Koktél“Ő az én lányom!” - örökbe fogadta az osztályában tanuló kislányt a...

“Ő az én lányom!” – örökbe fogadta az osztályában tanuló kislányt a tanárnő

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Filantropikum.com hírlevelére!

A 9 éves Loralie Henry élete nagy részét nevelőszülőknél töltötte, nem igazán emlékezett édesanyjára. Négy évesen került nevelőotthonban, majd két évre visszakerült az édesanyjához, és hatéves korában azonban visszament a Los Angeles-i otthonba.

A kislány csak egy szerető családra vágyott, egy meleg otthonra, ahol békében és szeretetben élhet. Loralie mindaddig bizonytalanságban élt, amíg az egyik tanára Zoe Henry nem döntött úgy, hogy örökbe fogadja.

„Bejött az osztályterembe, és csak egy pillantást vetettem rá: a kis szeplőire, a kis anyajegyére. Örökbe fogom fogadni ezt a kislányt. Ő az én lányom. Abban a pillanatban, amikor ránéztem, biztos voltam benne” – mondta Zoe.

Mivel Zoe egyedülálló volt, néhány kikötésnek meg kellett felelnie ahhoz, hogy örökbe fogadhassa Loraliet, de nem adta fel.

“Emlékszem arra a pillanatra , amikor az autóba mellette ültem, és azt mondta: “Eljössz velem?” Annyira meglepődtem és boldog voltam. Olyan volt, mint egy ajándék” – mondta Loralie.

Zoe nagyon büszke az ő „bátor és erős” lányára. Ők ketten nagyon boldogok, örülnek, hogy egymásra találtak, az életük egy új szakasza kezdődött el, együtt. “Egész életemben arról álmodtam, hogy egyszer nevelőanya leszek, és gyerekeket fogadok örökbe” – mondta Zoe.

A kislány édesanyjának jogában állt volna megtámadni a bírósági ítéletet, de nem tette meg. “Tudom, hogy szíve szerint szeretett volna része lenni Loralie életének, de mondtam is neki, hogy az édesanyja annyira szerette őt, hogy hagyta, hogy örökbe fogadják, hogy megkaphassa mindazt, amire szüksége van” – mondta Zoe.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek