HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. augusztus 20-26. között!

Orákulum horoszkóp 2018. augusztus 20-26. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Erre a hétre a 12 csillagjegy számára Osho Zen Tarot orákulum kártyái adnak tanácsot, útmutatást, ezért érdemes végig olvasni figyelmesen az alábbi sorokat.

Kos – Kompromisszum

Az elmúlt időszakban kötött kompromisszumoknak köszönhetően most meglesznek ennek pozitív hozadékai. Azért nem minden lesz nyugodt körülötted, mert továbbra sem értesz meg másokat, ami konfliktusok kirobbanását eredményezheti. Bízz abban, amit a szíved súg, mert csak így tudod a céljaidat szem előtt tartani.

Bika – Utazás

Ezen a héten az utazás kerül nálad a figyelem középpontjában. A következő napokban rájöhetsz arra, hogy mi ad motivációt számodra az életben, mi az, amitől fel tudsz töltődni, ami inspirációként szolgál. Maradj mozgásban, légy nyitott, figyeld azt, hogy mi történik körülötted, és miből tudnál hasznot húzni.

Ikrek – Bőség

Találd meg azt az állapotot, amikor teljesen jól, kényelmesen, és nyugodtan érzed magad, mert ezáltal megtalálod az utat a boldogság, a bőség, a harmónia felé. Hallgass a vágyaidra, a belső érzelmeidre, és légy nyitott az élet szépségeire, hiszen így tudod megteremteni magad számára a gazdag, elégedett életformát.

Rák – Mi vagyunk a világ

Ez a hét nagy lehetőséget tartogat számodra, amely egy remek alkalom arra, hogy nagy megvalósításokba kezdj. Most alkalmad nyílik arra, hogy a megszerzett tudásodat kamatoztasd, sőt, akár még egy vezetői pozíciót is elvállalhatsz, mert képes vagy rá.

Oroszlán – Összehasonlítás

Ha folyamatosan azzal vagy elfoglalva, hogy másokhoz hasonlítgatod magad, az életed, akkor egy idő után azt sem fogod tudni, hogy ki is vagy valójában. Mindig lesz valaki, aki okosabb, erősebb, szebb lesz nálad, de azt ne felejtsd, hogy belőled csak egy van, és törekedj arra, hogy ezen egyediséget kifejezésre juttasd.

Szűz – Türelem

Most az a legjobb, amit tehetsz, ha vársz, türelemmel. Ne erőltesd a dolgokat, mert a magokat már korábban elültetted, amelyek kikelésére időre van szükség. Figyelj jobban oda a testedre, a lelkedre. Egy nap elérkezik a te időd, amikor valóra válthatod az álmaidat, és a szívedbe költözik az elégedettség, a harmónia.

Mérleg – Az illúzió transzcendenitása

Elérkezett az idő, hogy megtaláld az igazságot, a realitást a te életedben, szabadulj meg az előítéletektől, a kritizálásoktól, és törekedj arra, hogy létrehozd a te saját Univerzumodat, ahol boldog, kiegyensúlyozott életet élhetsz. Azt sem szabad elfelejtened, hogy nincsenek véletlenek.

Skorpió – Harc

A fejedben számos csata dúl, amelyeket csak te tudsz megvívni. Kifelé azt az üzenetet közvetíted, hogy erős, magabiztos vagy, és senki sem árthat neked. Azonban a páncél, amit hordasz, eltakarja a sebeidet, amelyek így képtelenek begyógyulni. Szabadulj meg a félelmeidtől, törekedj arra, hogy önmagad légy, így többé nem kell azon taktikáznod, hogy miként mutasd erősnek, sérthetetlennek magad.

Nyilas – Újjászületés

A következő napokban gyakori hangulatingadozásokkal számolhatsz, de nem aggódj, csak légy jelen és bízzál magadban, mert ez az újjászületéssel járó tünetegyüttes, amin át kell esned. Hamarosan új emberekkel ismerkedhetsz meg, akik inspirációval töltenek el, így kreatívabb, kalandvágyóbb leszel. Az egészségedet ne hanyagold el.

Bak – Hallgatás

Egy értékes időszak kezdete előtt állsz, amikor megtalálhatod a lelki nyugalmadat, és rájöhetsz arra, hogy mit is szeretnél megvalósítani az életedben. Légy olyan emberek társaságában, akikkel ki tudsz jönni, akikkel azonos az értékrendszered. Ne félj a megpróbáltatásoktól, mindig koncentrálj a teljesség energiáira.

Vízöntő – A kívülálló

Megtörténhet az, hogy a következő napokban kirekesztettnek érzed magad, akárcsak egy segítségre szoruló kisgyerek. Ez a hét viszont alkalmas lesz arra, hogy leszámolj ezekkel a gyerekkorodban gyökerező félelmekkel, és tudatos, határozott, felelősségteljes felnőtté válj. Összpontosíts a jelenre és ne feledd, sosem vagy egyedül.

Halak – Villám

Kiszámíthatatlan, viharos időszak következhet, amely arra sarkall, hogy lépj ki a komfortzóndából, bontsd le az általad felhúzott lelki falakat, és koncentrálj az élet igazi szépségeire. Ehhez azonban át kell élned a vihar tisztító tombolását, amely más nézőpont kialakítására ösztönöz. Vegyél mély lélegzetet, és megleled a választ a kérdéseidre.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek