HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. december 17-23. között!

Orákulum horoszkóp 2018. december 17-23. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A következő asztrológiai előrejelzés azért érdekes, mert egy hét van még karácsonyig, így nem árt tisztában lenni azzal, hogy mire kell odafigyelni a következő napokban. Ezt tudhatjuk meg most Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáinak jóvoltából.

Kos – Protecting Treasure

Ezen a héten egyesek megkérdőjelezhetik a hűségedet, ezért óvakodj, hogy kivel hozod szóba a témát. A következő napokban arra is érdemes lesz odafigyelned, hogy melyik valóságnak hiszel inkább. Annak, amit te látsz és tapasztalsz, vagy annak, amiről másoktól szerzel tudomást. És ne feledd: ne félj, mert a félelem sebezhetővé tesz, és ezt mások kihasználhatják.

Bika – Spark

A következő napokban azt veheted észre, hogy a körülötted lévő emberek más véleményen vannak, ami a terveidet illeti. Ilyen esetben fel kell tenned a kérdést: hiszel nekik, vagy inkább a saját álmaidat követed. A csillagok szerint nagyon fontos, hogy odafigyelj a megérzéseidre, a jelekre, amelyek előre mozdíthatják az életedet.

Ikrek – Encouragement

Ha hibát követsz el, az még nem jelenti azt, hogy összedől a világ. Próbálj meg előretekinteni, ne hibáztasd önmagadat. Kövesd az álmaidat, ne hagyd, hogy mások eltántorítsanak a céljaidtól. Gyakorold a megbocsátást, mert ezáltal könnyebben át tudod vészelni a nehezebb periódusokat az életedben, és még pozitív életenergiával is képes leszel feltölteni a lelki tartalékaidat.

Rák – Field of Dreams

Képes leszel az elmúlt évek tapasztalatait, kreativitását gyakorlatba ültetni. Az anyagiak terén is jól fogsz állni, mert a gondolataid pozitív irányba fognak elmozdulni. Használd ki a lehetőségeket, mindig állj készen, mert a csak így érheted el a vágyaidat, amelyek boldoggá tesznek.

Oroszlán – Making a Choice

Lehet, hogy most nem vagy a legelégedettebb ember a földön, de ne feledd, mindig van választásod, hogy az életedet jobbá tedd. Az erő ott van benned, légy őszinte és bátor. Amire a következő napokban érdemes odafigyelned, az a tested: bánj vele tisztességgel, vigyázz rá, pihentesd, tápláld, szeresd.

Szűz – Flying

Az elmúlt hónapok erőfeszítéseinek most meg lesznek az eredményei, és a célod, ha lassan is, de kezd körvonalazódni. Ne feledkezz meg az egyensúlyod megőrzéséről, mert a pozitív energiákra szükséged van. Törekedj arra, hogy jól érezd magad a bőrödben, mert ezáltal növelheted az önbizalmadat, a kreativitásodat.

Mérleg – Home

Találd meg a biztonságérzeted, élvezd a valahová tartozást, az “otthon” semmihez sem hasonlítható nyugalmát. Érezd jól magad a bőrödben, éld az életed, és élvezz minden percet, ne befolyásoljon az, hogy mi történik körülötted. Olyan emberekkel barátkozz, akikkel hasonló az értékrended és az érdeklődési köröd. Ha tele vagy szeretettel, akkor könnyebb átölelni az egész világot, azonban a birtoklásvágyat felejtsd el!

Skorpió – Metamorphosis

A változás gyakran fájdalommal jár, de ne add át magad a szenvedésnek, inkább várd kitárt karral az új lehetőségeket. Minden változás a fejlődés útjára vezet. Fogadd el a veszteségeket, és akkor minden sokkal könnyebb lesz, hamarabb túllendülsz a nehézségeken. Itt az ideje, hogy megszabadulj a negatív szokásaidtól, és az ártó kapcsolatoktól. Meglátod, imádni fogod az új életed, és azt az új embert, akivé leszel.

Nyilas – Moonlight

Nagyon nehezen tudsz dönteni, állandó bizonytalanság vesz körül, és attól rettegsz, hogy meg fogod bánni, amit tettél. Túl nagy hangsúlyt fektetsz a hibákra, és a negatív dolgokra, inkább add át magad az Univerzum bőség-energiájának. Hallgass a szívedre, és hagyd egy kicsit a háttérbe vonulni az elméd kusza gondolatait. Fontos, hogy minden áron higgy abba, amit el szeretnél érni, és légy egy kicsit magabiztosabb.

Bak – Peak of Joy

Az életedben nagyon fontos szerepet játszik a pénz, úgy gondolod, hogy ez az egyetlen járható út a boldogság felé. Ezen a héten azonban pont az ellenkezőjét fogja bizonyítani számodra az élet. Élvezd az ünnepek előtti hangulatot, add át magad a csodavárás hangulatának. Vedd észre a szépet mindenben, ami körülvesz, és ne felejtsd el, hogy a gazdagság elsősorban belülről árad. Olyan emberekkel fogsz megismerkedni, akik nagyon egy hullámhosszon vannak veled.

Vízöntő – Making a Choice

Ne másokat okolj azért, hogy ott tart az életed, ahol éppen tart. Vedd észre végre, hogy minden a te választásodon és hozzáállásodon múlik. Ha néha félsz is szembenézni a dolgokkal, vállald a felelősséget, ne hárítsd a környezetedre a problémákat. Légy őszinte magaddal, tanulj meg kompromisszumot kötni, és meglátod minden sokkal könnyebb lesz. Bízz jobban magadban, és hallgass az intuíciódra.

Halak – Listening

Ezen a héten az lesz a legjobb, ha a szívedre hallgatsz, és nem foglalkozol külvilág zajával. Ne menj bele felesleges vitákba, sokkal jobban jársz, ha inkább befele figyelsz. A választ saját magadban fogod megtalálni. Vigyázz arra is, hogy milyen energiákat bocsátasz ki, ne hagyd, hogy eluralkodjanak rajtad a negatív energiák.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek