, vállalj felelősséget a döntéseidért, és minden jóra fordul.

Bika – Storm Fields

A következő napokban figyelj a tetteidre, mert olyan energiák vesznek körül, amelyek felerősíthetik a káoszt, a bonyodalmakat az életedben. Válogasd meg a szavaidat, mert azok is tartalmazhatnak negatív energiákat. Amihez nem értesz, vagy, ha valami nem tiszta, abba ne kezdj bele. Őrizd meg az optimizmusodat.

Ikrek – Heal the “Ouch”

Ezen a héten figyelj jobban a saját és környezeted viselkedésére, mert lehet, hogy észreveszel olyan viselkedésformákat, érzéseket amelyek korábban is megjelent az életedben. Ilyen lehet az irigység, a féltékenység, így igyekezz megszabadulni ezektől az érzésektől. Törekedj a megbocsátásra, a pozitív szemlélet kialakítására.

Rák – Goblins

Ezek a bizar teremtések mindig a nyomodban vannak. Ők a benned rejtőző rosszindulatú érzések képviselői, akik folyamatosan suttognak, és irigységet, dühöt, boldogtalanságot generálnak. Ha erősen koncentrálsz, akkor képes leszel háttérbe szorítani ezeket a rossz hangokat, mert ha utat engedsz nekik, egyre nagyobb befolyással lehetnek az életedre.

Oroszlán – Strength

Jobban oda kell figyelned a következő napokban az egészségedre, főként a testedre, annak erőnlétére. Rendszeresen mozogj, étkezz kiegyensúlyozott, fogyassz több vitamindús zöldséget, gyümölcsöt. Törekedj arra, hogy pozitív erők szabaduljanak fel a lelkedben, próbálj ki extrémsportokat, vegyél részt új kalandokba.

Szűz – Movement

Ha az előző időszakban a dolgok nem működtek nagyszerűen, akkor most végre elérkezett az a pillanat, amikor változás fog bekövetkezni a mostani életedben. Szóval, ezen a héten újulj meg, vágass új, vagány frizurát, vegyél új ruhákat, és összpontosíts a pozitív szemlélet kialakítására.

Mérleg – Into the Unknown

Ezen a héten egy olyan lehetőséget kaphatsz, amely jobbá teheti az életedet. Megtörténhet, hogy valami miatt nem bízol eléggé önmagadban, mert félsz az újdonságtól, az ismeretlen tereptől, de most légy bátor, mert számtalan csodában lehet részed, ha kimerészkedsz a komfortzónádból.

Skorpió – Education

Olyan emberekkel találkozhatsz, akik megváltoztathatják a világról alkotott szemléletedet. Új ismeretek birtokába kerülhetsz, amelyek inspirációval tölthetnek el. A tanulás révén a tudatod más megvilágításba helyezi az élet csodáit, amelyeket így jobban tudsz élvezni.

Nyilas – Balancing Act

Fő a nyugodtság! Ez a jelmondat számodra erre a hétre, hiszen ilyen állapotban képes leszel észrevenni a lehetőségeket, a szépségeket, amelyet az élet nyújt. Remekül érzed, hogy miként kell egyensúlyban tartanod az életedet, ezért a nehezebb, viharosabb napokban is helyt tudsz állni.

Bak – Commitment

Tégy eleget a kötelességeidnek, tartsd be az ígéreteidet, mert ha nem így teszel, az valamikor visszaüthet, és azon kapod magad, hogy hátrányba kerülsz másokhoz viszonyítva. Ezen a héten ne köss hosszútávra szóló szerződést, légy inkább türelmes, és várd ki a megfelelő pillanatot.

Vízöntő – Slow and Steady

Ha úgy érzed, hogy a körülötted lévő dolgok nem haladnak eléggé gyorsan, akkor tenned kell valamit, hogy jó irányba mozduljanak el az események. Légy nyugodt, vegyél mély lélegzetet, és engedd, hogy a világ csodás dolgai, életei az életed részét képezzék.

Halak – Peaks of Joy

Ezen a héten örömben lesz részed, mert megtalálod azt a dolgot, célt az életedben, amelyre mindig is vágytál. Szakmailag és magánélet szempontjából is sikerekre számíthatsz, és ha problémába is ütközöl, más megközelítésből látod azt, így a megoldás is sokkal egyszerűbb és hatékonyabb lesz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek