HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. augusztus 27. - szeptember 2. között!

Orákulum horoszkóp 2018. augusztus 27. – szeptember 2. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Augusztus utolsó orákulum horoszkópja következik, ami átnyúlik szeptemberre is. Colette Baron-Reid most az Enchanted Map nevű orákulum kártyáiból elárulja, hogy mire számíthatsz az előtted álló napokban. Olvasd végig figyelmesen a csillagok üzenetét.

Kos – Rock Bottom

A helyzet, amiben most vagy, egyelőre nem vezet semerre, bármennyire is szeretnéd azt. Ezért ideje, hogy változtass az életeden, a látásmódodon, a cselekedeteiden, mert különben félő, hogy elveszettnek fogod érezni magad, céltalan lesz az életed. Bízz jobban önmagadban.

Bika – Follow the Leader

Lehetséges, hogy valamilyen oknál fogva mások befolyása alá kerülsz, legyen szó magánéletről, vagy a munkahelyi viszonyokról. Próbáld meg visszanyerni a saját erődet, fejezd ki érthetően a véleményedet, hogy mások is meghallják, amit mondasz. Légy mindig őszinte.

Ikrek – Bone Collector

Ezen a héten figyelj a reakcióidra, a viselkedésedre bizonyos helyzetekben. Érdemes visszatekintened a gyerekkorodra is, mert bizonyos kellemetlen élmények, emlékek magyarázatot adhatnak a felnőtt életedben jelentkező problémákra. Ne hibáztasd magad semmiért, mert ezzel megnehezíted az életed. Koncentrálj a jelenre.

Rák – Cleaning House

Ezen a héten törekedj arra, hogy végezz egy testi és mentális méregtelenítést, ezért törekedj arra, hogy kevesebb káros élelmiszert fogyassz, szokj le a dohányzásról, az alkoholfogyasztásról. Sétálj a szabadban, mozogj többet, bízz jobban a képességeidben, mert ezáltal képes leszel jobban megismerni és megérteni a belső energiáidat, lélektani erőforrásaidat.

Oroszlán – Spark

Képes vagy előre látni dolgokat, megismerni embereket, akik megjátsszák magukat, legyenek azok a barátaid, vagy családtagjaid. A következő napokban azonban törekedj arra, hogy magadra figyelj, nem eméssz fel most sok energiát arra, hogy mások viselkedését, gondolatmenetét próbálod megfejteni.

Szűz – Dragon’s Lair

A belső figyelmeztető berendezésed remekül működik, ezért próbálj meg minél jobban ráfigyelni, mert megtörténhet, hogy a napokban hasznát fogod venni ennek a képességednek, mert valaki provokatív helyzetbe akar kényszeríteni. Ezért jobb, ha óvatos leszel, légy bátor és kitartó, mert ezáltal lelkileg erősebb lehetsz.

Mérleg – Heal the “Ouch”

Ezen a héten igyekezz kielemezni azokat a cselekedeteidet, amelyekkel viszonylag gyakran megsértesz másokat. Szabadulj meg az előítéletektől, törekedj a megbocsátásra, mert így képes leszel felszabadítani magad az önvád alól, és nem fogsz beleesni a saját hibáidba. Ne feledd: a sötétség nem más, mint a fény hiánya.

Skorpió – Stuck in the Mud

Egy olyan perióduson mész keresztül, amikor úgy érzed, hogy minden stagnál, nem mozdul előre semmi. De ez nem azt jelenti, hogy semmi sem változik, csak minden lassabban alakul. Légy türelmes, várj addig, míg minden kitisztul előtted, így könnyebben megtudod majd valósítani a céljaidat.

Nyilas – Rescue

Sok emberen segítettél az elmúlt időszakban, de most az előtted álló napokban koncentrálj magadra, törekedj arra, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott életet élhess. Ne hagyd, hogy az illúzió becsapjon, hogy a szemfényvesztés megtévesszen. Hallgass a megérzéseidre, és cselekedj aszerint.

Bak – Storm Fields

A következő napokban ne vegyél részt olyan eseményeken, amely megzavarhatják a nyugalmadat, és drámai történéseket idézhetnek elő. Törekedj arra, hogy minden téren megőrizd a nyugalmadat, és ne avatkozz bele olyan helyzetekbe, ügyekbe, amelyek konfliktus kirobbanásához vezethetnek.

Vízöntő – Commitment

Remek időszakon mész keresztül, amikor a magánéleti kapcsolataid, valamint a karriered is remekül alakul. Számíthatsz a családodra, a barátaidra, mert egymás segítése kölcsönös, így mindenki nyerő helyzetben érezheti magát. Mikor emberi kapcsolatokról van szó, hallgass a szívedre.

Halak – Mountain

Valami nagy terhet érzel a szívedben, ami meggátol abban, hogy elérd azt, amit szeretnél. Keresned kell egy új utat, lehetőséget, amelynek révén érvényesíteni tudod az akaratodat. A döntéseid révén juthatsz előre, ezért tervezz meg minden lépést és hallgass a szívedre.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek