HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. december 10-16. között!

Orákulum horoszkóp 2018. december 10-16. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái fognak tanácsot adni a csillagjegyeknek. Olvasd végig figyelmesen a horoszkópodat, mert fontos információkat tudhatsz meg az jövőddel, az életeddel kapcsolatban.

Kos – Lustaság

Próbáld meg ezen a héten leküzdeni a lustaságot, mert ez az állapot révén csak energiát veszítesz. Inkább szedd össze magad, és vágj bele egy új kalandba. Ne félj, hiszen tapasztalt ember vagy, aki ismeri a siker ízét. Számtalan lehetőség közül választhatsz, de mindig a szívedre hallgass.

Bika – Az illúzió transzcendens állapota

Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy könnyen az előítéletek csapdájában találhatod magad, ezért járj nyitott szemmel, és mielőtt egy dologról véleményt mondanál, vizsgáld azt meg minden szemszögből. Ne feledd, az életben semmi sem fehér, vagy fekete, netán jó, vagy csak rossz.

Ikrek – Utazás

Ezen a héten új útra indulhatsz, aminek a végállomását már ismered, de az is lehet, hogy egy belső, lelki utazáson veszel részt, és elindulsz a teljes ismeretlen felé. Légy mindig nyitott, befogadó az újra, és arról se feledkezz meg, hogy te vagy a sorsod irányítója.

Rák – Játék

Mi lenne, ha úgy tekintenél az életre, mint egy játékra. Szóval, tedd félre a komolyságot, az aggódó énedet, és emlékezz arra, hogy milyen volt a felhőtlen gyerekkorod, amikor minden a játékról, a vidámságról, a szórakozásról szólt. Ha nehéz helyzetbe is kerülsz, próbáld meg azt humorosan felfogni.

Oroszlán – Erkölcsök

Az erkölcsökre bizonyos élethelyzetekben szükség van, de sok esetben akadályként is hathatnak, hiszen meggátolnak abban, hogy szabad légy, vagy felfedezd az élet szépségeit. Próbáld meg levetkőzni a merevségedet, a korlátaidat, és légy nyitott, magabiztos, életvidám.

Szűz – Intenzitás

Az elmúlt napok, hetek történései ráébresztettek arra, hogy kemény fából faragtak, és több van benned, mint azt a legtöbb ember gondolná. Ez viszont azt eredményezheti, hogy bizonyos emberek nem fogják jól érezni magukat a társaságodban, ezért vedd körbe magad olyanokkal, akikkel egy hullámhosszon vagy.

Mérleg – Világosság

A világosság tüze beragyogja az életedet, megszüntetve az illúzió ködösségét. Fokozatosan kitisztul a kép, és meglátod a célt az életedben. Ne gondolj a múltra, összpontosíts a jelenre. Ne feledd, te vagy az életed tervezőmérnöke, ezért tedd azt, ami jó neked.

Skorpió – Virágzás

Ezen a héten boldogság, nyugalom, elégedettség, teljesség fog érvényesülni az életedben. Tudod, hogy megtapasztalhatod a sikert az életedben, és képes vagy csodás dolgokat megalkotni. Légy hálás az életedben jelenlévő szépségekért, pillanatokért.

Nyilas – A Mester

Most a lelkedben béke honol, ami megnyugvással tölt el. Légy több időt egyedül, csendben, harmóniában, mert ha így teszel, gyorsabban megvilágosodsz, ami pozitív energiával tölt fel. Légy hálás a jó dolgokért az életedben, és ne feledd, a boldogságod a te kezedben van.

Bak – Érés

Most végre beérni látszik a munkád gyümölcse, és végre élvezni is kezdheted mindazt, amiért keményen megdolgoztál. Próbálj a lelki gazdagságra is figyelni, más embereket támogatni, ha szükségük van rá. Most érkezett el a megfelelő pillanat arra, hogy önmagad lehess.

Vízöntő – Kimerültség

Az elmúlt hetek erőfeszítései révén sok energiát veszítettél, ezért most a kimerültség szélére sodródtál. Hogy elkerüld a teljes összeomlást, ezen a héten írd össze a terveidet, a vágyaidat és lehetőségeket, majd cselekedj, és építsd újra az életedet. Próbálj meg pihenni, lazítani, mert ezáltal energiaspóroló üzemmódba kapcsolhatsz.

Halak – Kontroll

Ezen a héten megtapasztalhatod a bezártság érzését, azt, hogy a falak közti létezés mennyire kontroll alatt tartja az életedet. Ez viszont megtanít arra, hogy az életben nem szabad mindent irányítanod, hagynod kell, hogy a dolgok maguktól rendeződjenek, mert bizonyos életérzést csak így tapasztalhatsz meg.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek