HoroszkópOktóber 23-án a Nap belép a Skorpióba - Az Univerzum ezt tanácsolja...

Október 23-án a Nap belép a Skorpióba – Az Univerzum ezt tanácsolja az összes csillagjegy számára!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Elhagyjuk az egyensúllyal és békével teli Mérleg időszakot, és belépünk a kihívásokkal teli Skorpióba. Itt az ideje, hogy elhagyjuk a komfortzónánkat! Nem kell megijedni a változásoktól, ez a hónap megtanít arra, hogy miként tudjuk a negatívumokat pozitívummá változtatni.

Október 23-án a Nap belép a Skorpióba, ebbe a vizes jegybe, amely kizökkent minket a komfortzónánkból, és megtanít minket arra, hogy miről szólnak az igazi kihívások az életben. Érezted már úgy, hogy októberben és novemberben egyfajta súly nehezedik a válladra? Vagy hogy régóta eltemetett gondolatok váratlanul felszínre törnek? Vagy hogy küzdesz azért, hogy a felszínen tartsd magad és pozitívan tartsd az energiádat?

Ez nem azt jelenti, hogy a Skorpió negatív jegy. Épp ellenkezőleg, ez a jegy hihetetlenül képes arra, hogy a negativitást pozitívvá változtassa, mint egyetlen más jegy sem. A Skorpió átalakulást hoz… és ez sosem könnyű.

Kos

A Skorpió hónapban az Univerzum azt tanácsolja, hogy figyelj jobban az indulataidra. Ha a szokásosnál izgatottabbnak érzed magad, ideje hátralépni egy kicsit. Nyugodj meg és racionális elmével közelítsd meg a problémáidat, ne feledd, hogy, amit egyszer kimondtál, nem vonhatod vissza.

Bika

Ebben az évszakban az Univerzum arra ösztönöz, hogy teljes figyelmedet az életedben lévő kapcsolatokra irányítsd. Teremts rendet, engedd el a mérgező embereket, hogy helyet csinálj a szép lelkeknek az életedben. Nehéz folyamat lesz, de szükséges a boldogságodhoz.

Ikrek

Ha mostanában fáradtnak érzed magad – főleg mentális szinten -, akkor az Univerzum azt tanácsolja, hogy tarts egy kis szünetet mindentől, amit most csinálsz, és adj magadnak több időt. Helyezd magad az első helyre, és koncentrálj azokra a dolgokra, amelyek békét és boldogságot hoznak számodra.

Rák

Az érzelmi problémáknak végre van megoldása. A Skorpió mindenféle érzelmet előhoz, amelyekkel meg kell tanulj dolgozni, hogy rágyere, mi a baj a szerelmi életedben, és ami a legfontosabb, mit kell tenned a jövőben. A döntés teljes mértékben a te kezedben van, ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon.

Oroszlán

A Skorpió-szezonban drámai lehet az élet számodra, mindennek ellenére maradj nyugodt, és ne stresszeljen túl sokat. Szakmai szinten használd ki a kreatív képességeidet, mert ez sokat segít a karrieredben.

Szűz

Az érzelmeid felpörögnek a Skorpió szezonban. Figyelj rájuk, mert segítenek megérteni az eddig a szőnyeg alá rejtett problémáidat, és ami a legfontosabb, meghozni a megfelelő döntéseket, hogy olyan jövőd legyen, amiről oly régóta álmodoztál.

Mérleg

A következő néhány hét számos kihívást hoz a környezetedben lévő emberekkel való kapcsolatok és kommunikáció terén (minden szinten). Ezért az egyensúly megőrzése fontosabb számodra, mint valaha. Ne veszítsd el az életkedved, és ne add fel szenvedélyeidet és hobbijaidat semmiért.

Skorpió

A Nap belép a jegyedbe, és hihetetlen energiákat hoz a következő hetekre. Az átalakulás időszakán mehetsz keresztül, amely lehetővé teszi, hogy teljesen új szemszögből nézz a dolgokra, ihletett és merész döntéseket hozhatsz most. A folyamat nem könnyű, de hosszú távon hihetetlen előnyökkel jár.

Nyilas

Szokatlan találkozásokra számíthatsz a Skorpió szezonban. Az Univerzum olyan jeleket küld neked, amelyeket nem tudsz figyelmen kívül hagyni. Figyelj az időzítésekre és az álmaidra, mert fontos üzeneteket mondanak a jövőről. Hallgass az intuíciódra.

Bak

Összpontosít a jövőre, hajtsd végre a legfontosabb változtatásokat, hogy béke és boldogság áramoljon az életedbe. Az Univerzum melletted áll, és támogat téged ebben a folyamatban; hallgass az intuíciódra, és a dolgok úgy fognak alakulni, ahogy szeretnéd.

Vízöntő

Szakmailag egy váratlan esemény nagyon fontos változást idéz elő a következő időszakban. Bízz magadban, és ne engedd, hogy bárki befolyásoljon a környezetedben. Hallgass a megérzéseidre, és válassz a szíveddel, hogy végül a számodra megfelelő úton járhass.

Halak

Az Univerzum azt tanácsolja, hogy engedd el a korlátaidat, és próbáld más szemszögből nézni a dolgokat. Ez az időszak egy hihetetlen spirituális utazást hoz, amely segít fejlődni, megérteni a lelkedet, és felfedezni az ittléted célját. Bízz az Univerzum tervében.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek