HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. január 29 - február 4. között!

Orákulum horoszkóp 2018. január 29 – február 4. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Még január van, de pár nap múlva átlépünk februárba, ami a csillagok üzenetén is érződni fog. Colette Baron-Reid ismét kiterítette a Wisdom of Hidden Realms nevű orákulum kártyáit, így a lapok megmondják, hogy mit kell tenni, hogyan kell eljárni a következő hét napban. Lássuk!

Orákulum horoszkóp 2018. január 29 - február 4. között!
Fotó: Pixabay.com

Kos – The Keeper of the Scales

Az elmúlt héten olyan jelzések érkeztek, amitől kevésbé érzed magad biztonságban, és néha úgy érzed, hogy teljesen össze vagy zavarodva. Az egód mindent elkövet, hogy visszaszerezze a vezetői státusát, azonban sokkal fontosabb lenne, hogy visszaszerezd az egyensúlyt az életedben, és ismét erős és bátor légy, ami az életenergia csalhatatlan jele.

Bika – The Sacred Union

A következő időszakban ajánlott, hogy a párod, a családod melletted álljon, mert magánéletileg, vagy szakmailag kellemetlen időszak köszönthet be az életedbe. Légy bölcs, ne higgy a látszatnak, bármennyire is kecsegtető legyen. Hagyatkozz a megérzéseidre, az ösztönödre, ha fontos döntés előtt állsz.

Ikrek – The Shadow Queen

Ezen a héten szembe kell nézned a saját hibáiddal, személyiséged azon árnyoldalaival, amelyek megakadályoznak abban, hogy sikeres légy. Nagyon fontos, hogy türelmes, őszinte légy, és koncentrálj a jelenre. Iktasd ki az életedből a negatív gondolatokat, és minden sokkal gördülékenyebben fog menni.

Rák –The Altar Priestess

Néha még előfordul, hogy hagyod, hogy mások véleménye befolyásoljon? Mi lenne, ha ennek véget vetnél, és visszanyernéd az erődet, és az akaratodat. Hallgatnod kell a szívedre, a megérzéseidre, mert így mindig a helyes utat tudod követni. Becsüld és tiszteld magad, mert így minden a várakozásodnak megfelelően alakulhat.

Oroszlán – The Spirit Whisper

Mindig az intuíciódra hagyatkozz, mert az a leglojálisabb társad, amiben soha nem fogsz csalódni. Foglalkozz életed azon részével, amely támogatásra, ápolásra, “takarításra” szorul. Most remek időszak kínálkozik arra, hogy bevonzd életedbe a boldogságot, és megszabadulj a félelmeidtől. Légy bátor.

Szűz – The River Queen

A következő napokban a rugalmasság elősegítésére, beindítására kell fektetned a hangsúlyt. Próbáld meg elfelejteni a merevséget, és hadd, hogy sodorjon a természet, ússz az árral, így minden nehézséget könnyedén meg tudsz majd oldani. Ápold a lelkedet, a kapcsolataidat, törekedj a harmóniára, és tedd azt, ami igazán örömet okoz neked.

Mérleg – The Arrow Masteru

Ezen a héten minden nyugodt és letisztult lesz, ami a szándékaidat, vágyaidat illeti, hogy ezáltal megvalósítsd önmagadat, az álmaidat. Sok minden az Univerzumtól függ, így kérd meg, hogy álljon melléd, teremts kapcsolatod ezen legfőbb energiával, mert ezáltal kialakul a harmónia az életedben.

Skorpió – The Dragon’s Duel

Erre a hétre a kettősség, az ellentmondás lesz jellemző, mert gyakran találkozol majd a szeretet-gyülölet, a bizalom-kétség, a jó-rossz párossal, amelyek olykor bonyolulttá tehetik az életed. Törekedj a lelki békéd megteremtésére, maradj higgadt és nyugodt, mert csak így tudsz majd harmóniában élni.

Nyilas – The Hawk Prince

Figyelj a jelekre, üzenetekre, amelyek azt közvetíthetik számodra, hogy a következő napokban nehézségekben ütközhetsz. A megérzésed ezt időben jelezni fogja, ezért ne aggódj, mert mindent időben el tudsz intézni. Az Univerzum a legjobbat akarja neked, még akkor is, ha ez nem mindig kerül előtérbe, vagy nem mindig annyira nyilvánvaló.

Bak – The World Lord

Lehet, hogy energikus vagy, de ez a hét nem lesz valami igazságos számodra. Ha nem voltál őszinte bizonyos helyzetekben, akkor ideje, hogy ezen változtass, és hozd helyre a dolgokat, mert ennek sokkal nagyobb jelentősége van, mint azt gondolnád. Figyelj oda, hogy mit beszélsz, és mit kívánsz, mert azok végül könnyen beteljesülhetnek.

Vízöntő – The Swan Queen

Ez a hét kiváló lesz arra, hogy egyedül légy önmagaddal és jobban megismerd az érzéseidet, a vágyaidat, a céljaidat, ezáltal bölcsebb és tapasztaltabb leszel. Bízd magad a megérzéseidre, találj válaszokat az élet nagy kérdéseire, és ezeket oszd meg másokkal is.

Halak – The Sun Dancers

Annyi a dolgod most, hogy megfeledkezhetsz önmagadról, arról, hogy mi az igazi boldogság. Mindig koncentrálj a jelenre, és arra, ami igazán örömet okoz neked. Szakíts időt magadra, a nyugalmadra, mert semmi sem lehet fontosabb, mint a testi és lelki egyensúlyod. A kreativitásodról se feledkezz meg.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek