LélektárNovember 12. Telihold a Bika csillagjegyben! Megnyílik a bőség kapuja, a rejtett...

November 12. Telihold a Bika csillagjegyben! Megnyílik a bőség kapuja, a rejtett vágyak beteljesülhetnek!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A novemberi Telihold a Bika csillagjegyben különleges energiákat tartogat mindenki számára! Megújul a belső erőnk, ezáltal pedig lehetőségünk lesz arra, hogy minden eddigi vágyunkat teljesítsük! Meg fogjuk érezni azt az erőt, amely által egy új világot teremthetünk, olyat, amelyre mindig is vágytunk!

Ez a Telihold olyan lesz, mint egy asztrális lengéscsillapító, célja, hogy kiegyensúlyozza a negatív rezgéseket és elakadásokat. A november 11. (11:11) amúgy egy igen különleges nap ebben a hónapban, utat kapunk a saját kreatív, teremtő erőnk felszabadításához, és ezt a november 12-i Telihold csak még inkább felerősíti. Végre ismét átvehetjük az irányítást a saját életünk felett, végre megmutathatjuk azt, amiben a legjobbak vagyunk. Ez a Telihold bőséget vonz az életünkbe, és rátalálunk arra a motivációra, amely segítségével lépni fogunk, és megnyílnak a cselekvő energiák.

Megérezzük a korlátainkat, rá fogunk jönni, hogy mi az a pont, ameddig még nyugodtan elmehetünk, de a korlátok által egyben a lehetőségek útja is megnyílik. Érzelmileg sokkal kiegyensúlyozottabbak leszünk, és könnyebben elfogadjuk azokat a dolgokat, amelyektől eddig kiborultunk.

Hajlandóak leszünk az együttműködésre, türelmesebbek leszünk, ezekben a napokban a kommunikáció is gördülékenyebb lesz. A váratlan helyzetekben könnyedén feltaláljuk magunkat, nem esünk kétségbe a nehezebb pillanatokban sem.

Fontos döntések előtt mindig bízzunk az ösztöneinkben, lehetséges, hogy a családdal vagy párkapcsolatos problémákkal kell megküzdenünk. Késztetést fogunk érezni arra, hogy meglátogassuk a rég nem látott rokonainkat, több időt töltsünk a szeretteinkkel.

Hajlamosabbak leszünk az érzelmek kimutatására, rá fogunk jönni, hogy az igazi feltöltődést csak a szeretteink körében kaphatjuk meg. Most könnyedén megszabadulhatunk a káros szokásainktól, de ha egy nem kívánatos kapcsolatot szeretnénk megszakítani, most azt is zökkenőmentesebben megtehetjük!

Figyeljünk jobban az egészségünkre, főleg a nyaki területtel kapcsolatos betegségektől óvjuk magunkat. Mozogjunk, táplálkozzunk egészségesen, védjük szervezetünket a stressztől, hiszen ez a pajzsmirigyünk egészségét is kockáztatja!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek