HoroszkópNovember 4.: Újhold a Skorpió jegyében! Az átalakulás hatalma!

November 4.: Újhold a Skorpió jegyében! Az átalakulás hatalma!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A november 4-i Újhold kulcsfontosságú minden csillagjegy életében. Ebben az időszakban elhangzanak a ki nem mondott dolgok, fő szerepet kap az igazság-, és megoldáskeresés, a központi hatalom a tudás lesz. És emellett számos titokra fény derül!

Bizonyos helyzetek eltorzulva mutatják be a valóságot, éppen ezért ajánlott szem előtt tartani az objektivitást és a tágabb látószöget. Erős energiák szabadulnak fel, számos akadály megoldódik, de a szorongás és a kételkedés még mindig teret hódít bizonyos helyzetekben.

Kos

Lehet, hogy ez egy kicsit zavaros időszak számodra, és a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogy szeretnéd, de ne csüggedj. Jó úton haladsz, bízz az ösztöneidben és abban, amit a szíved diktál. Légy türelmes, bízz a megérzéseidben, és cselekedj úgy, ahogy szerinted helyes. Csak így fogod tudni meghozni a számodra legjobb döntést.

Bika

Ha mostanában a stabilitással és biztonsággal kapcsolatos akadályokba ütköztél, itt az ideje, hogy megszabadulj tőlük, vedd egy kicsit a kezedbe a pénzügyeidet. Nagyszerű lehetőség adódik most, hogy újraépítsd a szakmai életedet, használj ki minden lehetőséget, ami az utadba kerül. Ne riadj vissza az új projektektől, vagy együttműködési javaslatoktól, még akkor sem, ha azok avantgárdnak és forradalminak tűnnek. Lépj ki a komfortzónádból, és fogadd el az új kihívásokat, az is megtörténhet, hogy vezetői pozícióba kerülsz.

Ikrek

Bár ebben az időszakban kicsit sok feladatot kell ellátnod szakmai téren, az Ikrek csillagjegy szülötteként mégis mindig kötelességednek tekinted, hogy elegendő időt tölts a családdal, az otthonod rendezgetésével. A szeretteiddel való kommunikáció nagyon fontos a következő hetekben, ők veled vannak és feltétel nélkül támogatnak, de ne próbálj meg nyomást gyakorolni rájuk csak azért, mert stresszesnek érzed magad. Figyelj a vágyaidra és gyengeségeidre, és meglátod, milyen szerencsés vagy, hiszen olyan emberek vesznek körül, akik megértenek, és akikre bármilyen körülmények között számíthatsz.

Rák

Elérkezett a testi és lelki gyógyulás időszaka, fontossá válik számodra az öngondoskodás, az önszeretet, összpontosíts befelé, hogy megtaláld a kérdéseidre a lehető legjobb megoldásokat. Most könnyen visszanyered a lendületed és az energiád, de a következő időszakban fokozottabban figyelj oda az egészségedre. Táplálkozz egészségesen, és mozogj minél többet.Vigyázz magadra és szeretteidre, de tartsd tiszteletben a saját szükségleteidet és egyéniségedet. Ebben az időszakban fontos az énidő és az önszeretet, öleld át magad, és értékeld, hogy az vagy aki, és hogy ott vagy, ahol épp vagy.

Oroszlán

Próbáld egy kicsit más szemszögből nézni a dolgokat, és használd ki az ajtódon kopogtató lehetőségeket. Előfordulhat, hogy gyors döntéseket kell meghoznod, és nem sok gondolkodási idő jut rájuk, de kérj nyugodtan tanácsot egy hozzád közelálló személytől. Ne vedd annyira komolyan a dolgokat, mintha az egész életed ezektől a döntésektől függne! De ne kezeld őket túl felületesen, vedd észre, hogy megnyílik előtted a lehetőségek ajtaja. Csak rajtad múlik, hogy belépsz az ajtón vagy sem.

