Kuriózum“Nem vagyok hajlandó karácsonyi ajándékot venni a követelőző anyósomnak!”

“Nem vagyok hajlandó karácsonyi ajándékot venni a követelőző anyósomnak!”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha valakinek karácsony környékén van a születésnapja, akkor tudja, hogy a nagy nap egy kicsit bizony mindig a feledés homályába merül. Egy fiatal nő arról számolt be a világhálón, hogyan tette tönkre az anyósa az életét az állandó követeléseivel.

Bármennyire is szívvel-lélekkel ajándékozunk, van, amikor visszájára fordul a dolog. Ez a nő arról számolt be, hogy annak ellenére, hogy nagyon lelkesen vásárolta az ajándékát, még ő lett a rossz szereplő a történetben.

Mivel december 27-én van a születésnapja, elvárja, hogy aznap csak vele foglalkozzanak, és semmiképp ne említsék, hogy a karácsonyt is ünnepli a család. Ilyenkor minden karácsonyi díszt össze kell szedni a lakásból, és senki nem szabad kiejtse a karácsony szót sem. Sőt, amikor az unokák látogatóba mennek, nem kérdezik meg tőlük, hogy mit kaptak karácsonyra.

“Az anyósom nagyon szereti a dizájner táskákat, ezért egy olyan táskát szereztem neki, amelyet mindig is szeretett volna, és amely több mint négyszer annyi volt, mint mindenki más ajándéka” – mesélte a fiatal nő.

Mivel annyira drága volt a táska, úgy döntött, hogy ez lesz egyben a karácsonyi és a születésnapi ajándéka. Karácsony napján az asszony átadta anyósának a becsomagolt ajándékot, és elmagyarázta, hogy ez egy közös karácsonyi és születésnapi ajándék, de hamar kiderült, hogy nem örült ennek az ötletnek, és nem volt hajlandó kinyitni, sőt egyből el is tette.

“Majd a születésnapomon kinyitom, különben nem lesz mit kinyitnom. Tudod, mennyire rossz érzés, hogy a születésnapom, olyan közel van a karácsonyhoz. Szándékosan csináltad ezt, hogy még rosszabbul érezzem magam” – közölte felháborodva.

“Miután anyósom egész délután hangosan sírt, a férjem arra kért, hogy válasszak egy másik ajándékot a születésnapjára, de közöltem, hogy nem lesz semmiféle ajándékozás többet, mert elegem van ebből az egészből” – mondta a nő.

A fiatal nő azért osztotta meg másokkal is a történetét, mert végül nagyon rosszul érezte magát, lelkiismeret-furdalása volt, pedig ő nem akarta bántani az anyósát, sőt.

Az internetezők nagyrésze egyetértett abban, hogy az anyósa úgy viselkedik, mint egy 3 éves, azonban volt aki, arra hívta fel a figyelmét, hogy máskor vegyen két ajándékot a két különböző alkalomra, mert azt úgy illik. Mit gondolsz, kinek volt igaza?

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek