KuriózumNostradamus öt dermesztő jóslata 2023-ra

Nostradamus öt dermesztő jóslata 2023-ra

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Michel de Nostredame, vagy latinosított nevén Nostradamus, francia asztrológus és misztikus jós évszázadokkal ezelőtt élt – 1566. július 2-án hunyt el – de jövendölései túlélték őt. Összesen 6338 próféciát hagyott hátra, amelyeket hívei azóta is elszántan elemeznek, és azt mondják, jövendöléseinek eddig több mint 70%-a valóra vált.

A magyarázatok szerint a misztikus jósnak 2023-ra öt hátborzongató előrejelzése volt – írja a ladbible.com.

Nostradamus próféciáinak megdöbbentő új értelmezése szerint, III. Károly király hamarosan lemond, nem sokkal azután, hogy II. Erzsébet királynő szeptember 8-án bekövetkezett halála után elfoglalta a trónt. A következő évre pedig még hátborzongatóbb dolgokat jövendölt.

Először is, az orosz-ukrán háború a közeljövőben még jobban elfajul, és kirobbanhat a harmadik világháború. Ez az előrejelzés a következő soron alapul: „Hét hónap nagy háború, emberek halála a gonoszság miatt.”

Ugyanakkor ez a sor utalhat a Délkelet-Ázsiában Kína és Tajvan között zajló konfliktusra is, ami szintén a nukleáris háború veszélyével fenyegethet.

A francia Rouen városa és környéke azonban úgy tűnik, bizarr módon megússza a csapást: „Rouen, Evreux nem jut a király kezébe.”

A francia asztrológus ugyanakkor azt is megírta, hogy egy fény „hullik” a Marsra, ami arra utal, hogy megnyílhat a lehetőség az emberiség előtt, és 2023-ban talán sikerült eljutnunk a vörös bolygóra.

Nostradamus egy másik jóslata szerint 2023-ban új pápára is számíthatunk, és a 85 éves Ferenc pápa helyét egy meglehetősen fenyegető vezető veheti át.

„A Római Szent Egyház végső üldöztetésében ott lesz Római Péter, aki sok megpróbáltatás közepette legelteti nyáját, ezután a hét dombos város elpusztul, és a rettegett Bíró ítél majd a népe felett” – áll a próféciában.

Az asztrológus ugyanakkor „égi tüzet” jósolt a „királyi építményen”, ami azt sugallhatja, hogy az egész világ jelentős mértékben megváltozik, de akár az idők végét is jelentheti.

Nostradamus egy „új világrendről” is beszélt, amely két hatalom (egy férfi és egy női vezető) szövetségét jelentheti. De azt is megjövendölte, hogy ez a szövetség nem lesz hosszú életű.

Úgy tűnik, nem sok jóra számíthatunk 2023-ban.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek