LélektárOktóber 10-én megnyílik a gyógyítás varázskapuja - A lélek esélyt kap az...

Október 10-én megnyílik a gyógyítás varázskapuja – A lélek esélyt kap az igazi boldogságra!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Újra felfedezzük az élet értelmét, megértjük, mi számít igazán, és kibékülünk a múlt fájdalmas fejezeteivel. Életünk ettől a pillanattól kezdődik.

Október 10-e egy varázslatos nap, isteni energiákkal érkezik, évente csak egyszer kapunk ilyen lehetőséget. Az Univerzum lehetőséget ad arra, hogy felszabaduljunk az összes múltbeli trauma alól és meggyógyítsuk lelkünket, hogy valóban boldogok legyünk.

A 10:10 portál egy hihetetlenül erős portál, amely évente csak egyszer nyílik meg, október 10-én: gyógyulást, nyugalmat és békét hoz magával.

Ezen a napon engedjünk el mindent, ami volt, a dolgokat, amelyek már nem szolgálnak minket, az embereket, akik nem tesznek jót nekünk, és fogadjuk a változást bizalommal, határozott elkötelezettséggel és határtalan szeretettel.

Engedjük el a régi álmainkat, amelyek már nem hoznak boldogságot, és üdvözöljük a változást a jelen pillanatban. Az út, amelyen elindulunk, erőt ad, hogy szembenézzünk a felmerülő kihívásokkal.

Fontos, hogy nyitottak maradjunk az új lehetőségekre, mert ezek boldogságot és fejlődést hozhatnak számunkra minden szinten. A változás az élet természetes velejárója, és nemcsak szépséget, hanem békét, érettséget és sok örömet is hoz.

Október 10-e legfontosabb témái:

  • igazi gyógyulás és a múlt elengedése;
  • a jelen elfogadása;
  • bőség és hatalom;
  • erő és bölcsesség;
  • végtelen energia.

Mit jelent a 10:10 az asztrológiában?

A 10-es szám a kezdethez és a befejezéshez kapcsolódik, az ismétlődése pedig megduplázza az erejét. Október 10. egyedülálló energiákat tartogat, elősegítheti a személyes átalakulást, a spirituális felébredést és az Univerzummal való mélyebb kapcsolatot.

A 10:10 portál legfontosabb tanulsága

Szabadulj meg a múlttól

Legyen szó megoldatlan konfliktusokról, régi haragokról vagy fájdalmas emlékekről. Ezek a múltbeli drámák akadályozzák személyes fejlődésünket és boldogságunkat. A meditáción és önvizsgálaton keresztül elfogadhatjuk mindazt, ami volt, és bezárjuk az ajtót a múlt előtt. Lehetőségünk van megbocsátani magunknak, megbocsátani azoknak, akik bántottak minket, és megszabadulni a múlt bilincseitől.

Íme néhány erőteljes mantra, amelyek segítenek elengedni a múltat, előrelépni az életedben, és boldogságot vonzani a jelenbe.

1. Elengedem a múltat, és nyitott szívvel ölelem a jövőmet. Nem az határoz meg, ami volt, hanem a jelenem és a jövőm formál.

2. Minden lélegzetvétellel elengedem azt, ami már nem szolgál engem. Megszabadulok minden terhemtől, amit magam mögött cipelek a múltból, és megtanulok a jelennek élni.

3. Megbocsátok magamnak és megbocsátok azoknak, akik bántottak engem. Megengedem, hogy lelkem újra boldog legyen.

4. Bízom az előttünk álló utazásban, mert tudom, hogy az elvisz oda, ahová mennem kell. Mágnesként vonzom a pozitív energiákat és a csodálatos élettapasztalatokat.

5. Uralom a gondolataimat. A pozitivitást, az önszeretetet és a boldogságot választom. Megszabadulok a félelemtől és a kétségektől, teret adok gyönyörű álmaim beteljesítésére.

6. Elengedem a sajnálkozást, és a múlt tanulságaira koncentrálok, miközben egy csodálatos jövő felé haladok. Hálás vagyok a jelen pillanatért, és alig várom, hogy lássam, mit tartogat számomra az élet.

7. Békében vagyok a múltammal, élvezem a jelent és hihetetlenül szép terveket készítek a jövőre nézve. Magam mögött hagyok mindent, ami már nem szolgál, befogadom az örömöt és a beteljesülést.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek