HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. december 3-9. között!

Orákulum horoszkóp 2018. december 3-9. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Wisdom of Hidden Realms nevű orákulum kártyáiból mondja meg a jövőt Colette Baron-Reid, ezért ha érdekel, hogy mit kell tenned a csillagok szerint ezen a héten, akkor vess egy pillantást a csillagjegyedre.

Kos – The Horse King

A következő napokban figyelj oda környezetedre, és próbálj rendet tartani minden téren. Ez nem lesz könnyű, de ha megteszed, jobban fogod érezni magadat. Fogadd el azt, hogy mindenkinek mások az igényei. Ha kitartó vagy, akkor megízlelheted a munkád gyümölcsét.

Bika – The Fire Prince

Ezen a héten figyelj oda a cselekedeteidre, arra, hogy mit teszel, mert könnyen “lángra kaphatnak” a dolgok és parázs viták alakulhatnak ki a környezetedben. Vegyél vissza a tempóból, lazíts, pihenj, és hallgass a megérzéseidre, mert ezáltal elkerülheted a legtöbb veszélyforrást. Törekedj arra, hogy visszaszerezd az egyensúlyt az életedbe.

Ikrek – The Diamond Dreamer

Ez a kártya arra hívja fel a figyelmedet, hogy néha a kudarc, vagy a csalódás segít abban, hogy visszatalálj önmagadhoz, és ezáltal értékelni tudd a valóságot, az igazságot az életedben. Légy nyitott mindig az újra, mert ezzel tudod bevonzani a bőséget és az elégedettséget.

Rák – The Keeper of the Scales

Olyan események következhetnek be az életedbe, amelyek zavartságot idézhetnek elő. Próbáld megelőzni azokat a helyzeteket, amelyek rombolhatják az önbizalmadat. Törekedj az egyensúlyod megteremtésére, kerüld a zsúfolt, zajos helyszíneket, keresd a csendet és a nyugalmat.

Oroszlán – The Queen of the Light

A következő napokban egy olyan visszaigazolást kapsz, amire már nagyon rég vártál. Ez meghatározza a sikert is az életedben. Keményen megdolgoztál az álmodért, és a megfeszített munkának most meglesz az eredménye. Légy elhivatott és kitartó, és minden jól fog alakulni.

Szűz – The Sun Dancers

Ezen a héten szentelj nagyobb figyelmet azoknak a gondolataidnak, amelyek foglalkoztatnak. A benned lévő energiák segítségével megteremtheted a sikert az életedben. Ne félj nagyot álmodni, mert minden lehetséges, csak hinned kell önmagadban.

Mérleg – The Web Weaver

Ezen a héten új oldaladat ismerheted meg. Nagyon fontos, hogy mindvégig tartsd szem előtt a céljaidat, koncentrálj arra, ami a legjobban érdekel, mert így képes leszel olyan életet élni, amire mindig is vágytál. Ne engedj teret a félelmeidnek, a kétségeidnek.

Skorpió – The Shadow Queen

Vizsgáld meg az önmagaddal való kapcsolatodat, hogy mennyire ismered önmagadat, a céljaidat. Ne ostorozd önmagadat, mert ezzel sokat árthatsz az önértékelésednek. Koncentrálj arra, hogy mindig őszinte légy, magadat add, és megtaláld azt az életutat, amely elvezet a lelki békédhez.

Nyilas – The High Lord of Gratitude

Kérdezd meg önmagadtól, hogy mit szeretnél igazán az életedben. Koncentrálj a céljaidra, fejezd ki a szeretetedet, a törődésedet a számodra fontos emberek felé. Találd meg a benned lévő különlegességet, a lelki gazdagságot, mert csak így élhetsz teljes életet, ahol a dolgok rendben mennek.

Bak – The Swan Queen

A következő napokban olyan dolgokkal kell foglalkoznod, amitől a jövőd függhet. Légy körültekintő, figyelmes és bölcs. Próbálj meg minél jobban az ösztöneidre hallgatni. Légy türelmes az emberekkel, mert az életben nem minden sikerül elsőre.

Vízöntő – The Desert Prince

A következő napokban rájössz arra, hogy bizonyos dolgok az életedben csak délibábok voltak, ezért alaposan vizsgálj meg minden egyes elemet, mert minél előbb kiderülnek a hamis dolgok, annál hamarabb láthatod tisztán az életedet. Hallgass a megérzéseidre, és élj át minden örömteli pillanatot.

Halak – The Dream Walker

A következő napokban a nosztalgia keríthet hatalmába, visszaemlékszel a hobbijaidra, azokra a dolgokra, amelyek szenvedélyt váltottak, vagy még most is váltanak ki belőled. Teremts kapcsolatot a belső éneddel, halld meg a belső hívó szót, ami megmondja számodra, hogy mi az életed értelme.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek