KuriózumNem semmi, mit jósolt Baba Vanga a 2023-as évre

Nem semmi, mit jósolt Baba Vanga a 2023-as évre

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A jósnő szerint nem lesz túl vidám a 2023-as évünk sem, hiszen előreláthatóan olyan problémákkal kell majd megküzdenünk, mint egy erős napkitörés, a Föld pályájának megváltozása, de a biológiai fegyverek sem fognak kímélni – írja a DailyStar.

A bolgár jósnő eddigi előrejelzése bizony tűpontosak voltak, ha olyan lesz a 2023-as évünk, mint ahogy ő mondja, bizony nem sok jóra számíthatunk.

A jósnő 1996-ban ugyan elhunyt, de maradt utána néhány feljegyzés, amelyben a pontos előrejelzések olvashatók.

Baba Vanga szerint öt jelentősebb változással kell szembenéznünk az előttünk álló évben.

Az első és talán legfontosabb az, hogy meg fog változni a Földnek a pályája, ami talán azért is aggasztó, mert, ha kimozdul a középpontjából, akkor inkább elképzelni sem szeretnénk, hogy mi fog történni. A legkisebb kimozdulás is nagyon súlyos változásokat eredményezhet az éghajlatban és a tengerszint emelkedésben.

A másik nagy változás a születés szabályozásában lenne, a jósnő szerint ugyanis eljöhet az az idő, amikor a gyerekek nemét, szem-, és bőrszínét, és más fontos fizikai tulajdonságokat egy laborban fogják megtervezni. Így a jövőben az is megtörténhet, hogy nagyon kevés szerepe lesz a genetikának.

A vak jósnő szerint földünk a háborúknak és a nukleáris katasztrófáknak köszönhetően hasonló lehet a “sötét középkorhoz”.

A jóslat szerint 2023-ban egy komoly atomerőmű-robbanás is bekövetkezhet, a feltételezések szerint az ukrajnai a zaporizzsjai atomerőműnél.

A „Balkáni Nostradamus” jóslata szerint a következő évben “idegenek látogatnak a Földre, és uralni fogják”.

Az egész világot “sötétség fogja borítani”, és milliók halnak meg. A sötétség egy óriási napvihar következtében alakul ki, súlyos csapást mérve a Földre. A napvihar a Nap felszínén történő energia robbanás következtében alakul ki, olyan súlyos hatásai lehetnek, mint a rádióhullámok, vagy az elektromos hálózatok működésének megzavarása.

A jósnő szerint egy “nagyhatalom” biológiai fegyverek kutatására fogja felhasználni az emberiséget, amely miatt rövid idő alatt százezrek halhatnak meg.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek