Orákulum horoszkóp 2018. augusztus 6-12. között!

Odakint tombol a hőség, ezért lássuk, hogy mit üzennek nekünk Colette Baron-Reid Enchanted Map nevű orákulum kártyái. A tanácsokat mindenképp érdemes megfogadni.

Kos – Strength

Ezen a héten elég erővel rendelkezel ahhoz, hogy megoldj minden nehézséget. Remekül meg tudod szervezni a dolgokat, időben cselekszel majd, hiszen kreatív, inspirációval teli hét áll előtted. Fordíts időt a pihenésre, a szórakozásra, és légy nyitott minden lehetőségre, ami szembejön veled.

Bika – One-Ring Circus

Szabadon választhatod meg, hogy mit szeretnél csinálni, ezért gondolj olyasmire, ami boldogságot okoz számodra. Ne hallgass a negatív hangokra, te tudod azt, hogy mi a legjobb számodra. Elég bölcs, tapasztalt vagy ahhoz, hogy szabad életet élj. Bízz az ösztöneidben, a megérzéseidben.

Ikrek – Coming Apart

Elérkezett az idő, hogy véget vess az olyan dolgoknak, amelyek teljesen haszontalanok számodra. Ezek lehetnek emberi kapcsolatok, munkahelyi viszonyok, vagy a múltadban gyökerező régi emlékek. A lényeg az, hogy lehetőleg csak azzal foglalkozz, ami örömet, boldogságot okoz számodra, ami a szívedből jön, így könnyebben megtalálod önmagad.

Rák – Slow and Steady

Mivel most eléggé makacs vagy, ezért képes vagy a dolgokat az akaratod szerint alakítani, irányítani. Azért néha nem árt, ha pihensz kicsit, lazíts, töltődj fel pozitív energiákkal. A csend rendkívüli erővel rendelkezik, visszaadja az igazi énedet, hiszen olyankor letisztult módon tudsz magadra figyelni. Légy türelmes, mert van amikor csak akkor tud kibontakozni a boldogság.

Oroszlán – Magic Stream

Ezen a héten ajánlott az árral szemben úszni, mert néha nem árt egy kis határozott fellépés azért, hogy megvalósítsd a vágyaidat, elérd a céljaidat. Minden lehetőséged meg van arra, hogy a jelen szépségeit élvezhesd, csak nyitottnak kell lenned ahhoz, hogy elégedett, harmonikus életet élhess.

Szűz – Talisman

Az évek során szerzett tapasztalataidnak köszönhetően képes vagy észrevenni a csapdákat, a veszélyforrásokat, így nem esel bele ugyanazokba a hibákba. Tudod mi a dolgod, magabiztos vagy, és ha számodra előnyös lehetőség kínálkozik, akkor képes vagy élni azzal. Légy türelmes viszont, mert az nem árt.

Mérleg – Rock Bottom

Ez a kártya arra hívja fel a figyelmet, hogy a héten koncentrálj az életben tapasztalható függőségek megoldására. Ilyen függőség lehet például az ételfüggőség, de a hagyományos káros szenvedélyek között ott van az alkohol-, vagy nikotinfüggőség, amivel le kell számolnod. Minden esetben hagyatkozz a megérzéseidre, az intuíciódra.

Skorpió – Dragon’s Lair

Ha figyelmeztető jelzéseket kapsz, akkor azokat ne hagyd figyelmen kívül, mert lehet, hogy valami kellemetlenségben lesz részed, ami később konfliktusokat robbant majd ki. Hallgass a belső hangodra, így ha valamivel kapcsolatban nincs pozitív érzésed, akkor állj le, és igyekezz távolt tartani magad attól a helyzettől.

Nyilas – Bone Collector

Ezen a héten a múlt könnyen megismétlődhet az életedben, ezért ha bármi gyanúsat észlelsz, akkor időben próbálj meg cselekedni, mert különben kellemetlen eseményekkel találhatod szembe magad. Hagyatkozz a tapasztalatodra, és élj tudatosan a jelenre koncentrálva.

Bak – Field of Dreams

Ez a hét remek lesz számodra, hogy kihasználd a benned rejlő erőforrásokat, potenciált, hogy az életed egy jobb, harmonikusabb, sikeresebb mederbe terelődjön. Merj álmodni, örülni, tervezni, élni, mert csak így élhetsz igazán felhőtlenül, békében.

Vízöntő – Stuck in the Mud

Lehet, hogy úgy tűnik, beszorultál egy adott élethelyzetbe, amiből nem tudsz kimászni, de az előtted álló héten olyan lehetőségek fognak adódni az életedben, amelyek jobb irányba mozdítanak majd. Légy kreatív, koncentrálj az önmegvalósításra, mert ezáltal könnyebben megtalálod a saját életutadat.

Halak – Solitude

A következő napok nem kedveznek neked, főként abban lehet nehézséged, ha szeretnél változást elérni az életedben. Amit tehetsz, hogy őrizd meg a nyugalmad, koncentrálj a csend erejére, és inkább vonulj vissza, mert az egyedüllét során könnyebben kitisztulhat előtted az út, amelyen haladni szeretnél.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top