LélektárOktóber 10-én megnyílik az egyik legritkább, 10:10-es karmikus portál: a nagy átalakulás...

Október 10-én megnyílik az egyik legritkább, 10:10-es karmikus portál: a nagy átalakulás és a spirituális ébredés pillanata!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 10. hónap 10. napja különleges nap az Univerzumban, és az asztrológiában Mérleg Kapuként is ismert (mivel éppen a Mérleg hónapjában, az egyensúly és a kapcsolatok szépségének jegyében történik), amikor az energiák felerősödnek, és megnyílik az út a legerőteljesebb megnyilvánulások előtt.

Az Univerzum megajándékoz minket ezzel a varázslatos, intenzív energiákkal teli nappal, amikor a bolygó nagyszabású spirituális aktivitáson megy keresztül, mi pedig megtalálhatjuk a módját annak, hogy hozzáférjünk és kapcsolódjunk ezekhez a rezgésekhez, és biztosak lehetünk abban, hogy a sorsunk által meghatározott úton járunk.

Ahogy egyre inkább belépünk a 10:10-es portál energiáiba, azt fogjuk tapasztalni, hogy sokkal könnyebb lesz számunkra a tudatosság magasabb szintjéhez vagy az egyetemes tudatossághoz való hozzáférés, a láthatatlan világhoz való kapcsolódás, amelyet nem mindig érzékelünk, bizonyos fénykódok befogadása, szívünk és érzékszerveink megnyitása, vagy egyszerűen csak a rezgéseink felerősítése, és így a legszebb dolgokat vonzhatjuk be az életünkbe.

A 10:10-es portál 2023-ban a 7-es szám által uralt évben nyílik meg, ami viszont a teljesség és tökéletesség, a spirituális ébredés száma, megkönnyítve számunkra személyes földi küldetésünk megfejtését. Az ilyen portálok ritkák, és azt mondják, hogy a nagy átalakulás és a spirituális ébredés pillanatát, valamint az idő és a tér különleges pillanatait jelképezik.

Lehetséges, hogy néhányunk számára a 10:10-es portál olyan átalakulások vagy változások formájában fog megnyilvánulni, amelyek felrázzák gondolkodásmódunkat, feszegetik a határainkat, és arra ösztönöznek, hogy vállaljuk a felelősséget azért a helyzetért, amiben jelenleg vagyunk – legyen az akár jó, akár rossz. Tetszik, amit az életünkben látunk? Békében vagyunk a meghozott döntéseinkkel? Vagy úgy érezzük, hogy elszakadtunk lényünk teljességétől, és már nem találjuk magunkat azokban a dolgokban, amik körülvesznek?

A 10:10-es portál azért van itt, hogy segítsen tudatosítani személyes hatalmunkat, amely az isteni vagy egyetemes hatalom része, hogy hasznosítani tudjuk azokat az egyedi ajándékokat, amik a rendelkezésünkre állnak, kilépjünk a tehetetlenség, kiszolgáltatottság állapotából, az áldozati szerepkörből, és emlékezzünk arra, hogy egy olyan Univerzumban, ahol minden lehetséges, ebből az isteni akaratból eredően bennünk is ott rejlenek a lehetőségek.

Amikor ilyen erőteljes portálok nyílnak meg, a látható és láthatatlan világok közötti fátyol egy pillanatra felemelkedik, és könnyebben kapcsolódhatunk más világokhoz és dimenziókhoz, megszabadulhatunk olyan viselkedés- és gondolkodásmódoktól, amelyek a múltban tartanak bennünket, és felerősíthetjük a számunkra hasznos megnyilvánulásokat.

A 10-es számban a 0 semlegesítő erővel hat, vagy a megszámlálhatatlan lehetőségekre utal, míg az 1-es szám energiája a legdinamikusabban és legintenzívebben érezhető. A 0 a születést, a teremtést szimbolizálja, míg az 1 az újrakezdésről szól. Az 1-es a kezdetek csodálatos új energiáját hordozza, segít nekünk, hogy átformáljuk életutunkat, hogy könnyebben kifejezzük kreativitásunkat és függetlenségünket, segít ragyogni és azzá válni, akinek lennünk kell.