Szűz

Elérkezett az ideje, hogy szembenézz a félelmeiddel, mert csak így tud beindulni a személyes fejlődésed. Egy olyan belső átalakuláson mész most keresztül, amely nemsokára kívül is meg fog látszani rajtad. Előfordulhat, hogy kihívásokkal kell szembenézz, de néhány dolgot nem árt tisztáznod ahhoz, hogy meg tudd hozni a helyes döntést. Minden akadály által egyre erősebb leszel, és csak nyerni fogsz az eddigi tapasztalatokból.

Mérleg

Egyáltalán nem lesz zökkenőmentes számodra ez az időszak, ellentmondásos érzelmek és mély csalódások teszik egyre nehezebbé a napjaidat. Ezekben a hetekben számodra kényelmetlen, adminisztratív kérdésekkel is kell foglalkoznod, de ezek ellensúlyozására jobb, ha gyakorlatban ülteted a kreativitásodat. Nyugodj meg, mert meg fogod találni a legjobb megoldást, és végre a lelked is lecsillapodik. Bízz az Univerzumban!

Skorpió

Megújulnak az energiáid, számodra elérkezett az újjászületés időszaka. Erősnek és magabiztosnak érzed magad, a szenvedély éltet, az, amit csinálsz, végre érzed, hogy a munkádnak van értelme és célja. Eljutottál arra a pontra, hogy felvállald a küldetésed, így a legrövidebb időn belül learathatod a munkád gyümölcsét. Az Újhold most arra hívja fel a figyelmed, hogy “gyógyítsd be” a régi sebeid, és tedd túl magad a szenvedéseken. Élj a jelenben, fordíts nagyobb figyelmet a szeretteidre, kik tisztelettel és szeretettel fordulnak feléd.

Nyilas

Figyelmesen és nyitott szívvel hallgass meg másokat, és meglátod milyen csodálatos beszélgetésekben, és mély lelki élményekben lesz részed. Ebben az időszakban próbálj egy kicsit befelé figyelni, lassíts le, kapcsolódj ki, töltődj fel, és foglalkozz olyan tevékenységekkel, amelyek boldoggá tesznek. Tápláld és kényeztesd a lelked, a kreativitásod most a tetőpontján van, éppen ezért használd ki ezt az időszakot.

Bak

Egy szenvedélyes, felfedezésekkel teli időszak vár rád. Az egyedülállók számára most csodálatos találkozások és új lehetőségek nyílnak meg. Eljött az az időszak az életedben, amikor sokkal többet foglalkozol magaddal, jobban odafigyelsz az öltözködésedre, arra, hogy hogyan kommunikálsz másokkal, és próbálod megmutatni a nagyvilágnak az egyéniséged. Ismerkedj olyan emberekkel, akik társaságában jól érzed magad, és hasonló energiai rezgésekkel rendelkeznek, mint te. Használd ki a mostani erős energiákat, légy kitartó és optimista.

Vízöntő

Meg kell találnod az egyensúlyt aközött, amit elvárnak tőled, és, aközött, amire szükséged van. Az érzelmeid gyakran játékot űznek veled, de ne engedd, hogy eltántorítsanak attól, hogy értékes, teljes embernek érezd magad. Adott esetben inkább próbálj uralkodni magadon, ne szólj bele mindenbe, légy türelmes, mert a dolgok maguktól elrendeződnek. Az aggodalmaskodás most semmi jóra nem vezet, inkább számolj el magadban tízig mielőtt bármiről véleményt nyilvánítanál. Minden meg fog oldódni!

Halak

A körülötted és benned lévő változás nagyon feszültté tesz, az utóbbi időben a szokotnál szorongóbb vagy. Próbáld elfogadni a dolgokat úgy ahogy vannak, ez a legjobb, amit most tehetsz a saját érdekedben. Minden új dologra tekints úgy, mint egy lehetőségre, ne tanúsíts állandóan ellenállást. Figyelj befelé, és meg fogod tudni, hogy mi az, amit meg kell változtatnod az életedben. A hónap közepefelé lassan enyhülni fog a stressz, és helyreáll a belső békéd.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek