HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. január 28. és február 3. között!

Orákulum horoszkóp 2018. január 28. és február 3. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Január utolsó és február első napjaira a Colette Baron-Reid, “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái adnak útmutatást, tanácsokat, amelyeket érdemes megfogadni. Következzenek a részletek.

Kos – Heal the ‘Ouch’

Az előtted álló héten próbáld meg újraértelmezni az életben betöltött szerepedet, nézd meg, hogy hol és miként tudsz előrelépéseket elérni. Légy őszinte magadhoz, ha úgy érzed, hogy bocsánatot kell kérned a múltad miatt, tedd meg. Most lehetőséged van arra, hogy elvidd a fényt olyan helyekre is, ahol mindig a sötétség uralkodott.

Bika – Field of Dream

Ezen a héten olyan új lehetőségekkel találkozhatsz, amelyek javíthatnak a kreatív képességeiden, ezáltal akár hosszútávra határozva meg az életedet. Légy hálás, törekedj a pozitív szemlélet kialakítására. Képezd magad, mert az élet elrobog melletted, ha nem rendelkezel elég tudással.

Ikrek – Making a Choice

Ezekben a napokban dilemmába eshetsz, és nem tudsz dönteni két dolog között. Ne feledd, bárhogy is dönts, előbb hallgass a megérzéseidre, és meglásd, a legjobb választás lesz a tiéd. Előbb viszont le kell győznöd a félelmeidet, és a felelősségvállalásról sem szabad megfeledkezned.

Rák – Come Together

Ezen a héten valami miatt nem fogod egyensúlyban érezni magad, mert nem kapsz annyi szeretetet, mint amennyit te másoknak adsz. Lehetséges, hogy az utóbbi időben túl sok hangsúlyt fektettél az érzelmeidre, és néha túlreagáltál dolgokat. Ne feledd, ahhoz, hogy boldog légy, nem kell mindig mindent irányítanod.

Oroszlán – Details, details

Figyelj oda a részletekre, de azért nem vidd túlzásba a dolgokat, mert megárthat, és elfáradhatsz. Éppen ezért, ezen a héten törekedj a kiegyensúlyozottságra, a harmóniára. Kerüld a stresszes helyzeteket, légy megértő saját magaddal szemben és tanulj a múltban elkövetett hibáidból.

Szűz – Protecting Treasure

A következő napokban megkérdőjelezhetik a lojalitásodat, ezért figyeld meg, hogy kik ezek az emberek. Ha olyan emberek, akiket valamiért nem szeretsz, akkor azon nem kell meglepődnöd. Ha viszont olyanoktól is kritikákat kapsz, akikkel jóban vagy, akkor gondolkozz el a tetteiden. Ezen a héten ne köss kompromisszumokat.

Mérleg – Into the Unknown

Ezen a héten olyan lehetőségeket fogsz kapni, melyeket először nem igazán értesz majd, és nem tudsz mit kezdeni velük. Próbáld megfejteni, hogy milyen szerepük lehet az életedben, hiszen így örömmel és elégedettséggel fognak eltölteni. Inspirációt kapsz a helyes döntés meghozatalához, légy türelmes, és figyelj minden apró jelre.

Skorpió – Intention

Kissé bizonytalan vagy ezen a héten, nem tudod eldönteni, hogy mit is szeretnél. Ez az állapot nem szokott jellemző lenni rád, éppen ezért igencsak kicsúszik a lábad alól a talaj, és az ambíciód is hiányzik. Figyelj, és próbáld egy kicsit más szemszögből, őszintén megvizsgálni a múlt történéseit. Idővel rá fogsz jönni, hogy mi, milyen okkal történt.

Nyilas – Rescue

Ezen a héten a segítségnyújtás fontos szerepet tölt be az életedben, azonban fontold jól meg, hogy ki az, aki igazán rászorul. Tudd, hogy nem kell mindent helyzetet megoldanod, hiszen van, aki nem szorul segítségre, még ha te úgy is értékeled a helyzetét. Összpontosíts saját magadra, próbálj harmonikusabb életet élni. Bízz benne, hogy megtalálod a helyes utat!

Bak – Commitment

Néhány fontos ügy bukkan fel az életedben, de, ha tudod, halaszd el inkább jövő hétre a döntést. Ez az időszak nem alkalmas szerződéskötésre, sem komolyabb döntések meghozatalára. Fontold jól meg, hogy melyek azok a dolgok, amelyek már nem hasznosak számodra, és mérlegelj okosan. A párkapcsolatodban is át kell beszéljetek egy-két dolgot, még akár szakításra is sor kerülhet.

Vízöntő – Education

Ahhoz, hogy vágyaid teljesüljenek tovább kell fejlesztened magad, nem szabad leragadnod egy bizonyos szinten. A szükséges információk, és tudásanyag rendelkezésedre fog állni, akkor, amikor elég érett leszel rá. Ne sietess semmit, csak mindent a maga idejében! Változásra vágysz? Lehetséges, hogy még nem állsz készen rá, légy türelmes és nyitott.

Halak – Coming to life

Kihívást jelent ezen a héten, hogy elengedd magad, és ne akard mindenáron a dolgokat irányítani. Meg kell értened végre, hogy nem befolyásolhatod a dolgok menetét, minden úgyis úgy fog történni, ahogy történnie kell. Érezni fogod, amikor eljön a cselekvés ideje, addig is éld és élvezd az életet!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek