Az október 13-i Telihold nagyon sok új energiát hoz felszínre, olyanokat, amelyekkel eddig nem szembesültünk még. Egyszerre lehetnek meglepőek és ijesztőek, de bármilyen hatást is váltsanak ki, szembe kell nézünk a kihívásokkal, és el kell fogadnunk a változásokat.

A Telihold a Kosban lehetőséget kínál arra, hogy keményebben dolgozzunk, az ebben az időszakban elkezdett munka pedig igen eredményes lesz. Ez a Telihold sok változást fog hozni az életünkbe, egyesek számára nagyon pozitív lesz ez az időszak, de vannak, akik negatív érzésekkel kell megküzdjenek előbb a kiteljesedés előtt.

Sokkal érzelmesebbek leszünk, mint általában véve eddig, erős belső konfliktusokkal kell megküzdenünk, és ez kívülről is meglátszik rajtunk. Lehetséges, hogy nagyon kellemetlenül fogjuk érezni magunkat ebben az időszakban, de érdemes összeszorított foggal kibírni, hiszen minden küzdelem a siker felé vezet. Előtérbe kerül intuitív oldalunk, a nagy drámák végeztével pedig mindannyian sokkal erősebbek leszünk.

Olyan érzelmek kerülnek felszínre, melyeket inkább el szerettünk volna eddig rejteni, de most bizonyos felső erők arra fognak kényszeríteni, hogy megbirkózzunk a démonainkkal. Nagyon fontos a kitartás ebben az időszakban!

A Telihold hatására egy teljesen új arcát ismerhetjük meg az embereknek, fény derül arra, hogy ki az, aki eddig manipulált, aki féltékeny sikereinkre, vagy ki az, aki rosszindulatú pletykákat terjeszt.

Ha engedjük, hogy a dolgok maguktól alakuljanak, és nem akarunk mindent irányítani, akkor a lehető legjobb fordulatok fognak bekövetkezni az életünkben. Használjuk ki a nagy esélyeket! Most megszabadulhatunk a rossz szokásainktól, érzelmeink pozitív irányba alakulhatnak, a párkapcsolatban a legfontosabb a nyitottság és az őszinteség. A kölcsönös tisztelet és megértés sikeres üzleti partnerséget eredményezhet.

A színfalak mögött igen erőteljes energiák hatnak most, de értsük meg, hogy mindez a saját fejlődésünk érdekében történik.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.