Alig vettük észre, de már beléptünk az októberbe, egy olyan hónapba, amely telis-tele van pozitívumokkal és mókázással.

Ám annak ellenére, hogy átlagosan egy igencsak könnyed hónap elé nézünk, nem mindenki számára lesz könnyű az előtte álló pár hét. Lesznek olyan csillagjegyek, akiknek egész októberben azon kell munkálkodniuk, hogy végre kiszabadulhassanak az őket visszafogó negatív erők fogságából. De következzen is az október részletes elemzése minden egyes csillagjegy számára:

Kos

Egyre jobban oda kell figyelned a körülötted lévő emberekre, mert függetlenül attól, hogy általában kis társasági körrel rendelkezel, nem mindenki akar feltétlenül jót neked. Sokak ártó szándékkal közelednek feléd, amiből később óriási problémák születhetnek. Tehát, ha valaki nem megfelelő módon bánik veled, akkor ideje otthagynod az illetőt.

Bika

Senkinek semmivel sem tartozol – ezt jól vésd az eszedbe, hisz ebben a hónapban hajlamos vagy olyan dolgokon görcsölni, amelyekért tulajdonképpen nem is te vagy a felelős. A saját urad vagy, és igen, meg kell tanulnod néha önzőnek is lenni.

Ikrek

Az impulzív éned miatt sokszor bajba kerülhetsz október folyamán. Ne feledd, hogy nem minden ötleted ér annyit, hogy nagy hévvel neki is állj megvalósítani. Kicsit lassíts le, mert szeleburdiságod miatt kifáradhatsz. Először gondolkodj, aztán cselekedj.

Rák

Sokkal keményebb leszel önmagadhoz ebben a hónapban, mint kellene. Sok intenzív hatás fog érni, ezért próbálj meg mindig úgy cselekedni, hogy az egyezzen az elképzeléseiddel, mert csak akkor juthatsz előre, ha lelkileg is egyensúlyba kerülsz az életeddel.

Oroszlán

Mivel hétköznapjaid során rengeteg ember vesz körül, ezért nem árt kiszűrni azokat, akik jó szándékkal közelítenek feléd. Bánj óvatosan az emberekkel, és ne feledd, hogy csak azért, mert valaki nem pont az elképzeléseid szerint cselekszik, attól még magához képest igyekezhet, és ezt értékeld.

Szűz

Most óriási hangsúlyt kell fektess a jólétedre. Ideje odatenned magad, mert nem csak a saját jóléted forog kockán, hanem a szeretteidé is. Ne legyél túl szigorú és ne hagyd, hogy a sajnálkozások és a szánalommal teli megjegyzések elvegyék a kedved.

Mérleg

A hónap elején úgy érezheted, hogy minden szétesik és semmi nem sikerül, de ez csak a fejedben él így. Rendet kell tenned a fejedben, és elkülöníteni a valós dolgokat azoktól, amelyek csupán tévképzetek.

Skorpió

Hagyd, hogy az érzelmeid felülkerekedjenek a logikádon. Októberben nem lesz könnyű dolgod, de mindig jussanak eszedbe azok a dolgok, amelyeket más sikerült megoldanod. Ne hasonlítgasd magad másokhoz. Hidd el minden adott ahhoz, hogy tovább fejlődhess és előrébb mozdulhass az utadon.

Nyilas

Sok hibát követtél el az utóbbi időben, amikkel nem könnyű megbékélni. Szerencsére októberben olyan energiák érkeznek feléd, amelyek rávezetnek a helyes útra és megtanítják mi a jó és mi nem. Neked csupán annyi a dolgod, hogy fogadd be ezeket az energiákat.

Bak

Tudom, úgy érzed legszívesebben megállnál és kiszellőztetnéd a fejed, de nem biztos, hogy erre van szükséged. Mind idáig oly keményen dolgoztál, Miért pont a vége előtt adnád fel? Még egy kicsit tarts ki, és hidd el, hamarosan célba érsz.

Vízöntő

Hagyd abba a saját magad sanyargatását és légy egy kicsit megengedőbb magadhoz! Nem tehetsz mást előrébb a fontossági sorrendben önmagadnál. Ha te nem vagy jól, akkor hogy akarsz másokon segíteni? Figyelj oda magadra, mert a tested jelzi, ha valami nem okés lelki szinten.

Halak

Ki ne szeretne mókázni, de vannak olyan pillanatok, amikor meg kell komolyodni. Nem engedheted meg magadnak, hogy olyan könnyedén elvessz a pillanatokban. Kicsit erőltesd meg magad és tedd rendbe mindazt, amid van, különben szét fogsz hullni!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.