Az 1-es újra mozgásba hozhatja az Univerzum kerekét, teljesen új irányba terelhet minket, olyan utakra, amelyekre korábban soha nem tévedtünk. Igen, új kezdetet kapunk, talán még azt a lehetőséget is, hogy feltámadjunk a saját hamvainkból, és megújuljunk, a kérdés már csak az, mit kezdünk ezzel? Megengedjük, hogy a lehetőségek formát öltsenek, és új ajtókat nyissanak meg az életünkben? Építünk valamit az ajándékba kapott alapanyagokból, és kihasználjuk a kínálkozó alkalmakat?

A 10-es szám kettős energiáját, amelyet ez a portál tartalmaz, arra használhatjuk, hogy helyet teremtsünk a pozitív változásoknak az életünkben, és megvalósítsuk legszebb álmainkat, legmélyebb és legmerészebb vágyainkat.

Szinte úgy érezzük, hogy ebben az időszakban semmi sem túl sok, túl magas, vagy elérhetetlen a számunkra. Éppen ellenkezőleg, minden lehetségesnek tűnik, és itt van ez a gyönyörű és varázslatos átalakító energia, amelynek megengedhetjük, hogy megérintse az életünket, és olyan módon lepjen meg, amiről korábban talán álmodni sem mertünk.

Portál a világok között: Figyeljünk az isteni jelekre október 10-én

Ha valóban csatlakozni tudunk a 10:10-es portál energiájához, akkor hamarosan tapasztalni fogjuk az első jeleket a gondolkodásunkban, abban a változásban, ahogyan megértjük és érzékeljük a dolgokat. Nyitottnak kell lennünk az útmutatás és a tapasztalatok minden formájára, ami az életünkben jelentkezhet. Néhányan közülünk tisztábban láthatják majd életük valódi célját, a sorsukat, békét kötnek saját életükkel és sorsukkal, ami egyáltalán nem lemondást jelent, hanem tudatosságot és összehangolódást.

Figyelj a fizikai kellemetlenségek vagy a fáradtság apró jeleire is, ügyelj arra, hogy többet pihenj ebben az időszakban, fordíts több figyelmet magadra fizikailag és lelkileg, bizonyosodj meg arról, hogy elég vizet iszol, és eleget pihensz (így tudod megfelelően feldolgozni az erőteljes új élményeket).

Ugyanakkor próbálj megbocsátani, ellazulni, engedd, hogy a gyönyörű dolgok, amelyeket teljes mértékben megérdemelsz, megnyilvánuljanak, és közben engedd el a haragot vagy a neheztelés, gyűlölet, harag stb. érzéseit. Közben pedig tölts több időt a természetben, a föld és a víz energiájához kapcsolódva – ez a két energia ugyanis kiegyensúlyoz és regenerál.

Néhányan közülünk ezen a napon isteni jeleket kaphatnak, amelyek választ adnak néhány egzisztenciális kérdésre, vagy isteni vigaszban és bíztatásban részesülhetnek egy álom által, hogy valaki, akit szeretnek, de aki már nincs ezen a világon, jól van és vigyáz rájuk.

Nem véletlen, hogy a 10-es különleges szám a számmisztikában, és olyan karmikus számok között szerepel, mint a 13, 14, 16 vagy 19, pozitív karmikus rezgése van, egyáltalán nem a karmikus adósságok megfizetéséről, a megtanulandó leckékről szól, hanem egyszerűen arról, hogy lezárjuk, befejezzük vagy beteljesítsük a dolgokat, lezárjuk életünk bizonyos fejezeteit. A 10-es egyben olyan szám is, amely a feltöltődést, a teljességet sugallja.

Nem véletlen, hogy a 10-es energiája kétszeresen van jelen ebben a portálban, ezért a manifesztációs lehetőségek is sokkal erősebbek, és óvatosnak kell lennünk a kívánságainkkal, mindazzal, amiről azt gondoljuk, hogy boldogabbá tenne bennünket.

Ha mélyen legbelül azt érzed, hogy ennek a kívánságnak a teljesítése az evolúciós létrán jótékony értelemben fog hatni, ha ez összhangban van azzal, aki mélyen legbelül vagy, és az isteni akarattal, akkor biztosan valóra fog válni a kívánságod. Bízz abban, hogy az Univerzum mindent megad neked, amire szükséged van ahhoz, hogy valóra váltsd az álmaidat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek