HolotropikumOrákulum horoszkóp 2018. augusztus 13-19. között!

Orákulum horoszkóp 2018. augusztus 13-19. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Augusztus közepén járunk, a csillagok üzenetére most is érdemes figyelni. Colette-Baron Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáiból most kiderülnek a hétre vonatkozó legfontosabb üzenetek. Olvasd végig figyelmesen az információkat.

Kos – The Wise Woman of Wonderland

A helyzet, amiben most vagy, egy kompromisszum miatt alakult ki, amit félelemből hoztál meg. Attól félsz, hogy valaki elhagy, ha nem fogadod el a szabályait, és megeshet az is, hogy emiatt feladod az álmodat. Hallgass inkább a megérzéseidre, és hagyd, hogy azok vezessenek.

Bika – Gaia’s Garden

Ez a kártya egyrészt felhívja a figyelmedet arra, hogy történhetnek kellemetlenségek, lelki nehézségek, de a célodat, az álmaidat nem fogod szem elől téveszteni, ami pedig teljesen jó hír. Légy türelmes, mert így mindent reális módon láthatsz, oszd is meg az ismerőseiddel, rokonaiddal, barátaiddal a bölcs gondolataidat.

Ikrek – The High Lord of Gratitude and Service

Egy olyan időszak következik az életedben, amikor új célokat fogsz kitűzni magadnak. Ezek lehetnek kreatív, művészi projektek. Bármilyen utat is válassz, tudnod kell, hogy az élet tele van lehetőséggel, eséllyel, ezért légy bátor, és indulj egy olyan úton, amire más nem merne rálépni.

Rák – The Chess Queen

A következő napokban megtudod, hogy mi az igazság az életben, és ennek alapján meg tudod hozni a megfelelő döntéseket, ami nagyon hasznos lesz a későbbiekben. A rosszindulatú pletykákra, tanácsokra ne hallgass, helyette alakítsd ki a saját elképzelésedet, életedet, és ezek szerint élj, alkoss, gyarapodj.

Oroszlán – The Spiral Dancer

Ez a hét remek időszak lesz arra, hogy a figyelmedet az emberi kapcsolatok fele irányítsd, és megerősítsd a családi, baráti, de akár az üzleti relációidat. Fontos az is, hogy pihenj, hogy lazíts egy kicsit, mert a dolgok anélkül is működnek, ha éppen nem te irányítasz pár napig, hétig.

Szűz – The Ice Queen

Lehet, hogy úgy tűnik, az életedben minden stagnál, de ennek oka van, és ráadásul védő mechanizmus is tulajdonítható ennek, mivel ezáltal nem esel bele végzetes hibába, vagy nem ér hatalmas csalódás. Most egy láthatatlan kéz minden elintéz, irányít, ezért próbálj meg hátradőlni, és lazítani pár napig.

Mérleg – The Weel Watcher

A sikered érdekében fontos, hogy a következő napokban visszaszerezd az önbecsülésedet, az önbizalmadat. Minden erődet, figyelmedet összpontosítsd a belső, lelki energiáidra, erődre, a külsőségekkel most ne foglalkozz. Ne küzdj magaddal, szeresd önmagad, és ezáltal képes lesz megtalálni a kiteljesedéshez vezető utadat.

Skorpió – The Hawk Prince

Jó híreket kapsz a következő napokban, így elindulhat az a folyamat, amelynek révén a gondolataidat rendszerezni tudod, és ezáltal céltudatosabb életet élhetsz, és sokkal több lehetőséget használhatsz ki, amivel megerősítheted a pozitív életszemléletedet. Ami meg a fontos kérdéseket illeti, azokra is választ találhatsz a következő napokban.

Nyilas – The Dream Walker

Egy olyan időszak veszi kezdetét, amikor lehetőséged nyílik arra, hogy rendet teremts a gondolataid között, és lefektetheted a prioritásaidat az életben. Törekedj a megújulásra, keress új célokat, vágyakat az életedben, amelyekért megéri harcolni. A konfliktusokat kerüld.

Bak – The Horse King

Az önostorozás a legártalmasabb dolog, amely megbénít, legyengít, erőtlenné tesz, ezért törekedj arra, hogy felhagyj ezzel. Ismerd el, ha segítségre van szükséged, mert a boldogságod ettől is függhet. Fontos az is, hogy odafigyelj az egészségedre, alakíts ki egészséges étrendet és mozogj rendszeresen.

Vízöntő – The Arrow Master

A következő napokban, tisztábban, világosabban fogod látni a helyzetet, elkezdesz a vágyaid, céljaid megvalósításán dolgozni. Ne feledd viszont, hogy az életben vannak olyan dolgok, amelyeket képtelenség irányítani, csak az Univerzum a tudója, hogy mi miért történik.

Halak – The World Lord

Ezen a héten a kommunikációs technikádra kell kiemelten odafigyelned. Csak pozitív jelentésű szavakat használj, iktasd ki a negatív szókészletedet. Lényes, hogy odafigyelj a testedre, vedd észre ha szép vagy, szeresd a tested-lelked, mert ez esetben valósulhat meg a harmónia az életedben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek