HoroszkópOktóber a befele fordulás, lassítás és a fejlődés hónapja! Mit hoz neked...

Október a befele fordulás, lassítás és a fejlődés hónapja! Mit hoz neked ez az őszi hónap?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ahogy rövidülnek a nappalok, és hamarabb sötétedik, több időt töltünk a lakásban, így automatikusan egy kicsit több időt töltünk önmagunkkal, tudatosabban foglalkozunk a befele fordulással, feltöltődéssel.

Nézzük, mit tartogat a csillagjegyek számára az október hónap?

Kos

Kisebb káosz fog uralkodni októberben az életedben, úgy fogod érezni, hogy elakadtál, és nem tudsz továbblépni. Néhány nagyon fontos teendődről meg is fogsz felejtkezni. Arra vigyázz, hogy ne csapjanak össze a hullámok a fejed felett. A kezdeti káosz szép lassan le fog csillapodni, és harmonikusabb lesz az életed.

Bika

Kissé türelmetlen leszel ebben a hónapban, mindent gyorsan, azonnal szeretnél, de vigyázz, mert a kapkodással ejthetsz a legtöbb hibát. Minél inkább rohansz, annál nagyobb az esélye, hogy elrontasz valamit, próbálj megnyugodni.

Ikrek

Ebben a hónapban elárasztanak az érzelmek, ami akár hasznos is lehet, próbálj egy kicsit jobban a megérzéseidre figyelni. Olyan, mintha az egész világ ellened lenne, de próbálj meg egy kicsit lazítani, hiszen ez a pesszimista hangulat semmi jóra nem vezet.

Rák

Októberben sokan sietnek a segítségedre, viszont próbálj egy kicsit átlátni a szitán, mert vannak olyanok is, akik hátsó szándékkal közelednek. A dolgok nem mindig azok, mint, aminek látszanak.

Oroszlán

Nagyon jól fogod érezni magad októberben, csupa szórakozás és kikapcsolódás lesz számodra ez a hónap. A nagy harmóniát azonban megzavarhatja néhány titok feltárása, a hónap végefelé kételyek merülhetnek fel benned.

Szűz

Egyre jobban kezd összeállni a fejedben a kép a nagy egészről, körvonalazódik, hogy tulajdonképpen, mit is kellene csinálnod. Addig nem tudod megtenni az első lépést, amíg nem döntöd el, hogy biztosan melyik irányba szeretnél haladni.

Mérleg

Nagyon intenzív életet éltél az utóbbi időben, eljött az idő, hogy egy kicsit befele is fordulj. Foglalkozz a saját érzelmeiddel, próbáld csökkenteni a stresszt az életedben.

Skorpió

Ez a hónap elhozta az újrakezdést az életedben. Csupa olyan dologgal fogsz foglalkozni, amely igazából boldoggá tesz. Minél közelebb kerülsz önmagadhoz, annál jobban fogod szeretni az életet.

Nyilas

Az október a megbánás hónapja számodra. Vizsgáld egy kicsit felül az életed, hiszen eljött az idő, hogy egy rendet tegyél ebben a saját magad által kialakított káoszban. A legfontosabb, hogy vállald a tetteidért a felelősséget.

Bak

Tölts minél több időt pihenéssel, hiszen az utóbbi időben eléggé túlhajtottad magad. Itt az ideje a lecsendesedésnek, pihenj, és töltődj fel lelkileg. Ne hagyd, hogy a negatív dolgok befolyásolják az életed.

Vízöntő

Ebben a hónapban emlékezni fogsz arra, hogy ki vagy, és honnan jöttél, rá fogsz jönni, hogy mennyire hatással vannak a gyökereid a jelenlegi életedre. Hagyd, hogy maguktól alakuljanak a dolgok, ne próbálj mindent befolyásolni.

Halak

Ebben az évben nagyon sok fejlődésen mentél keresztül, és ezt a változást te is érzékeled. A pozitív változások érett felnőtté változtattak, teljesen másképp személed az életed, és ennek gyümölcsét leginkább az októberi hónapban fogod leszüretelni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek