KuriózumNostradamus ijesztő 2024-es jóslatai - dráma az angol királyi családban, háború és...

Nostradamus ijesztő 2024-es jóslatai – dráma az angol királyi családban, háború és szökőár

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Michel de Nostredame, vagy latinosított nevén Nostradamus francia csillagász-asztrológus és misztikus jós számos hátborzongató jövendölést fogalmazott meg.

Egyesek szerint sikeresen megjósolta Adolf Hitler felemelkedését, a koronavírus-járvány kezdetét, sőt, még John F. Kennedy amerikai elnök meggyilkolását is. Bár próféciái 450 évvel ezelőtt íródtak, sokak szerint még mindig vannak olyan jövendölései, amik valóra válhatnak.

Nostradamus írásainak értelmezői szerint vannak olyan próféciái, amik 2024-ben válhatnak valóra, és ha ez valóban így van, borzalmas dolgok várhatnak ránk. A francia asztrológus állítólag előre látta többek között Károly király lemondását, egy tengeri háborút és egy nagy árvizet, ami óriási éhínséget okozhat.

Nostradamus egyik fontos jóslata állítólag a „szigetek királyának erőszakkal való elűzésére” utal. Bár a prófécia nem nevez meg konkrét személyt, egyes szakértők szerint Károly király lehet az, akit száműzetésbe küldenek.

„A szigetek királyát erőszakkal elűzik… helyébe egy olyan lép, aki nem viseli a király magán a király jegyét” – írja a francia misztikus. Mario Reading Nostradamus szakértő a király „a saját magát és második feleségét, Kamilla királynét ért állandó támadások miatt” mondhat le.

A Daily Star szerint Nostradamus pontosan megjósolta II. Erzsébet királynő halálának időpontját, és életkorát a halála időpontjában.

A jós állítólag egy hatalmas szökőár bekövetkeztét is megjövendölte, és azt írta, „nagy árvizek sorozata sújtja” majd a világ különböző részeit, amit nagy éhínség követ majd. „A kiszáradt Föld még inkább kiszárad, és nagy áradások lesznek.” A nagy éhínség sokak szerint amiatt következhet be, hogy az árvizek mezőgazdasági területeket érinthetnek. De nemcsak szökőár és árvíz fenyeget, Nostradamus állítólag egy tengeri konfliktus lehetőségét is kilátásba helyezte.

„A vörös ellenfél sápadt lesz a félelemtől, rettegésbe taszítva a nagy óceánt.” A szakértők szerint ez Kínára utalhat, és Nostradamus ezzel egy Ázsiában kialakuló konfliktusra utalt, talán az Indiai Óceán terültén, sőt, sokak szerint Kína és az Egyesült Államok között egy új űrverseny is kialakulhat.

Nostradamus szerint az is megtörténhet, hogy hamarosan új pápa kerül hatalomra. Ferenc pápa 86 éves, de hamarosan betölti a 87-et, és a közelmúltban több egészségügyi problémája is volt, ami aggodalomra adhat okot.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek