HoroszkópNovember 12.: Telihold a Bika jegyében! Segít megszabadulni a múlttól, és teljesíti...

November 12.: Telihold a Bika jegyében! Segít megszabadulni a múlttól, és teljesíti a jövőbeli kívánságainkat!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az álmok valósággá válnak, a régi vágyak beteljesülnek, és sokkal boldogabbak leszünk, mint eddig valaha. Egy nagy adag pozitív energiával fogunk feltöltődni ezen a napon, és úgy fogjuk érezni, mintha szárnyaink nőttek volna ki!

Itt az ideje, hogy hálásak legyünk az eddig elértekért, és tanuljuk meg értékelni az élet apró dolgait. A Föld jegyű Bika lehetővé teszi, hogy az anyagi dolgokra koncentráljunk, úgy tűnik megoldást találunk egy régóta húzódó problémára! Nézzük csillagjegyed szerint mit tartogat számodra ez a Telihold!

Kos

Fordíts nagyobb figyelmet a lelki egészségedre! Itt az ideje, hogy elfelejtsd a múlt történéseit, lépj tovább! Vedd észre, hogy mennyire szerencsés vagy mindazokért a dolgokért, amit ebben a hónapban sikerült elérned!

Bika

A Telihold teljes egészében a szakmai életedre fog rávilágítani. Összpontosíts a jövőbeli terveidre, most egy igen sikeres üzleti ajánlat vár rád! Ne add fel, haladj határozottan az álmaid felé!

Ikrek

Itt az ideje, hogy egy kicsit jobban bízz önmagadban, hallgass a megérzéseidre, hagyd, hogy a szíved hangja vezéreljen az utadon! Tekints bizakodva a jövő felé, most megtudhatod, hogy mi az, amire igazán szükséged van.

Rák

Számodra az élet most kezdődik igazán! Sikerül megszabadulnod egy eléggé nyomasztó problémától, most végre felszabadultan élheted az életed. Mind a munkádban, mind a párkapcsolat területén sikereket könyvelhetsz el.

Oroszlán

Fogadd el az életbe bekövetkező változásokat, ne menekülj, hiszen csak így lesz lehetőséged a fejlődésre, és a boldogsághoz vezető út megtalálására. Még ha most nem is igazán érted, hogy mi miért történik, hamarosan rá fogsz jönni mindennek az okára.

Szűz

Nagyon jó hírt fogsz kapni a következő napokban, de addig is koncentrálj a pihenésre, feltöltődésre. Hagyd egy kicsit most a munkát, és koncentrálj azokra a dolgokra, amelyek igazán boldoggá tesznek. Légy óvatos, vigyázz a testi és lelki egészségedre.

Mérleg

Ne vállalj túl sok felelősséget ebben az időszakban, így is túl sok teher nyomja a vállad egyszerre! Nagyon nagy elvárásaid vannak önmagaddal szemben, és ha nem tudsz egyszerre mindent elvégezni, akkor gyötörni fog a lelkiismeret. Csak lépésről-lépésre haladj, és örülj a kis változásoknak!

Skorpió

Ez a legjobb időszak arra, hogy kilépj a komfortzónádból, és kövesd az álmaidat. Higgy magadban, hiszen nagyon jó ötleteid és terveid vannak, már ami a jövőt illeti. Most a megfelelő projektekbe fogsz fektetni!

Nyilas

Törődj egy kicsit többet önmagaddal, hiszen az utóbbi időben mindig csak másokkal foglalkoztál. Rá fogsz jönni, hogy mennyire fontos, hogy kimutasd az érzéseidet a szeretteidnek, hiszen akkor téged is el fog árasztani a szeretet és a boldogság érzése.

Bak

Tölts egy kicsit több időt önmagaddal, rendezd a gondolataidat, érzéseidet, csak így tudod a legjobb döntéseket meghozni, már ami a jövődet illeti. Bízz magadban, hiszen egyedül te tudod, hogy mire van szükséged leginkább.

Vízöntő

Találd meg az egyensúlyt a munka és a magánéleted között, így nem fog állandóan a lelkiismeret-furdalás gyötörni. A munkahelyeden felhalmozódott stressz most akár a magánéletedre is kihatással lehet. Próbálj egy kicsit türelmesebb lenni önmagaddal és a környezeteddel is.

Halak

A dolgok nem fognak egyik napról a másikra megváltozni, adj időt magadnak, próbálj nyugodt maradni. A fejlődéshez szükséges a változás! Ne add fel, bízz magadban és haladj tudatosan a céljaid felé.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek