KuriózumNős, mégis minden nap randizik és ez így van jól!

Nős, mégis minden nap randizik és ez így van jól!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Meglepő bejegyzést írt a blogjában egy amerikai lelkész és író. Jarrid Wilson vallomásában arról beszélt, hogy nős ember létére folyton randizik. A lelkész nem köntörfalazott, hanem egyenesen a következőket írta: randizik valakivel, annak ellenére, hogy nős ember.

randi

A lány csodálatos teremtés, szép, okos és szilárdan hisz Istenben. Imádja vacsorázni, moziba, színházba vinni, és nem mulasztja el neki elmondani, mennyire szép. Öt percnél tovább képtelen lenne haragudni rá, és a mosolya mindig felvidítja.

„El sem tudom hinni, milyen szerencsés vagyok, amiért nős férfi létemre randizhatok. Szeretném, ha sokan kipróbálnák, mert ez tényleg megváltoztatja az ember életét. Apropó! Mondtam már, hogy akivel randizok, a feleségem? Miért, mit vártatok?” – teszi fel a pontot az i-re a lelkész.

A továbbiakban úgy vélekedik, hogy amiért házas, továbbra is randizni akar a feleségével, hisz az udvarlás nem ér véget csak, mert kimondták a boldogító igent. A lelkész szerint számos párkapcsolat azért reked meg egy bizonyos szinten, mert a felek véget vetettek az udvarlási időszaknak. Randizáskor különleges módon ismerkedünk és ezt nem kellene abbahagyni – mondja, hisz a z első randevúkon tapasztalt finom gyomorremegéseknek nem szabad megszűnniük az évek múlásával. Mindennap úgy keljünk fel, mintha az első randik egyikére készülnénk.

A folyamatos kommunikáció és a felfedezések nagyon fontosak, hisz senki sem akar egy olyan emberrel együtt élni, aki valójában nem is kíváncsi rá – zárta vallomását Jarrid Wilson.

Forrás: Jarrid Wilson

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek