KuriózumNostradamus jóslatai a 2020-as esztendőre!

Nostradamus jóslatai a 2020-as esztendőre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A híres 16. századi próféta, Michel de Nostredame, továbbra is meghökkent minket lenyűgöző előrejelzéseivel. Rejtélyes négysorosainak értelmezői attól tartanak, hogy az idén kitörhet a III. világháború. Íme, Nostradamus 2020-ra vonatkozó előrejelzései.

Úgy tűnik, a világ jelenlegi geopolitikai helyzete pontosan úgy alakul, ahogy azt évszázadokkal korábban Nostradamus előre jelezte. Arra figyelmeztetett, hogy 2020-ban kitörhet a III. világháború, a tengerek és óceánok szintje minden számítást meghaladó mértékben növekedni fog, több ezer ember életét sodorva veszélybe, és a világ legerősebb államának elnökét megvádolhatják, és rácsok mögé kerülhet.

Mint ismeretes, Nostradamus előre látta Hitler hatalomra kerülését, és azt a globális méretű csapást, amelyet ez a világra mért. Ugyanakkor előre jelezte az 1666-os nagy londoni tűzvészt, valamint a világ nagy birodalmaiban végbement társadalmi változásokat, forradalmakat is.

Nostradamus előrejelzése 2020-ra – A III. világháború veszélye

Nostradamus 1555-ben írt rejtélyes négysorosainak több értelmezője is attól tart, hogy a jós előre látta a III. világháború kitörését, és ez a baljós esemény éppen 2020-ban veheti kezdetét.

A Közel-Kelet évek óta valóságos puskaporos hordó, és az új események fényében a helyzet könnyen irányíthatatlanná válhat. Donald Trump elnök azon döntése, hogy megtámadja, és likvidálja Kászim Szulejmáni iráni tábornokot, arra késztette Iránt, hogy súlyos megtorlást ígérjen Amerika ellen.

Úgy tűnik, hogy Nostradamus előre látott egy ilyen mértékű, az egész világot megrázó konfliktust.

„Kétszer provokálva, kétszer megtámadva, a Kelet meggyengíti a Nyugatot”, mondja az egyik versében. „A nagy embert nappal sújtja le a villámcsapás. Rettenetes cselekedet, amelyre az üzenet továbbítója figyelmeztet.”

A brit médium, Craig Hamilton-Parker, Nostradamus előrejelzéseinek nagy csodálója és értelmezője, attól tart, hogy 2020 lehet a fegyveres konfliktus kezdete, írja a British Express.

Mindazonáltal Hamilton-Parker úgy látja, a háború helyi jellegű lesz, Iránt és a szomszédos országokat érinti majd, nem terjed túl a Közel-Keleten, és egy éven belül véget ér.

Azt is mondta, hogy a háborút az iráni társadalmi felkelések tartják majd fenn, és szembe néznek majd egymással az iráni és a szaúd-arábiai seregek. Parker azt reméli, hogy Putyin és Trump erővel teremtenek békét a térségben, amelyet a NATO csapatainak segítségével tartanak majd fenn.

Ezt jósolja még Nostradamus Donald Trump számára 2020-ra

Úgy tűnik, hogy van egy elég egyértelmű négysoros, ami Donald Trump elnökségére vonatkozik. Ebben a versben az amerikai elnök, mint „trombitás”, vagy „hamis hírmondó” szerepel, aki megváltoztathatja a törvényeket.

Hamilton-Parker arra emlékeztet, hogy Donald Trumpot hatalommal való visszaéléssel és a Kongresszus akadályozásával vádolják, de Nostradamus előrejelzései alapján Parker nem hiszi, hogy el lehetne távolítani a hivatalából. Olyan államcsínyre készülhet, amely megerősítheti a pozícióját az ország vezetésében. Ugyanakkor Trump ellenfele, Joe Biden, egy rágalmazó hadjárat áldozatává válhat, és sokat veszthet népszerűségéből.

Nostradamus az éghajlatváltozásról

A metaforákat és szimbólumokat, amelyeket Nostradamus használt rejtélyes verseiben, meglehetősen nehéz megfejteni. Úgy tűnik azonban, hogy néhány szöveg pontosan az éghajlatváltozásról szól, amely a Föld teljes lakosságát súlyosan érinti.

Szövegeit természetesen többféleképpen lehet értelmezni, de elég világosan beszélt katasztrofális árvizekről, és az égből érkező csapásokról.

A brit médium Hamilton-Parker attól tart, hogy 2020-ban több lesz a pusztító földrengés, különösen Indiában, Japánban és az Egyesült Államokban. Ezenkívül Amerika partjait példátlan szökőárak sújtják, és egy kicsi szigeten lévő szunnyadó vulkán több ezer év után most újra kitörhet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek