KuriózumNézd meg az ujjaid hosszúságát és olvasd el mit árul el a...

Nézd meg az ujjaid hosszúságát és olvasd el mit árul el a személyiségedről!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Gondoltad volna, hogy az ujjak hosszúsága sokat elárul a személyiségedről? Ezen belül is a hosszúk, ami lényeges, hiszen ez a tényező nem másról, mint az alapvető személyiségjegyeinkről ránthatja le a leplet.

ujjhossz-szemelyiseg

Az itt látható ábrán három alapvető személyiségtípust különböztethetünk meg, attól függően, hogy milyen hosszúak ujjaink.

A-típus – Azok, akiknek a gyűrűsujjuk hosszabb a mutatóujjuknál, egyszerűen gyönyörűek, és igencsak vonzó, dekoratív személyiségek. Ellenállhatatlan csábítóerővel rendelkeznek, emellett kissé agresszívek lehetnek, és kockáztatni is szeretnek.

Ezek az emberek leginkább a katonai, vagy mérnöki pályát választják, de van köztük sakkjátékos, és olyan is, aki imád keresztrejtvényezni. Tanulmányok alapján azt állítják a szakértők, hogy a hosszabb gyűrűsujjú emberek átlagban többet keresnek azoknál, akiknél ez az ujj rövidebb a mutatónál.

B-típus – Akiknek rövidebb a gyűrűsujjuk, többnyire beképzeltek, és arrogánsak. Szeretik szabadidejüket egyedül tölteni, nem díjazzák, ha valaki megzavarja őket. A párkapcsolatok terén nem kezdeményeznek, de kedvelik, ha minden figyelem rájuk irányul.

C-típus – Akiknek az ujjaik egyformák, szeretik a csendet, a békét, és kerülnek minden konfliktust. Rendben tartják a dolgaikat és szót értenek a körülöttük lévőkkel. A szerelembe a hűség jellemzi őket, gyöngédek párjukhoz, imádnak kényeztetni és törődnek társukkal.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek