Az alábbiakban kiderítheted kik a legszerencsésebb csillagjegyek november második felében. Te is köztük vagy? Ha igen, az Univerzum teljes védelmet biztosít a következő két hétben számodra, és csodálatos dolgok fognak történni veled.

November második felében ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb!

Bika: pozitív változások a szakmai életedben

Hihetetlen időszak előtt állsz, végre sikerül abból megélned, amit igazán szeretsz csinálni. A környezetedet lenyűgözöd azzal, hogy napról-napra hogyan fejlődtél a hobbitól az igazi hivatásig. Számos lehetőség vár rád a következő két hétben, érdemes őket kihasználni.

Nagyon ügyelj azonban arra, hogy okosan használd fel az idődet. Még ha azt is csinálod, amit szeretsz, ne csak erre a részére koncentrálj az életednek. Próbáld megtalálni az egyensúlyt a szakma és a magánélet között.

A kulcsszavak: önbizalom, fejlődés, bátorság.

Szerencsés napok: 18, 24, 28.

Az Univerzum tanácsa: Azokat a lehetőségeket használd ki, amelyek a legjobb eredményt hozhatják.

Mantra: “Bízom magamban. Végre ott vagyok, ahol lenni szeretnék. Mindent megteszek azért, amit el szeretnék érni.”

Rák: magánéleti változások

Úgy döntesz, hogy egy kis szünetet tartasz a szakmai életedben, és a következő időszakban inkább a magánéletedre koncentrálsz. Figyelj a lelkedre, hallgass befelé, ismerd fel, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy igazán boldog lehess.

November utolsó két hetében sikerül a legszebb kapcsolatot kiépítened önmagaddal. Sok időt töltesz egyedül, újra felfedezed önmagad és megérted, mitől lesz boldog a lelked. A mostani változtatások segítenek a helyes útra térni az életben, és megtapasztalod, hogy milyen az, amikor csupa napsütés az életed.

Kulcsszavak: önszeretet, szenvedélyek, újrafelfedezés.

Szerencsés napok: 20, 27, 30.

Az Univerzum tanácsa: Ne félj a körülötted lévők véleményétől, hozd meg a számodra megfelelő döntéseket.

Mantra: “Megtanulom, hogy ki vagyok. Már nem félek levenni az álarcot, újra felfedezem önmagam. Minden erőmmel arra koncentrálok, hogy rájöjjek, mi az életcélom.”

Skorpió: pozitív érzelmi változások

Ha már egy ideje kapcsolatban élsz, előfordulhat, hogy a párod egy csodálatos ajándékkal lep meg. Szeretné, ha az életetek egy következő szintre lépne. A kérdés csupán az: készen állsz erre?

Ha egyedülálló vagy, ez könnyen megváltozhat a következő időszakban. De minden rajtad múlik. Több érdekes emberrel ismerkedhetsz meg, lesz közöttük olyan is, akivel akár hosszú távú kapcsolatot is kialakíthatsz. Vedd le az álarcot, légy önmagad, és mindig tudd, hogy mit akarsz egy kapcsolattól.

Kulcsszavak: szerelem, őszinteség, sebezhetőség.

Szerencsés napok: 18, 23, 26.

Az Univerzum tanácsa: Szeress teljes lelkedből, félelem nélkül szeress. Ez a két hét varázslatos lehet számodra.

Mantra: “A szívemre hallgatok, és meghozom a számomra megfelelő döntéseket. Nem engedem, hogy bárki befolyásoljon.”

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.