HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. december 24-30. között!

Orákulum horoszkóp 2018. december 24-30. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az év utolsó orákulum horoszkópja következik, Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” kártyái jóvoltából. Lássuk, mire kell figyelned a téli ünnepek alatt és az év utolsó hetén.

Kos – The Spiral Dancer

Fontos, hogy megtaláld a saját életritmusodat, és ne foglalkozz a külvilág véleményével. Figyelj inkább oda a párodra, hogy minél nagyobb harmónia és egyensúly alakuljon ki köztetek. Hallgass a szívedre, légy őszinte magadhoz, így nem kell megfelelned senkinek és kompromisszumokat sem kell kötnöd.

Bika – The Hungry Ghosts

Ha a gondolataid folyamatosan a múltban, vagy a jövőben helyezkednek el, akkor ez egy figyelmeztetés arra, hogy ideje a jelenre összpontosítanod. Folyamatosan figyelj a gondolataidra, urald azokat, és ha érzed, hogy nem a jelenben vannak, akkor cselekedj, és tégy rendet.

Ikrek – Dream Walker

Ez a hét arra figyelmeztet, hogy szedd össze magad, ne tétlenkedj, hanem cselekedj. Emlékeztesd magad arra, hogy melyek azok a dolgok az életedben, amelyek szenvedélyt, rajongást váltanak ki. Ezekre helyezd a következő évben a hangsúlyt. Az álmok, vágyak akkor szépek, ha valóra válnak.

Rák – Sacred Union

Olyan jeleket, üzeneteket kapsz, amelyek ráirányítják a figyelmed a magánéleted nehézségeire. De ezt fogd fel úgy, mint pozitívumot, hiszen ha időben cselekszel és változtatsz az életmódodon, akkor a dolgaid jobb irányba fordulhatnak. Ha őszinte vagy magadhoz, sok kellemetlenséget megelőzhetsz.

Oroszlán – Phoenix

Ezen a héten rákényszerülhetsz arra, hogy “tisztaságot” teremts az életedben, és megszabadulj azoktól a dolgoktól, amelyek haszontalanok és nem működnek. Engedj utat a változásnak, az átalakulásnak, mert ha ezt megteszed, mágikus dolgok történhetnek az életedben.

Szűz – The Diamond Dreamer

Ezen a héten át kell gondolnod az anyagiakhoz, a pénzhez fűződő viszonyodat, mert érzed, hogy a boldogság nem minden esetben a pénzhez kapcsolódik. Figyelj a lelked rezdüléseire, annak szavára, főként akkor, ha szeretnél változtatni az életeden. Ezen a héten összpontosíts a spirituális bőségre.

Mérleg – The River Queen

Mivel keményen dolgoztál az elmúlt időszakban, ezért most az év utolsó hetében beérik a munkád gyümölcse. Próbáld meg eldönteni, hogy mely dolgok fontosak az életedben, és próbáld megvalósítani azokat, mert így a szívedben elégedettség lesz. Figyelj a jelekre, üzenetekre, mert ezek ihletet adhatnak.

Skorpió – Web Weaver

Ezen a héten figyelj arra oda, hogy miként viselkedsz önmagaddal és másokkal. Lehet, hogy előjöhetnek gyerekkorod kellemetlen emlékei, amelyek nehéz helyzetbe hozhatnak. De te törekedj a lelki béke megteremtésére, a harmónia kialakítására, mert a következő napokban erre van a legnagyobb igényed.

Nyilas – The Camel Boy

Ha nehéz helyzetben találod magad, akkor kérj segítséget egy olyan embertől, akiben megbízol. Ezen a héten az őrangyalaid különösen figyelnek és vigyáznak rád. Ne feledd, bármi legyen is a probléma, megoldás mindig lesz rá, és ezt meg is fogod találni.

Bak – The Ringmaster of Scrutinity

Ezen a héten jól teszed, ha a részletekre is odafigyelsz, amelyekről valamiért eddig nem vettél tudomást. Azért fontos ez, mert ezek az apró részletek vezethetnek el a megoldáshoz, és így az életed azon problémái is orvosolhatók lesznek, amelyekről korábban úgy gondoltad, hogy lehetetlenség.

Vízöntő – The Eyes of Beauty

Az életedben vannak varázslatosan szép dolgok, ezekre fogsz a következő napokban odafigyelni. Lehetséges, hogy bizonyos dolgok új megvilágításba kerülnek, és emiatt megváltozik a véleményed, de te mindig maradj hű magadhoz, mert ezáltal tudod megtapasztalni az élet csodáit.

Halak – The Rainbow Prince

Ezek a napok harmóniában, boldogságban fognak telni, hálát érzel a szívedben, mindez a szeretteid körében valósul meg. Most lehet időd arra, hogy elgondolkozz azon, hogy mit szeretnél elérni, megvalósítani a jövő esztendőben. Kerüld a konfliktusokat, és légy elővigyázatos, ha hosszú útra indulsz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek