HoroszkópNyilas Horoszkóp 2014

Nyilas Horoszkóp 2014

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2014 egyaránt tartogat jó és rossz dolgokat számodra. Kiderül, hogy bizonyos emberek a környezetedben csak élősködnek, és hasznot próbálnak húzni belőled, emiatt kitüntetett figyelemmel kell lenned pénzügyeidre. A szerelmi viszonyból könnyen lehet házasság, viszont ha egyedülálló vagy, jól tennéd, ha maximálisan kihasználod a szabadságot, és osztozol annak örömében.

nyilas-horoszkopSzerelem: ebben az évben a szerelem fejezet igencsak színesnek ígérkezik. Ha komoly kapcsolatban vagy, minden esélyed megvan rá, hogy a következő szintre fejlődjön, hogy felmerüljön a gyerekvállalás óhaja, illetve hogy tervezni kezdjétek az esküvőt. Ellenben, ha egyedülálló vagy, arra fogsz késztetést érezni, hogy 100%-ban kihasználd ezt, és kalandokat hajhássz, bárhová is mégy.

Karrier: az év első hónapjaiban semmilyen sikerélményt nem tartogatnak számodra a csillagok, sőt nehézségekbe ütközöl. Esetleges viták a kollégáiddal vagy a feletteseiddel plusz stresszforrásként szolgálnak, de olyan harcot is jelentenek, melyet tisztességesen nyersz majd meg. Az év második fele sokkal hálásabb lesz, esélyed adódik arra, hogy üzleti útra menj, és hogy rendkívül sikeres partneri viszonyokat létesíts.

Olvasd el a 2014-es Kínai Horoszkóp-ot is!

Egészség: nem szabad figyelmen kívül hagynod az egészséged, még akkor sem, ha nincsenek aggodalomra utaló jelek. Kerüld az életveszélyt, valamint azt, hogy kockázatos tevékenységekben vegyél részt, ugyanis hajlamos leszel a balesetekre, illetve a depresszióra. Ne cselekedj szélsőségesen, ez legyen a mottód. Amennyiben hatékonyan barátkozol, és a megfelelő személyekkel lépsz kapcsolatba, magánéleted kiegyensúlyozottá válik.

Pénzügyek: aggódsz az anyagi helyzeted miatt, és egész évben nem teszel mást, mint hogy felkerekítsd a bevételeidet. De minél inkább úgy érzed, több pénzre teszel szert, annál többen kezdenek rajzani körülötted, és a kereseted nélkül hagynak. Vigyázz arra, hogy ne ess a csapdájukba, és tartsd távol magad a hamis barátoktól.

Ajánló: Olvasd el a Twice.hu 2014-es Nyilas horoszkópját is!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek